• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar be neydi böyle allah aşkına bir bakın acill

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
3 ay önce bitirdiğim sorunlu bir ilişkim vardı suç tamamen ondaydı bir sürü hatalı davranışı vardı sahiplenmiyor sevgisini göstermiyordu ve ben ayrılma kararı aldım ama bu kişiyi mecburen görüyordum daha sonra bu kişide yaptıklarından ötürü bir pişmanlık başladı ki sormayın ağlayıp zırlamalar kıymetini bilemedimler geri dönler habire yalvarıp yakardı it gibi pişmanım dedi afedersiniz iste b..nu yerim sen başkasın dedi çiçekle kapıma dayandı neyse inanın çok çok çok pişmandı mesajlarından anlıyordum bunu artık bana karşı kullandığı kelimeler bile naifleşmişti bu dönemde annesi mi kardeşimi arkadaşlarımı kimleri kimleri araya soktu boş nafile affetmedim sonra yine yalvarmalarına dayanamadım üstelik sağlığıda bozulmaya başladı gözleri kan çanağına dönmüş vaziyette geziyordu ortalarda ve ben tam iki ay sonra son bir şans vermeye karar verdim beni o kadar inandırdı ki üzmeyeceğine ne diller döktü bende son bir şans dedim beni bir daha asla üzmeyeceksin en ufak bir yanlışında biter dedim tamam ne dersen kabulüm dedi barıştık bir iki saat geçmemişti barışmamızın üstüne ben sen askere gidince napıcam beş ay nasıl dayanıcam dedim buda başladı şakasına etrafın hayranlarınla dolu başka birini bulursn diye takıldı bende ben senden başkasını istemiyorum dedim bak etraf benden bin kat yakışılı kaslı uzun boylu hayranlarınla dolu sende güzel kızsın dedi hepsi peşinde falan bilmem ne bende niye böyle yapıyorsun kendini aşağılıyorsun dedim o da aynen şunu dedi
"sevginden emin olmak istiyorum sadece"
ben durumu çaktım ve şartellerim attı sen daha benim sevgimden emin değilsin bana güvenmiyorsun bu iş bitti dedim hastasın sen dedim bana ne dese beğenirsiniz sen bana acıdığın için geri döndün
tamam dedim bitti uzak dur benden sen normal biri değilsin
hala mesaj atıyor beni seviyorsun değil mi gibi şeyler napıcamı şaşırdım kızlar bana bir akıl verin manyak mı bu adam oysa benim hayatımda ki ilk kişi buna rağmen gönlüm başkasına kayacakmış diye korkuyor kendini çirkin buluyor onu sevdiğim için ona geri döndüğüme inanmıyormuş:5::5:

Son düzenleme:
Öz güven eksikliği inan hiçbir zaman düzelmez,şüpheci olurlar,sürekli aldatılma korkusuyla yaşarlar vb birçok şeyle karşılaşırsın emin ol,arkana dönüp bakma karşına daha iyileri çıkar diye düşünüyorum..

Bence dengesiz. Dönme geri bir daha hic bir mjina da cevap verme. Senden vazgeçmesi icin elinden gelen her seyi yap.
Bu tarz insanlar bence saplantili aşıklar. Ve asla onların askindan, sevgisinden hayır gelmez.
Kolay gelsin

öff aynısı benim başımda da var hiç ilgilenme cevap verme

hasta oldugunu o kadar rettedmene ragmen hala salya sumuk aglamasından peşini bırakmamasından aşırı ısrarcılıgından anlamadın mı? sevmişolabılır hatasını da anlamıs olabılır ama bı ınsan bu kadar ısrar edıyosa zaten onda bı anormallık takıntı vardır bunu hıcmı anlayamadın ? hiç muattap olma bildigin takıntılı pskopatada baglar yakında hıç şaşırma..:26:

Bir erkek ki kendi kompleksine yenip düşüp etraftaki erkeklerin kaslarından bahseder hale gelmiş sevgilisine ordan hemen uzaklaş derim:ssz:

ben sizede anlam veremedim baristikdan 2 saat sonra 5 ay ayri sensiz naparim diyorsun üzerine 1 saat gecmeden ayrilik karari aliyorsun :26: ayrilinca 5 ay degil hic göremiceksin

sen gercek sevmiyor olabilirsin yada oglanin senin pesinde salya sümük aglamasi hosuna gidiyor

kızlar şimdide annesinin ağzından mesaj atmış benim bir oğlum var onuda sana yedirmem bizden uzak dur gibisinden saçma sapan şeyler allahım ben nasıl bir aileye düştüm böyle kızlar napayım ben yardım edin aklım durdu artık

kızlar şimdide annesinin ağzından mesaj atmış benim bir oğlum var onuda sana yedirmem bizden uzak dur gibisinden saçma sapan şeyler allahım ben nasıl bir aileye düştüm böyle kızlar napayım ben yardım edin aklım durdu artık

basta sendede hata görmüsdüm bu msji okuyunca dek

sende su msji at ogluna söyle asil o benden uzak dursun diye he birde oglunu yemek isteyen kim al tursunu kur yaz :27:

basta sendede hata görmüsdüm bu msji okuyunca dek

sende su msji at ogluna söyle asil o benden uzak dursun diye he birde oglunu yemek isteyen kim al tursunu kur yaz :27:

benim hatam nedir merak ettim birinin dışarıdan görebildiği şeyi bazen göremeyebiliyoruz belki faydası olur ama bunlar ailece çirkef yok dedim diye çocuklarına bana neler yazdı annesi benim annem aynı durumda olsa karışmazdı asla kızlar öyle böyle değil psikolojim mahfoldu midem de ülser var bunlar yüzünden şimdi kıvrım kıvrım kıvranıyorum yeni hat almıştım onu taktım diğerini de kırıp atıcam

mahallemizi de biliyordu sora sora evimi de öğrenmiş bir şey yapabilir mi ne biliyim evi basmak kapıma dayanmak gibi sanırım ölüyorum acıdan
:14::14::14::14::14:

benim hatam nedir merak ettim birinin dışarıdan görebildiği şeyi bazen göremeyebiliyoruz belki faydası olur ama bunlar ailece çirkef yok dedim diye çocuklarına bana neler yazdı annesi benim annem aynı durumda olsa karışmazdı asla kızlar öyle böyle değil psikolojim mahfoldu midem de ülser var bunlar yüzünden şimdi kıvrım kıvrım kıvranıyorum yeni hat almıştım onu taktım diğerini de kırıp atıcam

senin hatan baristikdan 1,2 saat sonra sensiz 5 ay nasil yaparim deyip sonrada ayrilma karari alman
cünkü ayrildikdan sonra hic göremiceksin

gerci görmemen en hayirlisi olur artik annesinin o msjindan sonra :20: kir hattini hic ugrasma ,korkak annesini karistirmis meseleye kendi cözememismi :20: al oglunu basina cal diye msj at kir kartini :9:

senin hatan baristikdan 1,2 saat sonra sensiz 5 ay nasil yaparim deyip sonrada ayrilma karari alman
cünkü ayrildikdan sonra hic göremiceksin

gerci görmemen en hayirlisi olur artik annesinin o msjindan sonra :20: kir hattini hic ugrasma ,korkak annesini karistirmis meseleye kendi cözememismi :20: al oglunu basina cal diye msj at kir kartini :9:

ama ben artık ayrılmayı aklımdan geçirmiyordum ki hiç o saçmalamasa devam edecektim ilişkiye sonra sen beni sevmiyorsun acıdığın için geri döndün belki gönlün başkalarına kayar tarzı şeyler yazınca ben de bitirme kararı aldım tekrardan
ne biliyim ya kötü insanlar takmıyım diyorum ama dedikleri yüreğimi dağlayıp geçti resmen eminim yine bir sürü kötü mesaj attılar diğer hattıma onu düşündükçe bile kötü oluyorum içim acıyor:14:

3 ay önce bitirdiğim sorunlu bir ilişkim vardı suç tamamen ondaydı bir sürü hatalı davranışı vardı sahiplenmiyor sevgisini göstermiyordu ve ben ayrılma kararı aldım ama bu kişiyi mecburen görüyordum daha sonra bürü bir pişmanlık başladı ki sormayın ağlayıp zırlamalar kıymetini bilemedimler geri dönler habire yalvarıp yakardı it gibi pişmanım dedi afedersiniz iste b..nu sen başkasın dedi çiçekle kapıma dayandı neyse inanın çok çok çok pişmandı mesajlarından anlıyordum bunu artık bana karşı kullandığı kelimeler bile naifleşmişti bu dönemde annesi mi kardeşimi arkadaşlarımı kimleri kimleri araya soktu boş nafile affetmedim sonra yine yalvarmalarına dayanamadım üstelik sağlığıda bozulmaya başladı gözleri kan çanağına dönmüş vaziyette geziyordu ortalarda ve ben tam iki ay sonra son bir şans vermeye karar verdim beni o kadar inandırdı ki üzmeyeceğine ne diller döktü bende son bir şans dedim beni bir daha asla üzmeyeceksin en ufak bir yanlışında biter dedim tamam ne dersen kabulüm dedi barıştık bir iki saat geçmemişti barışmamızın üstüne ben sen askere gidince napıcam beş ay nasıl dayanıcam dedim buda başladı şakasına etrafın hayranlarınla dolu başka birini bulursn diye takıldı bende ben senden başkasını istemiyorum dedim bak etraf benden bin kat yakışılı kaslı uzun boylu hayranlarınla dolu sende güzel kızsın dedi hepsi peşinde falan bilmem ne bende niye böyle yapıyorsun kendini aşağılıyorsun dedim o da aynen şunu dedi
"sevginden emin olmak istiyorum sadece"
ben durumu çaktım ve şartellerim attı sen daha benim sevgimden emin değilsin bana güvenmiyorsun bu iş bitti dedim hastasın sen dedim bana ne dese beğenirsiniz sen bana acıdığın için geri döndün
tamam dedim bitti uzak dur benden sen normal biri değilsin
hala mesaj atıyor beni seviyorsun değil mi gibi şeyler napıcamı şaşırdım kızlar bana bir akıl verin manyak mı bu adam oysa benim hayatımda ki ilk kişi buna rağmen gönlüm başkasına kayacakmış diye korkuyor kendini çirkin buluyor onu sevdiğim için ona geri döndüğüme inanmıyormuş:5::5:

Hatanızın nerde olduğunu sormuşsunuz;
Hatayı geri dönerek yapmışsınız.
Zaten bu insanın karakterini,kişiliğini beğense idiniz en başından ayrılma kararı almazdınız.
Ne kadar pişman olursa olsun ,davranışları sizi kandırana kadar değişir.
Karakter yine aynı karakterdir.
Artık tamamen çıkartın bu adamı hayatınızdan,bir süre uğraşır,kararlı olduğunuzu anladığında oda peşinizi bırakır zaten.

Bu arada yukarıda kırmızı ile işaretlediğim bölüme çok güldüm.:9::9:
Gerçekten b.....unu yerim cümlesinden etkilenmediniz değilmi.:9::9:

ama ben artık ayrılmayı aklımdan geçirmiyordum ki hiç o saçmalamasa devam edecektim ilişkiye sonra sen beni sevmiyorsun acıdığın için geri döndün belki gönlün başkalarına kayar tarzı şeyler yazınca ben de bitirme kararı aldım tekrardan
ne biliyim ya kötü insanlar takmıyım diyorum ama dedikleri yüreğimi dağlayıp geçti resmen eminim yine bir sürü kötü mesaj attılar diğer hattıma onu düşündükçe bile kötü oluyorum içim acıyor:14:

ne hakla sana kötü msj atiyorlar :20: gelinlerimisinki ,gelinleri olsan bile bukadar karismaya haklari yok :20:

o msjlarin hic birini silme lazim olabilir daha ileriye giderlerse,yeni hattini tak kafan rahat etsin,evin önüne gelip rezillik filan cikarirlarsa o msjlarla savcila gidersin

Hatanızın nerde olduğunu sormuşsunuz;
Hatayı geri dönerek yapmışsınız.
Zaten bu insanın karakterini,kişiliğini beğense idiniz en başından ayrılma kararı almazdınız.
Ne kadar pişman olursa olsun ,davranışları sizi kandırana kadar değişir.
Karakter yine aynı karakterdir.
Artık tamamen çıkartın bu adamı hayatınızdan,bir süre uğraşır,kararlı olduğunuzu anladığında oda peşinizi bırakır zaten.

Bu arada yukarıda kırmızı ile işaretlediğim bölüme çok güldüm.:9::9:
Gerçekten b.....unu yerim cümlesinden etkilenmediniz değilmi.:9::9:

hayır o kelimeyi pişmanlığının boyutunu yansıtmak için yazdım gerçekten takıntı haline getirdi bu olayı kim kime böyle bir cümle kullanabilir bundan dolayı korkuyorum
bana sen bir lanetsin yazmış senden asla kurtulamıyacağım ne demek bu cümle ya
hangi günah işledim acaba da ben bu insanla karşılaştım

Etraftaki yakisikli, uzun boylu, kasli adamlari sizin gozunuze sokup "bulursun onlardan birini" demesi bir hayli ilginc. Asagilik kompleksi yasiyor. Size de guvenmiyor. Ama bendde sizin bu kisiyi sevebileceginize inanmiyorum acikcasi. Bu kadar ezik bi erkegi kim ister ki hayatinda? Mesajlarina cevap vermeyin. Ne annesinin attiklarina ne ona. Sanki hic yokmus gibi... Bu insanlar belli ki normal degil.

ne hakla sana kötü msj atiyorlar :20: gelinlerimisinki ,gelinleri olsan bile bukadar karismaya haklari yok :20:

o msjlarin hic birini silme lazim olabilir daha ileriye giderlerse,yeni hattini tak kafan rahat etsin,evin önüne gelip rezillik filan cikarirlarsa o msjlarla savcila gidersin

sildim dayanamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü okuyunca insanlar nasıl bu kadar zalim olabiliyor:14:

hayır o kelimeyi pişmanlığının boyutunu yansıtmak için yazdım gerçekten takıntı haline getirdi bu olayı kim kime böyle bir cümle kullanabilir bundan dolayı korkuyorum
bana sen bir lanetsin yazmış senden asla kurtulamıyacağım ne demek bu cümle ya
hangi günah işledim acaba da ben bu insanla karşılaştım

Şimdilik kaele almayın,
İş tehdit boyutuna gelirse bile cevap vermeyin ve attığı mesajları saklayın.
Gerekirse savcılığa şikayette bulunursunuz.

Back