• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızlar baston araba istiyorum hala karar veremedim arkadaşlar

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
118
chicconun liteway multiway ct 05 ve kraftın pamper ve wind arasında kaldım eşimde kraftın jogger yada hornu beğendi ben kullanışlı bişey istiyorum kullananlar eksi ve artılarını yazsın lütfen

Son düzenleme:
ben kraft pamper aldım kızıma. bugün illk defa dışarı çıktık gayet kulalnışlı oldukçada hafif. tavsiye ederim gerçekten.

chicco liteway almısyım basta sonra bebegim agırlastı ve icine sıgmamaya basladı, ben de multşway aldım cok memnunum keske bastan onu alsaydıöm

chicco liteway almısyım basta sonra bebegim agırlastı ve icine sıgmamaya basladı, ben de multşway aldım cok memnunum keske bastan onu alsaydıöm

banada içi küçük gibi geldi litewayin ama şekli hoşuma gidiyor multiwayin resmini gördüm sadece içi çok mu büyük bebeğim 6 aylık bide manevrası taşıması nası ben rahat tek başıma beni yormayacak bişey istiyorum

mothercare kullaniyorum. 99 tl fiyati.
hafif, kullanimi kolay. bebeginiz oturmaya basladigi andan itibaren 4-5 yasa kadar kullanabilirsiniz.
hafif, saglam ve manevra kabiliyeti yuksek.

ben kraft pamper aldım kızıma. bugün illk defa dışarı çıktık gayet kulalnışlı oldukçada hafif. tavsiye ederim gerçekten.
hangi rengini aldın benim bebeğim erkek kırmızı istiyorum ama kırmızısı çok açık duruyo resimde bide nçok parlak duruyo naylonumsumu kumaşları ben başka araba almayacağım için benim için önemml,i

Multiway çok ağır bir araba yiğenim için bir avm de kullanmıştık o dümdüz yollarda bile sürmek işkence gibiydi ben hiç beğenmedim..ılla multiway dersen önce bi dene derim canım sonra pişman olma..

kraft wind kullanıyorum çok memnunum sürüşü kolay ve fazla yer kaplamıyor yaz kış kullanılır bir model

chicconun liteway multiway ct 05 ve kraftın pamper ve wind arasında kaldım eşimde kraftın jogger yada hornu beğendi ben kullanışlı bişey istiyorum kullananlar eksi ve artılarını yazsın lütfen

arkadaşlar sonunda aldık arabamızı chicconun liteway.turkuaz gri kullanınca çok hoşumuza gitti uyku tulumu muhteşem bazıları içi dar demişti ve ön tekerlekler teksorun oluyor şimdilik memnunuz çok pratik.jokerden aldık.multiway çok kaba tekerlekler aşırı büyük ct 05 litewayin bi düşük kaliteiymiş(kumaş yönünden) ve uyku tulumu yoktu ama oda güzel.kraft wind litewayin aynısı tulumu yok sade.pamper bana biraz yüksek gibi geldi ama çok inceleyemdim. birde bebe confort viva plus da hoşumuza gitti ama sadece gri rengi vardı.almak isteyenlere yardımcı omuşumdur umarım bende almadan çok araştırdım çocuk 6 ayı bitirdi yeni alabildik.

mothercare kullaniyorum. 99 tl fiyati.
hafif, kullanimi kolay. bebeginiz oturmaya basladigi andan itibaren 4-5 yasa kadar kullanabilirsiniz.
hafif, saglam ve manevra kabiliyeti yuksek.

bende aynsını kullanıyorum 105 aldık bir hafta önce
tam yatmıyor yanlız bende çok memnunum

evet canım çok kullanışlı ve hafif
satıcı bizede şeker pembesi gösterdi ama
ben pek göze batan renkler sevmediğim için
askeri yeşilini aldık kızıma dinazor resmi var üzerinde
zaten şimdiye kadar kullandığı bütün eşyaları ortak renklerdi
hiç pembe eşya almadık

Back