- 9 Aralık 2024
- 412
- 136
- 18
- 34
- Konu Sahibi ankara0619
-
Herkese merhaba, 3 ay önce kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum 2 düzenli adet geçirdim bu ay bata 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sabah peçeteye sildiğimde gelen hafif pembe akıntım oldu ara ara gelen mide bulantısı var pembe akıntı akşama tamamen kesildi başına böyle bişey gelip gebe kalan var mı ya da adet öncesi belirtiler mi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Yumurtlama takibi testlerle yapmadım ama yumurtlama belirtileriyle değerlendirdiğimi düşünüyorum bi önceki gebeliğimde hiç renkli akıntı yaşamadım ilk gebeliğimdi o yüzden bilgisizim kıymetli yorumunuz için çoook teşekkür ederimYerleşme olabilir eğer yerleşmeyse testte çıkmaması normal. Biraz daha bekleyip öyle test yapın. Yumurtlama takibi yapmış mıydınız?
Beklenen adet tarihiniz ne zamanHerkese merhaba, 3 ay önce kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum 2 düzenli adet geçirdim bu ay bata 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sabah peçeteye sildiğimde gelen hafif pembe akıntım oldu ara ara gelen mide bulantısı var pembe akıntı akşama tamamen kesildi başına böyle bişey gelip gebe kalan var mı ya da adet öncesi belirtiler mi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
23 martBeklenen adet tarihiniz ne zaman
Benimde pembe lekelenmem olmustu bi iki gün seklinde sonra kesilmişti23 mart
Her gebelik farklı oluyor diyorlar. İnşallah bebeğiniz sizinledirYumurtlama takibi testlerle yapmadım ama yumurtlama belirtileriyle değerlendirdiğimi düşünüyorum bi önceki gebeliğimde hiç renkli akıntı yaşamadım ilk gebeliğimdi o yüzden bilgisizim kıymetli yorumunuz için çoook teşekkür ederim
23 martBeklenen adet tarihiniz ne zaman
amiiin inşallahHer gebelik farklı oluyor diyorlar. İnşallah bebeğiniz sizinledir
Adetten kaç gün önce lekelenmeniz olmuştu bide lekelenmeden kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendinizBenimde pembe lekelenmem olmustu bi iki gün seklinde sonra kesilmişti
Yani yaklasık 10 gün vardı adetime bende erken adet oluyorum sanmıstım gebelik olacagını hic düsünmemiştim o yüzden testi adetten bi gün önce yaptım pozitiftiAdetten kaç gün önce lekelenmeniz olmuştu bide lekelenmeden kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendinizsağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
İnşallah aynı duyguyu yaşarım içimden bi his adetime 4 gün kala yaptım olsaydı erken gebelik testinde çıkardı diyorum bi tarafım da bi ümit belki vardır diyo size de tekrar hayırlı olsunYani yaklasık 10 gün vardı adetime bende erken adet oluyorum sanmıstım gebelik olacagını hic düsünmemiştim o yüzden testi adetten bi gün önce yaptım pozitifti
Tesekkür ederim insallah sizde güzel haberler yazarsınız burayaİnşallah aynı duyguyu yaşarım içimden bi his adetime 4 gün kala yaptım olsaydı erken gebelik testinde çıkardı diyorum bi tarafım da bi ümit belki vardır diyo size de tekrar hayırlı olsun
Benimde adete 4 gün kala negatifti 3 gün kala silik pozitifi gördüm adete 2 gün kala lekelenmem başlamıştı leke varken testlerim negatiftiHerkese merhaba, 3 ay önce kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum 2 düzenli adet geçirdim bu ay bata 4 gün var bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sabah peçeteye sildiğimde gelen hafif pembe akıntım oldu ara ara gelen mide bulantısı var pembe akıntı akşama tamamen kesildi başına böyle bişey gelip gebe kalan var mı ya da adet öncesi belirtiler mi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Ay çok ümitlendim negatif diye çok moralim bozuldu ama inşallah hayırlı haberleri ben de alırım kıymetli yorumunuz için çok çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün bebişiniziBenimde adete 4 gün kala negatifti 3 gün kala silik pozitifi gördüm adete 2 gün kala lekelenmem başlamıştı leke varken testlerim negatifti
Elbette yazarım değerli yorumunuz için çok çok teşekkür ederimTesekkür ederim insallah sizde güzel haberler yazarsınız buraya
İnşallah güzel haberler alırsınız maalesef ben düşük yaptım rabbim inşallah nasip eder hepimize inşallah bayram hediyesi alırsın bebiş haberiniAy çok ümitlendim negatif diye çok moralim bozuldu ama inşallah hayırlı haberleri ben de alırım kıymetli yorumunuz için çok çok teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün bebişinizi
Amin inşallah size de çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bende 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldımİnşallah güzel haberler alırsınız maalesef ben düşük yaptım rabbim inşallah nasip eder hepimize inşallah bayram hediyesi alırsın bebiş haberini
Durumunuz ne acaba benimde adetime 3 gün var ara ara kahve lekenlenmem oluyor bugün erken gebelik testi negatif ciktiAmin inşallah size de çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bende 3 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldımbir an evvel sağlıkla mutlu haberleri alalım inşallah
Ben adet oldum bu ay da hüsranla sonuçlandıDurumunuz ne acaba benimde adetime 3 gün var ara ara kahve lekenlenmem oluyor bugün erken gebelik testi negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?