Canım öncelikle merhaba benim başıma bu şekil gelmedi ama şöyle anlatayım sana benim adetimde 4 veya 5 gün önce goguslerim hassas olur öyle oldu sonra ben adet günümden 2 gün önce dediğin gibi kahve rengi lekelenmem pembe de oldu sonra dedim bitti herhalde 7 gün boyunca bu şekilde sürdü sonra adet gibi oldu bitti göğüs hassasiyeti zaten başladığında bitmişti sonra Bi baktım ki goguslerim tekrar ağrıyor ama öyle az falan değil yani dokunamıyorum resmen şişti falan öyle ogrendim ama işte kişiden kişiye değişir benim yine lekelenmem devam etti ama sonra doktor çocuğun yerleştiği yerde yara var dedi progestan yazdı ama ilaç bana iyi gelmedi yan etkilerine maruz kaldım kese büyüdükçe yara da kapandı şuan 5 aylık hamileyim postuma bakarsa oraya yazmıştım orda görebilirsin nasıl bir süreçten geçtiğimiSat 5 Kasım önce pembe sonra kahve şeklinde lekelenmeyle başladı 3 gün sürdü Ama sonradan pıhtılı şekilde de oldu normal adet gibi burda sıkıntı yok ama adetim bittikten 2 gün sonra aşırı derecede sol kasık ağrısı göğüslerde özellikle uçlarında ağrı çok nadir olmakla beraber mide bulantısı ama sadece bulantı belki yumurtlama ağrısıdır diyorum ama bilemiyorum burda okuduklarıma dayanarak sizce yumurtlama ağrısı dışında hamilelik olabilir mi bu kadar erken tepki vereceğini bende düşünmüyorum ama hiç yumurtlama ağrım olmazdı
O kadar çok istiyorum ki şuan buna çok ihtiyacım var inşallah dilerim Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım öncelikle merhaba benim başıma bu şekil gelmedi ama şöyle anlatayım sana benim adetimde 4 veya 5 gün önce goguslerim hassas olur öyle oldu sonra ben adet günümden 2 gün önce dediğin gibi kahve rengi lekelenmem pembe de oldu sonra dedim bitti herhalde 7 gün boyunca bu şekilde sürdü sonra adet gibi oldu bitti göğüs hassasiyeti zaten başladığında bitmişti sonra Bi baktım ki goguslerim tekrar ağrıyor ama öyle az falan değil yani dokunamıyorum resmen şişti falan öyle ogrendim ama işte kişiden kişiye değişir benim yine lekelenmem devam etti ama sonra doktor çocuğun yerleştiği yerde yara var dedi progestan yazdı ama ilaç bana iyi gelmedi yan etkilerine maruz kaldım kese büyüdükçe yara da kapandı şuan 5 aylık hamileyim postuma bakarsa oraya yazmıştım orda görebilirsin nasıl bir süreçten geçtiğimiinşallah vardir belirtilerin varsa gecikmeden test yap derim sana canm bnm
Amin inşallah canm çok kafana takmamaya çalış inan kafana takmayınca oluyor benim 1 yıl olmadı neler yaşadım inşallah Allahim sana dünyalar güzeli evlat verirO kadar çok istiyorum ki şuan buna çok ihtiyacım var inşallah dilerim Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınsizde sağ Salim alın kucağınıza bizim yerimize de kucaklayın bugün nasip olursa test yapacağım haber ederim
Çok amin çooookAmin inşallah canm çok kafana takmamaya çalış inan kafana takmayınca oluyor benim 1 yıl olmadı neler yaşadım inşallah Allahim sana dünyalar güzeli evlat verir
Insallah iyi haberler gelir oyle olan insanlar duydum adetliyken hamile kalan umarim hamilelikdirSat 5 Kasım önce pembe sonra kahve şeklinde lekelenmeyle başladı 3 gün sürdü Ama sonradan pıhtılı şekilde de oldu normal adet gibi burda sıkıntı yok ama adetim bittikten 2 gün sonra aşırı derecede sol kasık ağrısı göğüslerde özellikle uçlarında ağrı çok nadir olmakla beraber mide bulantısı ama sadece bulantı belki yumurtlama ağrısıdır diyorum ama bilemiyorum burda okuduklarıma dayanarak sizce yumurtlama ağrısı dışında hamilelik olabilir mi bu kadar erken tepki vereceğini bende düşünmüyorum ama hiç yumurtlama ağrım olmazdı
İnşallaaaah birazdan yapacağım testi bakalım sonucu yazacağım hiç umudum yok ama çok umudum var gibi öyle karışıkInsallah iyi haberler gelir oyle olan insanlar duydum adetliyken hamile kalan umarim hamilelikdir
Ay haber et lutfenİnşallaaaah birazdan yapacağım testi bakalım sonucu yazacağım hiç umudum yok ama çok umudum var gibi öyle karışık
Olur canm insallah benmde 8 haftalik bazı problemler var insallab gecer hemen yap nasl durdun çatlamısdm benİnşallaaaah birazdan yapacağım testi bakalım sonucu yazacağım hiç umudum yok ama çok umudum var gibi öyle karışık
Yaptım kızlar test kaset teste bişey çıkmadı days doktor erken gebelikte sadece benim gördüğüm (halüsinasyon da olabilir :) ) bi çizgi vardı fotoda falan belli olacak şekilde değil ama bence gebelik yok olsa çıkardı net bi şekilde yumurtlama veya enfeksiyon ağrısıdırOlur canm insallah benmde 8 haftalik bazı problemler var insallab gecer hemen yap nasl durdun çatlamısdm ben