N Nurpoyraz Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2018 25 57 3 38 İstanbul 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurpoyraz #1 Düşük sonrası adet olmadan hamile kalan var mı ???
zepnep Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 95 34 88 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurpoyraz #2 benim arkadasim kalmisti dusukten sonra adet gormeden..
N Nurpoyraz Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2018 25 57 3 38 İstanbul 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurpoyraz #3 zepnep .!.: benim arkadasim kalmisti dusukten sonra adet gormeden.. Genişletmek için tıkla... Benimde korkularım var inşallah degilimdir arkadasinizda sonuç ne yani nasıl devam ediyor hamileliği bu arada Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin zepnep .!.: benim arkadasim kalmisti dusukten sonra adet gormeden.. Genişletmek için tıkla...
zepnep .!.: benim arkadasim kalmisti dusukten sonra adet gormeden.. Genişletmek için tıkla... Benimde korkularım var inşallah degilimdir arkadasinizda sonuç ne yani nasıl devam ediyor hamileliği bu arada Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin zepnep .!.: benim arkadasim kalmisti dusukten sonra adet gormeden.. Genişletmek için tıkla...
zepnep Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 95 34 88 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurpoyraz #4 gayet saglikli bi kizi var suan hic de sorun yasamadi :) umarim biz de hayirlisiyla kucagimiza aliriz.. stres yapma hic rahat ol
gayet saglikli bi kizi var suan hic de sorun yasamadi :) umarim biz de hayirlisiyla kucagimiza aliriz.. stres yapma hic rahat ol
N Nurpoyraz Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2018 25 57 3 38 İstanbul 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurpoyraz #5 zepnep .!.: gayet saglikli bi kizi var suan hic de sorun yasamadi :) umarim biz de hayirlisiyla kucagimiza aliriz.. stres yapma hic rahat ol Genişletmek için tıkla... Sağol canım hayırlısı diyelim benim testler negatif çıktı çok şükür gebelik yokmuş yarında kontrole gidicem içim daha rahat edecek
zepnep .!.: gayet saglikli bi kizi var suan hic de sorun yasamadi :) umarim biz de hayirlisiyla kucagimiza aliriz.. stres yapma hic rahat ol Genişletmek için tıkla... Sağol canım hayırlısı diyelim benim testler negatif çıktı çok şükür gebelik yokmuş yarında kontrole gidicem içim daha rahat edecek