evet çok sevinirim.şimdi 2 yıl halkla ilişkiler ve üstüne 3.sınıftan aöf işletme okudum.4yıllık mezun oldum.kendi işimizde dahil bir kaç işte çalıştım.uzun süre çalışma hayatına ara verdim bazı sıkıntılardan ve iş bulamamaktan dolayı.çeşitli ik sitelerinde özgeçmişim var.biray kadar önce yk bankasından aradılar.mülakat var gelin diye.başvurmamıştım.gittim.oradaki kızlardan biri arkadaşım 9 ay çalıştı çok memnun dedi.şiddetle banada tavsiye etti falan dedi.komşulardan da başka bankalarda bu konumda çalışanlardan bildiklerini dinledim.herkes keşke olsa dedi.iyi yerlede falan kaldırıyorlar şehir dışında dediler.kapı kapı dolaşırım.ama bankanın bilgisi dahilinde.gittiğim yer önceden belli olan yere.tencere tava satanların mantığı ile mi.öylese yapmak istemem.gazetelerde neler okuyoruz.zaten alır mısınız diyemem öyle.öz güvensizlikten değil.inanmıyorum öyle satış olacağına.
ziraat bankası aslında ayrı bir soruydu karıştı.birde şansımı ziraatın açtığı sınavda kulllanmak istedim.gy gk ve alan soracaklarmış.servis görevlisi sınavına gireceğim.kazandığında en az 1 yıl banko asistanı olacaksın diyor.onda da mı kapı kapı dolaşıcam.
banko asistanı dedikleri banka önlerinde ve stant gibi yerlerde duranlar değil mi