- 9 Şubat 2021
- 303
- 108
- 36
-
- Konu Sahibi petite_mademoiselle
Dalan denen bir sabun var duymuşsundur belki ben onu kullanıyorum ve çoooook memnunum,günde iki kere ya da üç kere ılık suyla yüzünü yıka 10-15 gün içinde yüzün harika olacaktırSelam
benim yüzümle alakali ciddi sorunlarim var. 1. Günes lekeleri ve yüzdeki renk dengesizligi. 2. günes cilleri
3. gözalti cukur + morluklari
bana bu konuda önerebileceginiz tedavi yöntemleri var mi? Gercekten yardimci olacak ?
Daha önce isik dolgusu cok önerildi, sonrasinda cokta kötü yorum okudum.. ayni sekilde bb glow hakkindada
Gelişmeleri bize aktar lütfen bu arada yüzün kuru mu yağlı bir cildin mi var?Dalan denen bir sabun var duymuşsundur belki ben onu kullanıyorum ve çoooook memnunum,günde iki kere ya da üç kere ılık suyla yüzünü yıka 10-15 gün içinde yüzün harika olacaktır
Merhaba arkadaşım, inan 4 yıldır kurtulamadığım güneş lekelerim için kullanmadığım krem kalmadıSelam
benim yüzümle alakali ciddi sorunlarim var. 1. Günes lekeleri ve yüzdeki renk dengesizligi. 2. günes cilleri
3. gözalti cukur + morluklari
bana bu konuda önerebileceginiz tedavi yöntemleri var mi? Gercekten yardimci olacak ?
Daha önce isik dolgusu cok önerildi, sonrasinda cokta kötü yorum okudum.. ayni sekilde bb glow hakkindada
bilgi verdigin icin cok tesekkür ederimMerhaba arkadaşım, inan 4 yıldır kurtulamadığım güneş lekelerim için kullanmadığım krem kalmadı
aylar belki yıllar sonra sırf tedavimin faydasını sizlerle paylaşabilmek için bu siteye girdim
Şükürler olsun diyorum sürekli sürekli, çünkü yanaklarımdakine alışmıştım ama bıyık bölgemdeki de çıkınca artık çaresizliğin dinini yaşadım, üstelik benim çocukluk arkadaşım güzellik merkezi sahibi ve ben ordan burdan aldığım kremlerle çözüm arıyordum, en sonunda kış geldi ve dermapene başlattı beni, Allahım bu zamana kadar nasıl yazmaz insanlar nasıl lazere vs gidip daha fazla lekeye sebep olurlar aklım almıyor, neden kozmetik firmaları habire beyazlatıcı seri geliştiriyorlar sürekli bunları düşünüyorum
İnanır mısınız bilemem, firmayı paylaşmam doğru mu bilemem ama ben yüzüme baktıkça ve dokundukça nasıl mutluyum anlatamam
Lekelerim gitse dahi sırf cilt tonumun eşitlenmesi ve yenilenmesi, kırışıklıkları önlemek için bile her kış devam edeceğim bir uygulama,
Nolur krem vs kullanıp cildinizi yormayın, lazerde leke yapar diyorlar ben cildimi çok yıprattım bu süreçte dermapen halbuki hepsinin çözümüymüş, herkes doğru yapamaz ve herkesin eli bu kadar iyi mi bilmem resim atabilirim isterseniz ama önceki halimi acilen bulmam lazım
3.seansımdı bu hafta mutluluktan heryerde paylaşasım var o denli yani
Ay ne çok yazdım, ben istanbuldayım ve gittiğim yer pendikte, uygulama yaparken hangi yöne hareket edildiği dahi önemli, siz araştırın bana da dua edersiniz olur mu
Sevgiler
bilgi verdigin icin cok tesekkür ederimsadece dermapen mi yapildi? Bu lekeler icin degil mi? nerde yaptirdigini ve ne kadar ödedigini ögrenebilirmiyim?
peki gözalti icin bir önerin var mi
Gelişmeleri bize aktar lütfen bu arada yüzün kuru mu yağlı bir cildin mi var?
Cildin kuruysa pek önermem,çünkü benim cildim yağlı ve çok sivilcem,siyah noktalarım vardı şu an yüzüm çok daha iyi,işlem derken?saol canim benim anladigim kadariyla sen sadece sabunu öneriyorsun dogrumu ?
benim cildim daha cok kuru gibi
peki bu islemlerden birini denedinmi ?
Kullanmadan önce bence uzman birine danışın,yan etkileri olabilir veya size uygun olmayabilir ki bu da kötü sonuçlar doğurabilir.Cildin kuruysa pek önermem,çünkü benim cildim yağlı ve çok sivilcem,siyah noktalarım vardı şu an yüzüm çok daha iyi,işlem derken?