Lekeler, Çiller Kizlar banada yardimci olurmusunuz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

petite_mademoiselle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
303
108
36
Selam

benim yüzümle alakali ciddi sorunlarim var. 1. Günes lekeleri ve yüzdeki renk dengesizligi. 2. günes cilleri
3. gözalti cukur + morluklari

bana bu konuda önerebileceginiz tedavi yöntemleri var mi? Gercekten yardimci olacak ?

Daha önce isik dolgusu cok önerildi, sonrasinda cokta kötü yorum okudum.. ayni sekilde bb glow hakkindada

Selam

benim yüzümle alakali ciddi sorunlarim var. 1. Günes lekeleri ve yüzdeki renk dengesizligi. 2. günes cilleri

bana bu konuda önerebileceginiz tedavi yöntemleri var mi? Gercekten yardimci olacak ?

Daha önce isik dolgusu cok önerildi, sonrasinda cokta kötü yorum okudum.. ayni sekilde bb glow hakkindada
Dalan denen bir sabun var duymuşsundur belki ben onu kullanıyorum ve çoooook memnunum,günde iki kere ya da üç kere ılık suyla yüzünü yıka 10-15 gün içinde yüzün harika olacaktır

Selam

Merhaba arkadaşım, inan 4 yıldır kurtulamadığım güneş lekelerim için kullanmadığım krem kalmadı
aylar belki yıllar sonra sırf tedavimin faydasını sizlerle paylaşabilmek için bu siteye girdim
Şükürler olsun diyorum sürekli sürekli, çünkü yanaklarımdakine alışmıştım ama bıyık bölgemdeki de çıkınca artık çaresizliğin dinini yaşadım, üstelik benim çocukluk arkadaşım güzellik merkezi sahibi ve ben ordan burdan aldığım kremlerle çözüm arıyordum, en sonunda kış geldi ve dermapene başlattı beni, Allahım bu zamana kadar nasıl yazmaz insanlar nasıl lazere vs gidip daha fazla lekeye sebep olurlar aklım almıyor, neden kozmetik firmaları habire beyazlatıcı seri geliştiriyorlar sürekli bunları düşünüyorum
İnanır mısınız bilemem, firmayı paylaşmam doğru mu bilemem ama ben yüzüme baktıkça ve dokundukça nasıl mutluyum anlatamam
Lekelerim gitse dahi sırf cilt tonumun eşitlenmesi ve yenilenmesi, kırışıklıkları önlemek için bile her kış devam edeceğim bir uygulama,
Nolur krem vs kullanıp cildinizi yormayın, lazerde leke yapar diyorlar ben cildimi çok yıprattım bu süreçte dermapen halbuki hepsinin çözümüymüş, herkes doğru yapamaz ve herkesin eli bu kadar iyi mi bilmem resim atabilirim isterseniz ama önceki halimi acilen bulmam lazım
3.seansımdı bu hafta mutluluktan heryerde paylaşasım var o denli yani
Ay ne çok yazdım, ben istanbuldayım ve gittiğim yer pendikte, uygulama yaparken hangi yöne hareket edildiği dahi önemli, siz araştırın bana da dua edersiniz olur mu
Sevgiler

Merhaba arkadaşım, inan 4 yıldır kurtulamadığım güneş lekelerim için kullanmadığım krem kalmadı
aylar belki yıllar sonra sırf tedavimin faydasını sizlerle paylaşabilmek için bu siteye girdim
Şükürler olsun diyorum sürekli sürekli, çünkü yanaklarımdakine alışmıştım ama bıyık bölgemdeki de çıkınca artık çaresizliğin dinini yaşadım, üstelik benim çocukluk arkadaşım güzellik merkezi sahibi ve ben ordan burdan aldığım kremlerle çözüm arıyordum, en sonunda kış geldi ve dermapene başlattı beni, Allahım bu zamana kadar nasıl yazmaz insanlar nasıl lazere vs gidip daha fazla lekeye sebep olurlar aklım almıyor, neden kozmetik firmaları habire beyazlatıcı seri geliştiriyorlar sürekli bunları düşünüyorum
İnanır mısınız bilemem, firmayı paylaşmam doğru mu bilemem ama ben yüzüme baktıkça ve dokundukça nasıl mutluyum anlatamam
Lekelerim gitse dahi sırf cilt tonumun eşitlenmesi ve yenilenmesi, kırışıklıkları önlemek için bile her kış devam edeceğim bir uygulama,
Nolur krem vs kullanıp cildinizi yormayın, lazerde leke yapar diyorlar ben cildimi çok yıprattım bu süreçte dermapen halbuki hepsinin çözümüymüş, herkes doğru yapamaz ve herkesin eli bu kadar iyi mi bilmem resim atabilirim isterseniz ama önceki halimi acilen bulmam lazım
3.seansımdı bu hafta mutluluktan heryerde paylaşasım var o denli yani
Ay ne çok yazdım, ben istanbuldayım ve gittiğim yer pendikte, uygulama yaparken hangi yöne hareket edildiği dahi önemli, siz araştırın bana da dua edersiniz olur mu
Sevgiler
bilgi verdigin icin cok tesekkür ederim :KK200:sadece dermapen mi yapildi? Bu lekeler icin degil mi? nerde yaptirdigini ve ne kadar ödedigini ögrenebilirmiyim?
peki gözalti icin bir önerin var mi?

Rica ederim inan sırf bu mutluluğu paylaşmak için girdim bugün siteye, ben pendikte este elya ya gidiyorum, instagramdan bakın orda başka öncesi sonrası resimler var benim henüz koymadılar
Gözaltına birlgim yok inanın ama aynı yer bence yardımcı olur

Fiyat yazmam doğu olur mu bilmiyorum inan, ama sen arayıp fiyat al ben senin için indirim isterim olur mu😍 yeterki sende kurtul herkes kurtulsun lekelerinden 🙏🏻

Arkadaşlar güneş lekelerimden kırtulduğumu düğünüyorum en azından henüz tedavinin yarısındayken şu aşamaya gelmek çok güzel fotoları ekliyorum herkes kurtulur inşallah

Eklentiler

• 46D76D25-FA8A-4B6F-9C00-A2914858CB30.jpeg
    46D76D25-FA8A-4B6F-9C00-A2914858CB30.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 2B6E6FCE-D255-44E7-8D3F-52966CBA44EF.jpeg
    2B6E6FCE-D255-44E7-8D3F-52966CBA44EF.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 7C7F9233-6146-4500-92C0-1A833993D21D.jpeg
    7C7F9233-6146-4500-92C0-1A833993D21D.jpeg
    105,8 KB · Görüntüleme: 39
  • EC46343A-DE64-425A-9FDC-468833756CBE.jpeg
    EC46343A-DE64-425A-9FDC-468833756CBE.jpeg