• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kızlar banada yardım edinn..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ozerenn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
4
0
6
34
İstanbul
:52: kız istemeydi sözdü derken sıra nişana geldi kızlarrr... nişanda o güne özel hediye dağıtmak istiyorum kolonya şişeleri yapıp mı dağıtsam yada sabun mu süslesem bilemedim tabi 100 150 kişi olunca da toptan uygun fiyata alıp kendim yapmak istiyorum nereden temin edebilirim canlarımm...aranızda yeniyim bu ailede olamaktan çoook mutlu oldummmm ayy burası bi harikaaaa yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..:46:

:52: kız istemeydi sözdü derken sıra nişana geldi kızlarrr... nişanda o güne özel hediye dağıtmak istiyorum kolonya şişeleri yapıp mı dağıtsam yada sabun mu süslesem bilemedim tabi 100 150 kişi olunca da toptan uygun fiyata alıp kendim yapmak istiyorum nereden temin edebilirim canlarımm...aranızda yeniyim bu ailede olamaktan çoook mutlu oldummmm ayy burası bi harikaaaa yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..:46:

Selamlar, hayırlı olsun şimdiden :16:
Şehir neresi bilmiyorum ama İstanbul'da tahtakalede oldukça fazla hediyelik varmış ve uygunmuş fiyatlar...
Benim yaşadığım yerde böyle ucuz bir yer olmadığı ve seçenek de olmadığı için internet üzerinden yaptırıyorum.
Kurabiye + kolonya 5 tl olarak..

canım teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel olmuş herşey iyi fikir oldu teşekkürler tekraradan mutluluklar diliyorum bir yastıkta kocayın :16:

Back