• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana yardim etmelisiniz

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
163
merbaba umarim bu sefer konuyu anlatabilemiscegim.ben bundan seneler önce ailemin rizasi olmadan yani sadece annemin asik oldugum kisiyle evlenmek istedim annpem ondan adam olmaz demisti ama./g...hakliydi.evlene kadar hersey iyiydi sonra gecmeler eve gec gelmeler üstelik ailesi c/ok kapali görüslüydü dokuz ay günes görmedim resmen esimde fildir fildir resmi nikahim yoktu annem imza atmadi. iyi yapmis.hergün geziyordu ben evde hep yalnizdim.ailesi zengin olmasina karsin esimin calistigi parayida aliyorlardi.birgün konustuk ben antalyaliyim.antalyaya tasinalim orda bi hayat kuralim sen calis mutlu olalim sosyal bir hayatimiz olsun.okeyledi.sonra konustugumuz aksam disari cikt ive sabaha karsi geldi ve benimle beraber olmak istedi ben boyninda bir morluk gördüm yani aldatilmistim telefonun bile pinini degistirmis ossabah onu terkettim bi daha da o oldu.maddi durumum vardi ev tuttuk abimle kaldik deli gibi yasadik o1 seneyi bu arada eski esim benden af diledi defalarca kabul etmedim.ve ortalardan bu bir sene icinde 4 5 ay kadar görmedim onu bir daha..sonra birgün sahile indim her zaman ki gibi güneslenmek icin. canimda sikindi herkes calisiyordu ben izinliydim.uzaktan 2 kisi gördüm dedim gene sapiklar dolmus.o kise arkadasina demis ne kadar güzel bir kiz saclari parliyor inanilamaz.sonra onlarla gözgöze gelmeden güneslendim sonra icecek icmek icin sahil barina ciktim ordalardi bastan giciktim yanindaki bir arkadasi ingilizce okey oynarmisin dedi bende yabancilara güvendigim icin onayladim..masalarinda bir kiz daha vardi beraber hepimiz okey oynedik aralarindan beni begenmis olan kisi suan esim olur kendisi:3:sohbet etmeye basladik cok samimi bir insandi annesi arkadasi ile isvicreden tatile gelmislerdi.sonra yürüdük bayagi sohbet ettik isten sudan havadan ben ona yasadiklarimi anlatma geregi duydum nedenini bilmiyorum belkide hissettim olacaklari.2 gün icin beni tekrar cagirdi sende yarin gelirmisin diye ben dedim neden olmasin 2 gün annesyle beni tanisttrdi annesine coktan sormus kizi cok begendim ne diyorsun annesi demis cok güzel ama cok bilmis ta ozaman sevmemis beni kadin ya.3 gün bot turuna davet etti beni ailesiyle yani annesi ve kuzenleri ile ok dedim gelirim cok güzel gecmisti.ben dedim hatta ogün ben varim diye yaninda kizlardan uzak durma ben senin biseyin degilim o dedi olmasanda yanimda bir bayan varken baskasina bakmam diye.bot turundan sonra bana evlenmekten bahsetti evlenmek istediginden ilk tanistigimizda evlenmek istemiyorum uzun süre demisti.ben anladim benden hoslaniyor .4 gün icin alisverise cikalimmi dedi arkadasiyla dedim gelirim gömek denemisti bende dügmelerini taktim o an bana bir bakti ki asla unutamam bende ona asik oldum..5 gün yemege ciktik el ele tutustuk bana dedi benim dogdugum ülkede biriyle tanisinca yemege cikinca sonu bellidir diye ben dedim ben bunu yapamam oda saygi duyarum sadece alisik degilm dedi.son gündü asik olmustuk kuzeninn nisanina tanistigimiz barda yaptilar oraya davet etti cok mutluyduk.beni göründe teleonu elinden düsürdü.o gün öpüstük ve beni evime birakti ben döndüm ve onu birkere daha öptüm cünkü beni birdaha göremeyeceginden korkuyordu..agliyordu.dedim cok samimi bir insan bunlar yalan olamazdi degildide.ona asiktim.o isvicreye döndü ve on iki gün sonra evlenme teklif etti...DEVAMINI AKSAMA YAZICAM CÜNKÜ ACIL CIKMAMA LAZIM COK KÖTÜ SEYLER OLDU..

Son düzenleme:
Yardım etmeliyim diye geldim.Mecbur hissettim :)

yardım yazmak yasakya acaba otomtk kapanii mi die bakmıs

Konu neden açılmış anlamadım ki :12:

Konu sahibi arkadaş,bir konuda soruyordu nasıl konu açabilirim diye.Açtı ve gitti sanırım:)Eşiyle problemlerim var diyordu

bunu denemek icin actik ama simdi ben size birazdan herseyi anlatcam:)

Konu sahibi bu konuyu açarken heralde tek başına degil bir kaç kişiyle beraber açmış kurmuş oldugu cümleye bakarsak sanırım insanları meraklandırmak için yapılmış bir olay yada kafa bulmak amaçlı:1::1::9::9:

Bak şimdi benimde bir yardım edesilerim geldiki lakin konu sahibesi ortada yok, konu yok, yokda yok nasıl yapsak bilemedimki şimdi bak:44:

Back