- 14 Ağustos 2024
- 191
- 66
- 27
-
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Yavrularını Allah sana bağışlasın hiç sıkıntı yapma sakin ol bi kan ver çözülür herşey canımEvet canım adet oldum oğlum 4yasinda adetim gecikti sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim
Başka yaptınız mı test acabaBende o testlerden yaptım silik çıkmıştı ama kan verdim negatif en iyi çözüm kan için rahat eder
Çok teşekkürler sağolun sizin varmı çocuğunuz peki bide test yaptınız tekrardan acabaYavrularını Allah sana bağışlasın hiç sıkıntı yapma sakin ol bi kan ver çözülür herşey canım
Ama benim test farklı markaydı ben arkadaş diyince okuyunca anladım o biliyormuş testi benim bilgim yok o konudaÖylemi sizinde mi böyle çıktı
Öylemi benim yaptığım marka miydi acabaAma benim test farklı markaydı ben arkadaş diyince okuyunca anladım o biliyormuş testi benim bilgim yok o konuda
Ben 3 aydır korunmuyorum daha yeni düşünüyorum zamanında bi gebeliğim oldu kalbi durdu 4 yıl geçti üstünden yeni yeni istiyorum nasip olursa böyle 4 yıl dediğime bakma 27 yaşındayım daha sadece etrafım hemşire doktor çok var bilgi ediniyorum hepÇok teşekkürler sağolun sizin varmı çocuğunuz peki bide test yaptınız tekrardan acaba
Bebeğin hayırlı olsun canım.Regline var mıydı bide yumurtlamadan kaç gün sonra yaptinEvet canım arkasından kaset test yaptım ondada cikti
Doktorlu bir şeydi benim senin ki farklıÖylemi benim yaptığım marka miydi acaba
Çok teşekkürler ya ben hiç adet olmadım küçük bebeğim vardi diye daha yedi aylık kızım var o yüzden reglimi bilmiyorum yumurtlamayida hiç takip etmedim adet olmadığım içinBebeğin hayırlı olsun canım.Regline var mıydı bide yumurtlamadan kaç gün sonra yaptin
Himm anladım acaba bundada varmı yanılma payı acabaDoktorlu bir şeydi benim senin ki farklı
Ama 1 değil 2 değil 3 test canım seninki yanılma payı düşmüşHimm anladım acaba bundada varmı yanılma payı acaba
Kuzum ben bu ay geç yumurtlsdim 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu 1 Aralık ta pik gördümBebeğin hayırlı olsun canım.Regline var mıydı bide yumurtlamadan kaç gün sonra yaptin
Öylemi yani varmı diyorsunuz gebelik durumuAma 1 değil 2 değil 3 test canım seninki yanılma payı düşmüş
Benim de 3 aralik daha 11 gün olucak yarın uf test yapsam mı diye düşünüyorumKuzum ben bu ay geç yumurtlsdim 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu 1 Aralık ta pik gördüm
3 4 gün daha bekle canım varsa bile boşu boşuna uzulmeBenim de 3 aralik daha 11 gün olucak yarın uf test yapsam mı diye düşünüyorum
Doğru canim ay insanın gözü yolda olunca beklemek zor oluyor3 4 gün daha bekle canım varsa bile boşu boşuna uzulme