- 16 Şubat 2019
- 654
- 228
-
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Varmı testiniz rica etsem ya böyle miydi pekiKuzum ben evelsi gün böyle çizgiyle gördüm kan verdim 100 cikti
Varmı testiniz rica etsem ya böyle miydi peki
Asla öyle bir durum yok süt korur diye hamile kalan çok var öyle korkutmak istememÖylemi öyle oluyormu hemşire bana eğer emziriyorsan korur demişti evet eşim korunuyordu sizce varmı acaba
Evet canım arkasından kaset test yaptım ondada ciktiHayırlı olsun hamileliğiniz benimki gibiymis
Öyle varmı çevrenizde peki olabilir mi acaba ya ama kaset testte hiç çıkmadıAsla öyle bir durum yok süt korur diye hamile kalan çok var öyle korkutmak istemem
Hayırlı olsun işte benim kasette çıkmadı ya sadece erken gebelik testinde ciktiEvet canım arkasından kaset test yaptım ondada cikti
Duyduğum çok var ama kendimin şahit olduğu yokÖyle varmı çevrenizde peki olabilir mi acaba ya ama kaset testte hiç çıkmadı
Kuzum bu test asla yaniltmaz değeri düşüktür ondan kasette cikmamistirHayırlı olsun işte benim kasette çıkmadı ya sadece erken gebelik testinde cikti
Yani tabiki öyle haklısınız ya işte küçük bebeğime sıkıntı olur mu bilemedim şuan vicdan yaptım çok teşekkürler tabiki kan verince size haber vereyimBebeğin daha küçük evet ama var ise üzülme vardır bunun da bir hayrı Allah’ın lütufu olur yarın mutlaka kan ver haber et bende merak ettim
Eşimde öyle dedi kendi laborant zaten bu testlerden anlıyorum dedi ama işte ben çok arada kaldimKuzum bu test asla yaniltmaz değeri düşüktür ondan kasette cikmamistir
Bir de şey demiştin oğluşunu adet gördükten sonramı öğrendinYani tabiki öyle haklısınız ya işte küçük bebeğime sıkıntı olur mu bilemedim şuan vicdan yaptım çok teşekkürler tabiki kan verince size haber vereyim
Yanılma payı olmaz değilmiKuzum bu test asla yaniltmaz değeri düşüktür ondan kasette cikmamistir
Evet canım adet oldum oğlum 4yasinda adetim gecikti sonra kızıma hamile olduğumu öğrendimBir de şey demiştin oğluşunu adet gördükten sonramı öğrendin
Yani tabiki öyle haklısınız ya işte küçük bebeğime sıkıntı olur mu bilemedim şuan vicdan yaptım çok teşekkürler tabiki kan verince size haber vereyimm
Bu test yaniltmaz prodoctor early yazıyordu demi ustundeYanılma payı olmaz değilmi
Öylemi sizinde mi böyle çıktıBende o testlerden yaptım silik çıkmıştı ama kan verdim negatif en iyi çözüm kan için rahat eder