- 16 Şubat 2019
- 654
- 228
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm çizgiyi canım hayırlısı olsun adete kaç günün varKızlar merhabalar erken gebelik testi aldım ama böyle çıktı sizde varmıdır yoksa yokmu
Adet olmadimki canım bebeğim daha küçüktü o yüzden doğumdan sonra hiç adet olmadım o yüzden emin olamadım sizce var mı acabaGördüm çizgiyi canım hayırlısı olsun adete kaç günün var
Testlerin hepsi aynı gün mü yapıldıAdet olmadimki canım bebeğim daha küçüktü o yüzden doğumdan sonra hiç adet olmadım o yüzden emin olamadım sizce var mı acaba
Yok iki gün arayla yaptım amaTestlerin hepsi aynı gün mü yapıldı
Yok hiç aklıma gelmemişti adette görmedigim için hiç aklıma gelmedi çünkü küçük bebeğim vardiGebelik düşünmüyorsun sanırım
Hemen çıktı ama 5 dk içerisinde hatta çöpe atmıştım tesadüfen gördümBir de kaç dakka da çıktı kuruma çizgi değildir demi
Öylemi onu bilmiyorumKist de olabilir bunu daha önce gördüm
Canım hiç stres yapma sen yarın bi git kan testi ver 3 teste de silik çizgi var çünkü ne desek boş kan testi mantıklı olanYok hiç aklıma gelmemişti adette görmedigim için hiç aklıma gelmedi çünkü küçük bebeğim vardi
Varmı diyorsunuz yani bebegim daha yedi aylık bide korunuyordum ama aslında eşim istiyordu demekki korunuyordum diye beni kandirdiCanım hiç stres yapma sen yarın bi git kan testi ver 3 teste de silik çizgi var çünkü ne desek boş kan testi mantıklı olan
Bende onu soracaktım korunmadın mi diye ama şunu biliyorum adet görmeden doğum üstüne gebe kalabilirsin eşine sor oda bir ihtimalVarmı diyorsunuz yani bebegim daha yedi aylık bide korunuyordum ama aslında eşim istiyordu demekki korunuyordum diye beni kandirdi
Öylemi öyle oluyormu hemşire bana eğer emziriyorsan korur demişti evet eşim korunuyordu sizce varmı acabaBende onu soracaktım korunmadın mi diye ama şunu biliyorum adet görmeden doğum üstüne gebe kalabilirsin eşine sor oda bir ihtimal
Anladım çok teşekkürler işte çok arada kaldım oğlumda adetten sonra hamile olduğumu öğrendim ilk kez böyle biseyde karşılaştımİlk yumurtlama ile gebelik oluştuysa, anne henüz doğum sonrası ilk adetini göremeden gebe kalır. Olabilirmiş canım yine de kan ver yarın