kızlar bana yardım edin doğumum ne zaman?

• Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
  • Başlangıç Tarihi
H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
kızlar ya benim son adet tarihim 30.07.2008 tam olarak benim doğumum hangi aya denk geliyo kafam karıştı birkaç yerde hesaplayıcılar vardı ama ingilizce olduğu için tam anlayamadım bana yardımcı olurmusunuz?fisfisfis

merhaba cnm senin doğumun 40 haftayı baz alırsak 6 mayıs 2009 tarihine denk geliyor.şuanda 22 hafta 6 günlük hamilesin:) bebişini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle....

canim dogum tarihi son adet tarihine gore hesaplanmaz. doktorun soylemedi mi sana su tarih muhtemel tarihin diye.

son adet tarihine gore dogum tarihinde bir kisinin 28 gunde bir regl gordugu ve yumurtlama gununun 14. gun oldugu varsayilir. ama sen mesela 33 gunde bir regl oluyorsan, hesaplayicinin verdigi muhtemel dogum tarihinden 5 gun sonradir asil muhtemel dogumun.

bence en dogrusu doktoruna sor. ama arkadasin verdigi tarihe gore kendini ayarla. 3 asagi 5 yukari dogru.

neyse

dr'um ilk başlarda 1-2 defa söylemişti ama unuttum geçenlerde eve sağlık görevlisi geldi oda bana haziranın 17 de deyince benim şarteller attı eğer onun dediği doğruysa ben 10 ayda doğuracam:)......

canım ben 5 dr gitmiştim hepsi son adet tarihinden hesapladılar ve tarih doğru çıktı .dr nevra siteside aynı tarihi vermişti. seninkinide oradan baktım,arkadaşın dediği gibi 6 mayıs gözüküyor,ama bu tarih kesin diye birşey yok,bebeğin durumuna göre erken veya geçte gelebilir. .hayırlısıyla kucağına alırsın inşaalh.

son adet tarihininden 3 ay geri sayıp 6 gün eklersen tahmini tarihi veriyor.Ama tabi +,- 2 hafta olabilir.otamatik hesaplıyıcılarıda google aramaya hafta hafta hamilelik yazarsan bir sürü hem bilgi veren hemde otomatik hesaplıyıcı sayfalar geliyor.ben de 26 haftayım.hayırlı olsun inşallah sağlıklı olarak kucağına alırsın.

teşklr kızlar Allah hepimize kolaylıkla ve sağlıkla doğum yapmayı nasip eder inşllh......

:ecrin_bebek:merhabalar
ben şuan
31 haftalık hamileyim acaba ne zaman doğum yaparım korkusu ile yaşıyorum çünkü sık sık sancılanıorum ama ara sıra da kasıklarımda ağrılarım oluyoooo yardım edinnnnnnn

ben şuan
31 haftalık hamileyim acaba ne zaman doğum yaparım korkusu ile yaşıyorum çünkü sık sık sancılanıorum ama ara sıra da kasıklarımda ağrılarım oluyoooo yardım edinnnnnnn...

ben şuan
31 haftalık hamileyim acaba ne zaman doğum yaparım korkusu ile yaşıyorum çünkü sık sık sancılanıorum ama ara sıra da kasıklarımda ağrılarım oluyoooo yardım edinnnnnnn...

Oncelikle gecmis olsun..Eger sancin varsa ve duzenli gibiyse bence doktorunla konus hatta NTS'ye baglasin sancilarina baksin..Benimde sancim vardi hatta baya baya vardi bende aynisini yaptim sonucunda bana kasilmalari durdurmak için igne yaptilar...2 hafta sonra yeniden olmaya basladi gittim yeniden (cunki sancilanirsam yeniden gitmemei soylemislerdi) yine igne yaptilar ve idrar tahlili yaptilar ondada enfeksyon oldugu cikti..Oda sanci yaparmis...Antibiyotik verdiler 3 gun...Aklinda olsun...Eger doktora gidersen bence bunlardan bahset yada sor..Gecmis olsun..Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..

X