• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar bana fikir verin lütfen yaa

gokcesu

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
24
0
286
şimdi kızlar biz erkek arkadaşımla 9 aydır beraberiz,ailelerde biliyor babamada söyledik.erkek arkadaşım babamın çocukluk arkadaşının yegeni oluyor.yani babam tanıyor hepsini.ben tanıdık olunca daha kolay sanıyordum ama babam hiç beklenmedik şekilde,herşey usuluna uygun olsun diyor.biz isteme söz bir arada olur diyorduk,babam önce istesinler ben bir düşünelim,büyüklerimize soralım derim sonrada söze çağırırız dedi.şimdi bende düşünüyorum istenildiğimde verdik demicekler,arada 1 hafta falan geçtikten sonra söze hazırlıklı gelin diye haber vericez? sizce mantıklı mı? karşı taraf kızı vermediler falan diye düşünür mü? gerçi erkek arkadaşıma söylicem bu durumu,arada tanıdıklıkta var,erkek arkdaşımın dayısının hanımına durumu böyle anlatıcaz.s,zce mantıksız bişey var mı? yani hem kızı verdik demediniz hem söze çağırıyosunuz olur mu? düşünüyorum olmaz aslında düşündük vericez sözünüzü yapmaya gelin dicez işte.aklım karıştı fikrinizi yazar mısınız? rahatlamaya ihtiyacım var:(

canım ilk önce tanışmaya gelin sonra isteyeme dersin bi sorun olmaz

ben de öyle dedim ama annem de bende çalışıyoruz öyle çok git gel olur dediler.yukarıda anlattıgım gibi olsa sorun olur mu sence?

ilk önce gelip tanışmaları daha iyi olur tabikii..geliş sebeplerini dile getirirler.kız evi naz evidir zaten tabiki düşünelim diycek baban(kız vermek öle kolay degil)1 hafta sonra aile büyügünüz onları arayıp yüzüklerinizle gelin diycek hepsi bu canım korkmana gerek yok zaten oluruda bu :)) şimdiden mutluluklar dilerim

canım benim ya teşekkür ederim en iyisi böyle olması galiba ben bir annemle konuşayım bakalım:))

cnm bencede bir gelsinler konuşulsun herşey bizde ilk tanışmaya geldiler ikinci gelişlerinde babam verdi söz gibi oldu 2 hafta sonrada nişan oldu . acele etmeyin herşey usulüne göre olsun baban haklı karşı tarafta bunu bilerek geliyor yanlış anlamazlar

usulüne göre olsun canım önce tanışmaya gelinir daha sonra ailen söz takmak için onları davet ederler ehemn olsun bitsine getirme sakın tadını çıkarmaya çalış bu heyecanlar bir daha yaşanmıyo

Evet canim bende arkaaslara katiliyorum once tanismaya gelsinler sonrada sozu kesersiniz aceleye gerek yok bence seven insan sabreder tatlim benim simdiden hayirli olsun daima mutlu olurusunuz insallah bitranem :)

yaa kızlar çooook teşekkür ederim..güzel dilekleriniz için..inanın mutluluguma mutluluk katıldı..şimdi şöyle karar alındı bu c.tesi inşallah bayanlar tanışacaklar gerçi tanışıyorlar bizimkiler çok öncelerden ama bu farklı bir oturma olacak:)) orada konuşulacak nasıl yapalım edelim diye,büyük ihtimalle 2 hafta sonra falan söz olur..ama babamın hiç vermeye gönlü yok:) arada vermicem deyip duruyo şaka olarak algılıyoruz tabiki:) hayırlısı bakalım,hem telaşlı hem heyecanlı şeyler ama çok güzellll,adını çıkarma konusunda size katılıyorum kızlar inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için sevgiler:)

Kız kardeşimde de aynen senin söylediğin gibi oldu. Önce annesi babası geldi tanışalım aile ile diye. Geldiler hani sizde buyuklere danışın felan dediler. Bir daha 3 gun sonra gelelim deiler bizde düğün vardı musait olmadığımızı daha sonra buyurun gelin dedik ok dediler. İkinci sefer de anne baba hala geldi cay icdiler direk bir itiraziniz yoksa biz nişanı konuşalım dediler bizde yok dedik. İstetidiler kızı. Sonra nişan bu yıl ramazandan sonra da düğün var bizde :) Darısı başına sen içini ferah tut her şey sadece üsulen gitsin anlamında demişdir baban. Mutluluklar

Back