KIZLAR BANA DESTEK OLUN

Cancansu3325

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
53
34
88
34
KIZLAR hamile oldugumu 31.04.2019 da 162 beta hcg ile öğrendim.02.04.2019 da beta hcg 282 oldu.dun kan testi verdiğimde beta hcg değerim 198 ile düşük yaptığını öğrendim.Kese görülmedi.eve geldiğim anda kanamam başladı.Simdi durdu.Biliyorum düşük yapıyorum.Bana destek olurmusunuz.ilk gebeliğim.1.5 yıldır olmadi en son 28 subatta regl olmuştum.

KIZLAR hamile oldugumu 31.04.2019 da 162 beta hcg ile öğrendim.02.04.2019 da beta hcg 282 oldu.dun kan testi verdiğimde beta hcg değerim 198 ile düşük yaptığını öğrendim.Kese görülmedi.eve geldiğim anda kanamam başladı.Simdi durdu.Biliyorum düşük yapıyorum.Bana destek olurmusunuz.ilk gebeliğim.1.5 yıldır olmadi en son 28 subatta regl olmuştum.

Canim cok uzuldum. Biliyorum soylemesi kolay yapmasi zor ama yasin genc. Ben inaniyorum ki saglikli bir gebeligin olacak birgun. Hamile kalmaya calisan biri olarak seni anliyorum. Kolay degil. Ama saglikli bir bebek olsaydi kalirdi senle. Buarada doktor gidiyorsun dimi hemen? Belki yapabilecekleri bisey vardir. Biz burda ayni sikintilari yasayan kadinlar olarak senin yanindayiz,

Gitmedim,gideyimmi bilemedim,1 saat önce gittim düşük olacağını doktorum söyledi o yüzden

Evet soylemis zaten. Bence yine de bir ara. Belki yapman gereken bisey vardir. Normal yollardanmi oldu bu hamilelik? En azindan hamile kalabiliyorsun. Orda teselli bulmaya calis. Biliyorum zor oyle dusunmesi ama ben birgun saglikli bir hamilelik yasayacagina inaniyorum.

Muhtemelen kimyasal gebelik oldu.korkmayin bircok kadin yasiyor farkinda bile olmadan.bende gecirdim.ilk oldugu zaman bende cok üzülmüstüm ama geciyor.

Dilerim en kısa zamanda daha sağlıklı bir gebeliğin olur,biliyorum sıkıntılı bir dönem oluyor ama geçecek ve daha iyi olacaksın ve yeniden başlayacaksın benim gibi,pes etmek yok..

Buna da şükür hastaneden döndüm daha kötü durumda insanlar vardı,acıyıp kendime pes edemem dedim.Onlar daha güçlüyken nasibimiz buymus.

Geçmiş olsun arkadaşım.
Kimyasal gebelik yaşamışsın Rabbim tez vakitte yerini sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Bende ekimde kimyasal gebelik yaşadım aralik ayında hamile kaldım cok şükür.
Kimyasalin ardi cabuk oluyor derler inşallah seninde öyle olur.

Kimyasal olduğunu nasıl anladın cnm,Öyle bir doktora denk geldim ki allah düşürmesin eline dedim de ciktim.Oyle muayene etti ki soru sormayi bırak kacarcasina ciktim sagolsun,asla bilgi vermedi de tüm soruları cevapsiz bıraktı.
Geçmiş olsun arkadaşım.
Kimyasal gebelik yaşamışsın Rabbim tez vakitte yerini sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Bende ekimde kimyasal gebelik yaşadım aralik ayında hamile kaldım cok şükür.
Kimyasalin ardi cabuk oluyor derler inşallah seninde öyle olur.

Kimyasal olduğunu nasıl anladın cnm,Öyle bir doktora denk geldim ki allah düşürmesin eline dedim de ciktim.Oyle muayene etti ki soru sormayi bırak kacarcasina ciktim sagolsun,asla bilgi vermedi de tüm soruları cevapsiz bıraktı.
Doktorum söyledi canim, Beta hcg az yükselip düşüyordu canım sonra adet oldum sıfırlandı değerim. Çoğu kadin yaşarmış hatta bunu kimi hic anlamazmış hatta adet günü cok geçmeden adet olurmuşsun.
Allahim hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin inşallah 🤲🏼

Umarım öyledir.Acaba ne yaptim da düştü diye çok üzülüyorum.bugun 39.gündü gebeliğin.Kaybettigime değilde vicdan azabı yaktı beni,kimyasalsa için Daha da ferahlar çok sagol

Üzülme. Çoğu kadın böyle gebe kalır ve düşük yapar . Haberi bile olmaz. Gidip de bile bile ilaçlar içmediysen zarar veren maddeler kutlanmadıysan senin ne suçun olacak. Ilk ayda olan düşükler bi nevi doğal seleksiyondur. Çocukta genetik bi sıkıntı olur ve vücut bunu elimine eder. Sağlıklı olsaydı gebelik süreci devam ederdi. Allah'ın mükemmel organizasyonu. Üzülme kendini de suçlama.

Umarım öyledir.Acaba ne yaptim da düştü diye çok üzülüyorum.bugun 39.gündü gebeliğin.Kaybettigime değilde vicdan azabı yaktı beni,kimyasalsa için Daha da ferahlar çok sagol
yok canım sen bişi yapmadın tabii sağlıksız bebekleri rahim kabul etmez ve atar dışarı bu da Rabbim in hikmeti sakın böyle düşünme olur mu :KK200:

Doktorum söyledi canim, Beta hcg az yükselip düşüyordu canım sonra adet oldum sıfırlandı değerim. Çoğu kadin yaşarmış hatta bunu kimi hic anlamazmış hatta adet günü cok geçmeden adet olurmuşsun.
Allahim hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin inşallah 🤲🏼
canmm bütün forumlarda seni aradm
Daha öncede bana yorum yapmıştın hatta beta hcg 49,24 ile öğrenmiştim gebeliğimi
Dün gündüz 2 de kanama şikayetıyle doktora gittim önce devlete gıttım keseyı gordum bı sıkntı yok gibi yerleşme kanaması vs. olabılır yarın yıne gel dedı içim rahat etmedı özele gectım hemen orda da keseyı goremeıyorum devlet hastanesınde nasıl kese gorebıldıler hıc bır sekılde kese gorunmuyor dedı sabaha karşı 5 e kadar hastane hastane gezdım en son kımyasal gebelık yasadıgımı saat 14:20 de 51 olan beta hcgnın sabaha karşı 04:00 da 34 e düştüğünü gözlemlediler. Kanamam hala var muhtemelen adet oldun dedi doktor. Kimyasal gebelıkten hemen sonra tekrar gebe kalır myım bılgın var mı canm dunku doktor neredeyse kurtaj yapacaktı baska doktor gerek yok kımyasal zaten dusurmuşsundur dedi çok endişelenıyorum

canmm bütün forumlarda seni aradm
Daha öncede bana yorum yapmıştın hatta beta hcg 49,24 ile öğrenmiştim gebeliğimi
Dün gündüz 2 de kanama şikayetıyle doktora gittim önce devlete gıttım keseyı gordum bı sıkntı yok gibi yerleşme kanaması vs. olabılır yarın yıne gel dedı içim rahat etmedı özele gectım hemen orda da keseyı goremeıyorum devlet hastanesınde nasıl kese gorebıldıler hıc bır sekılde kese gorunmuyor dedı sabaha karşı 5 e kadar hastane hastane gezdım en son kımyasal gebelık yasadıgımı saat 14:20 de 51 olan beta hcgnın sabaha karşı 04:00 da 34 e düştüğünü gözlemlediler. Kanamam hala var muhtemelen adet oldun dedi doktor. Kimyasal gebelıkten hemen sonra tekrar gebe kalır myım bılgın var mı canm dunku doktor neredeyse kurtaj yapacaktı baska doktor gerek yok kımyasal zaten dusurmuşsundur dedi çok endişelenıyorum
Kürtajdan sonra bende kimyasal gebelik geçirdim .
Diğer ay yine hamilr kaldım .
Şuan elhamdüllillah sornsuz devam ediyor .
Rabbım sizlere de nasip etsin .

Kürtajdan sonra bende kimyasal gebelik geçirdim .
Diğer ay yine hamilr kaldım .
Şuan elhamdüllillah sornsuz devam ediyor .
Rabbım sizlere de nasip etsin .
Aminn güzel dualarınız için Allah razı olsun şu anda adet dönemındeym kurtaja gerek yok adet oldun adetle atıyosun dedı adetten sonra hemen kaldıgm yerden devam edeyım mı sız hıc ara verdınız mı canm Rabbım hayrlısıyl gebelıgını gecırmeyı nasp etsın ınsallah sorunsuz bır sekılde

Back
X