Merhaba,
Bu sanırım istediğiniz gelinlik:
Ben tarlatanlı gelinliklere komple dantel pek yakıştıramıyorum. Tarlatansız dar, en azından balık bir kesim ve kuyruklu bir gelinlik olsa daha güzel olurdu. Bu şekilde sanki biraz tekdüze duruyor. Hareketlendirecek bir şeyler lazım. Daha güzelini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Gelinliğin kesimi güzel. Vücudunuza daha çok yakışan kesimi tercih edin tabi ki. Ben aslında şunu demek istiyorum, gelinliğin komple dantelle kaplı olması ve dantelin hep aynı sıklıkla gitmesinden daha güzel bir çözüm bulunabilir. Şöyle olur, gelinliğin aslı tül olur, tül üstüne danteller aplik yapılır. Göğüs ve etek bitiminde yoğun dantel kullanılır, diğer kısımlarda daha seyrek. Hatta belde gelin kemeri kullanırsan veya belde drapeli bir parça yaparsa sana, bence en güzel sonucu elde edersin. Bunları piyasada da bulabilirsin diye düşünüyorum. Sana birkaç örnek, umarım aklımdakini anlatabilmişimdir:
ben çok beğendim.dantel çok zarif duruyor.ben de aysiradan aldım canım,buna benziyo gelinliğim.sırf dantel ama sade.çok severek aldım:) inş sen de içine sine sine giyersin
bence güzel, sade ama saç, makyaj ve duvakla çok hoş durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?