• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar bana da yardım edin lütfen

Realer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
54
24
88
Mersin
pierre cardin gelinlik 2012 modellerinden aysira satıyor mbs0034 modelini beğendim büyük olasılık onu alcam zahmet olmazsa bakıp yorum yaparmısınız a-line kesim güpürlü yakası m yaka ben yeni üye olduğumdan ekleyemiyorum

canım ilgilendiğin için teşekkür ederim pierre cardin gelinlikden koleksiyon diyosun oradaki 8. gelinlik alttan en sağdaki

Merhaba,

Bu sanırım istediğiniz gelinlik:
2011-Pierre-Cardin-Gelinlik__48267957_0.jpg

Ben tarlatanlı gelinliklere komple dantel pek yakıştıramıyorum. Tarlatansız dar, en azından balık bir kesim ve kuyruklu bir gelinlik olsa daha güzel olurdu. Bu şekilde sanki biraz tekdüze duruyor. Hareketlendirecek bir şeyler lazım. Daha güzelini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Merhaba,

Bu sanırım istediğiniz gelinlik:
2011-Pierre-Cardin-Gelinlik__48267957_0.jpg

Ben tarlatanlı gelinliklere komple dantel pek yakıştıramıyorum. Tarlatansız dar, en azından balık bir kesim ve kuyruklu bir gelinlik olsa daha güzel olurdu. Bu şekilde sanki biraz tekdüze duruyor. Hareketlendirecek bir şeyler lazım. Daha güzelini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

evet beğendiğim gelinlik bu gelinliğin arka kısmına tülden çok uzun olmayacak şekilde kuyruk yapmışlar ve yakası m yaka yeni modeli netteki fotodan farklı olarak. balık kesim çok hoş durmadı bende basan problemim varda azıcık aslında bende onları çok seviyorumda. kabarık çok süslü şeylerin içindede kendimi iyi hissetmiyorum kilolu gösterdiler gibi geliyor kilom 57 boyum 1.65 prenses modellerde sanki basık gösteriyor gibi geliyor için de kendimi ben gibi hissettiğim gelinlikler hep böyle düz güpürlü oluyorlar. ilginiz için çok teşekkür ederim

Gelinliğin kesimi güzel. Vücudunuza daha çok yakışan kesimi tercih edin tabi ki. Ben aslında şunu demek istiyorum, gelinliğin komple dantelle kaplı olması ve dantelin hep aynı sıklıkla gitmesinden daha güzel bir çözüm bulunabilir. Şöyle olur, gelinliğin aslı tül olur, tül üstüne danteller aplik yapılır. Göğüs ve etek bitiminde yoğun dantel kullanılır, diğer kısımlarda daha seyrek. Hatta belde gelin kemeri kullanırsan veya belde drapeli bir parça yaparsa sana, bence en güzel sonucu elde edersin. Bunları piyasada da bulabilirsin diye düşünüyorum. Sana birkaç örnek, umarım aklımdakini anlatabilmişimdir:

Carpatos.jpg

PERGOLA_A.jpg

Pomelo.jpg

ben çok beğendim.dantel çok zarif duruyor.ben de aysiradan aldım canım,buna benziyo gelinliğim.sırf dantel ama sade.çok severek aldım:) inş sen de içine sine sine giyersin

Gelinliğin kesimi güzel. Vücudunuza daha çok yakışan kesimi tercih edin tabi ki. Ben aslında şunu demek istiyorum, gelinliğin komple dantelle kaplı olması ve dantelin hep aynı sıklıkla gitmesinden daha güzel bir çözüm bulunabilir. Şöyle olur, gelinliğin aslı tül olur, tül üstüne danteller aplik yapılır. Göğüs ve etek bitiminde yoğun dantel kullanılır, diğer kısımlarda daha seyrek. Hatta belde gelin kemeri kullanırsan veya belde drapeli bir parça yaparsa sana, bence en güzel sonucu elde edersin. Bunları piyasada da bulabilirsin diye düşünüyorum. Sana birkaç örnek, umarım aklımdakini anlatabilmişimdir:

Carpatos.jpg

PERGOLA_A.jpg

Pomelo.jpg

evet dediğinizi analadım. pronovisan pergola modelini bende çok beğeniyorum gittim denedim hatta ama üzerimde çok hoş durmadı barroco modelini beğendim o fena durmadı üzerimde.ama çok kat kat tül olunca yine bana kabarık geldi alışamadım. diyorum ki bunu alıp belinede pronoviasdaki gibi kemerlerden kullansam

ben çok beğendim.dantel çok zarif duruyor.ben de aysiradan aldım canım,buna benziyo gelinliğim.sırf dantel ama sade.çok severek aldım:) inş sen de içine sine sine giyersin

çok teşekkür ederim allah güle güle giymeyi nasip etsin hepimize

bence güzel, sade ama saç, makyaj ve duvakla çok hoş durur

begendigin gelinlik arkadasin ilk koydugu resimdeki gelinlik ise begenmedim canim kusura bakma cok sade dümdüz hic bir ozelligi yok daha guzel ve sk modellere bakmalisin bence yinede tercih senin mutluluklar dilerim:16:

@ minenes

Hemenci cik söylemek istiyorum senin gösterdigin gelinliklerden ikinci gelinligi alirdim hatta alirdim degilde ben bunu hemen kayit edip aramaya geceyim :1: Keske senin gibi bir arkadasim olsa yanimda bana ne yakistigini söylese senin gelinligine bayilmistim kendim kapali degilim ama öyle cok acik gelinlikde giyinmek istemem :26:

Paylasimlariniz icin tskler...

Saygilar :42:

Back