kizlar bana bir akil verin

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
arkadaslar bana bir akil verin ben 1 ay sabirsizlikla bekledim hasta olmami cunku tedaviye basliyacaktim drum adet olunca ara dedi aradim bana iki hafta sonraya randevu verdi bu benim ikinci denemem 6 ay onceydi ilk denemem simdi verdiyi randevu tarihi benim adetimin 19 gunune denk geliyo acaba ozamanmi basliyacak hani 21.gune denk geliyoya ama bir yandanda dusunuyorum kan testi yapmadan 19 .gunu direk tedaviye ozaman baslamak mantiklimi acaba 1 ay daha beklemek istemiyorum drumda alman esim konustu biseyde solememis kendim de arayamiyorum dusunsenize bekliyorum iki aydir simdi hasta oldum tekr uzatiyo ilk tedavimizde adetin ucuncu gunu gitmistik ve uzun protokoldu simidide uzun protokol drum tekr iki hafta sonraya uzatiyo sizce direk tedaviye baslanilirmi biraz karisikik ama moralim bozuldu belki akil verirsiiz diye yazayim dedim

arkadaslar bana bir akil verin ben 1 ay sabirsizlikla bekledim hasta olmami cunku tedaviye basliyacaktim drum adet olunca ara dedi aradim bana iki hafta sonraya randevu verdi bu benim ikinci denemem 6 ay onceydi ilk denemem simdi verdiyi randevu tarihi benim adetimin 19 gunune denk geliyo acaba ozamanmi basliyacak hani 21.gune denk geliyoya ama bir yandanda dusunuyorum kan testi yapmadan 19 .gunu direk tedaviye ozaman baslamak mantiklimi acaba 1 ay daha beklemek istemiyorum drumda alman esim konustu biseyde solememis kendim de arayamiyorum dusunsenize bekliyorum iki aydir simdi hasta oldum tekr uzatiyo ilk tedavimizde adetin ucuncu gunu gitmistik ve uzun protokoldu simidide uzun protokol drum tekr iki hafta sonraya uzatiyo sizce direk tedaviye baslanilirmi biraz karisikik ama moralim bozuldu belki akil verirsiiz diye yazayim dedim

selam aysegül bence doktorunu yeniden arayip sorman gerekir,cünki adetinin 3. veya 5. günü gitmen gerkiyor bu tedavide,doktorun bu ay yapmasi gereken tahlillerde olabilir bilemiyorum tek cözüm arayip nedenini sorman olacak arkadasim, bende almanyada tedavi görüyorum ama 19. gün baslamadik hic

tsk canim verdigin cevaba dayanamadim sabah gittim benim ikici tedavim mikro olucak sordum hani dr solediki en bastan basliyacakmisiz adet olmadan once sora adeti bekliyeceklisiz senin kacinci denemen sizde problem ne bide hagi sehirdesin cok soru sordum demi:asigim:

tsk canim verdigin cevaba dayanamadim sabah gittim benim ikici tedavim mikro olucak sordum hani dr solediki en bastan basliyacakmisiz adet olmadan once sora adeti bekliyeceklisiz senin kacinci denemen sizde problem ne bide hagi sehirdesin cok soru sordum demi:asigim:

Ben 3 tüp bebek denedim olmadi malesef, dondurulmus embriyolarim vardi onlar transfer edildi, test gününü bekliyorum gerci test gününe cikarmiyim bilmiyorum agrilarim siddetli, agrilar disinda bir belirtide yok hayirlisi bakalim bende endometriosis var canim, senin problemin neydi? özeline bakarmisin

Ayşegülcüm öncelikle tedavin hayırlı olsun.Ben tedaviye başlamadan önceki adetin 21.günü lucrin 3.75 vurulmuştum.Ondan sonra tekrar adet oluyorsun ve doktorun adetin 3. günü sana gerekli ilaçları veriyor.O yüzden senin doktorunda bu yolu izleyecek diye düşünüyorum.Ama yinede doktorunla konuş derim...

-tatlicadiarzu-:nazar:canim ben zaten biliyorum bunlari cunku aynisini onceden yasamistim ilkte drum normal tup bebek yapalim dedi sperm 7 milyon cikti strese bagliymis az cikmasi bendende 4 yumurta aldilar zaten anlamistim dollenme olmuyacagini esimede demistim zaten umitleme olmuyacak ve olmadida neyse simdi ikinciye basliyacam busefer ben mikro istedim benden genetik testi yapmami istedi dr ve adet oluca ara dedi simdide aradim ayin 14 une vermis tedaviye bastan baslanacakmis adetten once muayene edicekmis kana bakicakmis bu yuzden simdi 1 ay daha erteletti ben iki aydir bekliyodum simdi isin yoksa yine bekle ama busefer diyicem kisa p yapsin kabul edermi acaba cunku fazla beklemek istemiyorum artik iste bole anliyacaginiz

Ayşegülcüm hiçbirzaman kan testi yaptırmadan tedaviye başlama canım.
İnsanın ne zaman hamile kalacağı belli olmaz.19. günü zaten kan testinde gebelik varsa(Doğal yoldan) belli olur.

Geleim diğer sorununa,kısa süreç olsun istiyorsun ama önemli olan çok çabuk başlamak değil,önemli olan pozitif bir tedaviye başlamak.
Acele etme doktorunla yine isteğini görüş ama olmazsa da üzülme.
Benim 3. aşılamamı da aylarca ertelenmek zorunda kalmıştık.Ben bu bekleme sürecinde sürpriz bi şekilde hamile kaldım.
Darısı sana da olur inşallah.

ins canim ya ama kendiligimden hamile kalmanin cok uzak oldugunu hissediyorum aslinda normal yollada olur dedi dr ama 5 senedir cocuk istiyoruz olsaydi olurdu gerci allah bilir herseyi ama nebiliyim o sansin bana vuracagini hic sanmiyorum cok sanslisin ne guzel hamilesin hamilelik bana sanki cok uzak gibi geliyo 5 senedir ugrasiyoruz tik yok nebiliym ins buseferki ugrasimiz bosa cikmaz allahim butun istiyenlere versin cok kotu bir duygu ya benligimi resmen kaybettim ama hayattan bunu ogrendim hic bir istedigim kolay kolay olmadi hep bir ugras verdim yinede sukurler olsun rabbime neyse ya ben bu gece kendimi depresyona bagladim galiba -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştısenağlama

Hiç belli olmaz canım.
ben de 2,5 yıldan sonra bu sürprizle karşılaştım.
Sakın pes etme.Depresyonda yumurtalarını ve tedavini olumsuz etkiler unutma.İyi geceler.

X