Kızlar bana bi fikir verin

O baya pahalı sanırım ya yoksa bende onu çok beğeniyorum sen ne kadara aldın ben ne bileyim ona vereceğim paranın yerine bi temizlik robotu alsam daha karlı olur diye düşündüm
Karar senin ama temizlik robotları 1000 liradan başlıyor ve ben maraton u alalı 8 yıl oldu ha la canavar gibi çekiyor bi kaç yılda gücü azalacak bir şey alma bide bebeğin varmış Allah bağışlasın bebekli için tam ideal toz ufurmuyor Ohh ev mis mis

Ben aldigim zaman 400 civarında idi annem pahali ben almam dedi gitti fakir toz torbasiz olandan aldı ama annem her odayı supurdukce içini dokmesi gerekiyor du küçücük bir haznesi vardı annemi nefret ettirdi sonuçta oda maraton aldı ve fakire verdiği para boşa gitti ....

Süpürge dedin mi fakir
Hoş şimdi bende Bosch var memnunum ama fakirden şikayet eden çok az
He bebek için tam kapsamlı birsey alacağım diyorsan
İhlas temizlik robotu derim
Toz alma özelliği bile var aç makinayi kapa kapıyı çalışsın kereta :)
Ama onunda suyu nu dökme zahmeti var
Sadece çekiş gücü yüksek değil hani halini kaldiriyor diyorsunuz ya . Emiş gucude önemli hali kalkar ama üstünde ki ipi çekmez makina o zaman at çöpe ... İhlas o konuda yapmış yani gerçekten ..

Evet yaa bi fiyatta yazsanız bende arzum sulu var bıktım su dökmekten bende iyi bişey istiyorum fikir olur konu sahibinede teşekkürler açtığı konu için birde su sessiz süpürgeler var onlardan kullananız varmı küçük bebeğim var o uyurkende açmayı istiyorum rahat rahatta gerçekten sessiz mi ve iyi çekiyomu bana halı kaldıran cinsinden lazım
Benim aklım almıyor süpürge motoru nasıl sessiz çalışır
Bence o düşük kademede falan bi araştırmak lazim

Ke
Ben aldigim zaman 400 civarında idi annem pahali ben almam dedi gitti fakir toz torbasiz olandan aldı ama annem her odayı supurdukce içini dokmesi gerekiyor du küçücük bir haznesi vardı annemi nefret ettirdi sonuçta oda maraton aldı ve fakire verdiği para boşa gitti ....
Keşke şimdide 400 olsa bi dakika durmam alırım

Philips Animal pro......
Bu süpürge ise daha öncekiler neymiş dedim....
Daha önce arçelik kullandım....
Bekonun sulu olalini kullandım tam bir kabusdu...
Philips i Internetten aldım hangi site hatırlamıyorum şu meşhur olanlardan biriydi....
Piyasaya göre 200 tl daha ucuza aldım..

Philips kullaniyorum super tavsite ederim onemli olan watti degil emis gucu ona bakin alirken

philips maraton aldim bir ayi gecti. oncesinde kac ay arastirdm 1000civari netten aldim kimsede gormedim ama canavar cikti. fayansi sojecek yerden. haliyi kaldiriyor. paraya bajmayin alin benceee

X