Kızlar bana bi fikir verin

aynen,ben de çocuk yok ama çok üşeniyorum,hem de çok iyi süpürmüyor.. fantomun dik süpürgesini aldım 50 tl'ye onu kullanıyorum genelde :KK53:

Fakir Commander 2400

Evce 2 tane kedım var inan çok ıyı bır elektrık supürgesi.

Evet yaa bi fiyatta yazsanız bende arzum sulu var bıktım su dökmekten bende iyi bişey istiyorum fikir olur konu sahibinede teşekkürler açtığı konu için birde su sessiz süpürgeler var onlardan kullananız varmı küçük bebeğim var o uyurkende açmayı istiyorum rahat rahatta gerçekten sessiz mi ve iyi çekiyomu bana halı kaldıran cinsinden lazım

Evet yaa bi fiyatta yazsanız bende arzum sulu var bıktım su dökmekten bende iyi bişey istiyorum fikir olur konu sahibinede teşekkürler açtığı konu için birde su sessiz süpürgeler var onlardan kullananız varmı küçük bebeğim var o uyurkende açmayı istiyorum rahat rahatta gerçekten sessiz mi ve iyi çekiyomu bana halı kaldıran cinsinden lazım
2 buçuk yıldır ömrüm su döküp süpürge temizlemekle geçti senin bebeğin ne kadarlık

Bide en kötü yanı mesela hemen birşey dökülüyor demi süpürmen gerek ama onu çıkar suyunu koy sonra dök temizle kurut bıktım valla artık
Benım dediğim toz torbasız filtreli.
İçi doldukça boşalt yanı çok rahat 3 5 tane başlığıda var. Ben çok memnunum yanı

X