- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- Konu Sahibi Defneminenes
Elektrikli süpürge mi değiştireceğim de sizce hangi marka hangi model almalıyım şöyle çok iyi çeksin istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadara aldınız rica etsemthomas marka al ben aldım halıyı yerinden kaldırıyor:) süper
Arnica boraydi zaten benim süpürgem bıktım artık her defasında suyunu döküp temizlemekten bide bebeğim oldu daha zorlaştıarnica bora alma
Bide en kötü yanı mesela hemen birşey dökülüyor demi süpürmen gerek ama onu çıkar suyunu koy sonra dök temizle kurut bıktım valla artıkaynen,ben de çocuk yok ama çok üşeniyorum,hem de çok iyi süpürmüyor.. fantomun dik süpürgesini aldım 50 tl'ye onu kullanıyorum genelde
Canım ya fiyatinida yazarmisin rica etsemFakir Commander 2400
Evce 2 tane kedım var inan çok ıyı bır elektrık supürgesi.
2 buçuk yıldır ömrüm su döküp süpürge temizlemekle geçti senin bebeğin ne kadarlıkEvet yaa bi fiyatta yazsanız bende arzum sulu var bıktım su dökmekten bende iyi bişey istiyorum fikir olur konu sahibinede teşekkürler açtığı konu için birde su sessiz süpürgeler var onlardan kullananız varmı küçük bebeğim var o uyurkende açmayı istiyorum rahat rahatta gerçekten sessiz mi ve iyi çekiyomu bana halı kaldıran cinsinden lazım
9 aylık oldu2 buçuk yıldır ömrüm su döküp süpürge temizlemekle geçti senin bebeğin ne kadarlık
8 senedir kullanıyorum böööğğğ geldi artık9 aylık oldu
Ayyy sen iyi dayanmışsın bu arada allah bağışlasın 2 aylık benimkide8 senedir kullanıyorum böööğğğ geldi artık
Ben geçen sene almıştım 500 tl mıydı neydı şimdi belkı ucuzlamıştır bılmıyorum ınanCanım ya fiyatinida yazarmisin rica etsem
Allah bağışlasınAyyy sen iyi dayanmışsın bu arada allah bağışlasın 2 aylık benimkide
Benım dediğim toz torbasız filtreli.Bide en kötü yanı mesela hemen birşey dökülüyor demi süpürmen gerek ama onu çıkar suyunu koy sonra dök temizle kurut bıktım valla artık
anladım cnm teşekkür ederim fiyatı normal olmuşken iyi birşey olsunBenım dediğim toz torbasız filtreli.
İçi doldukça boşalt yanı çok rahat 3 5 tane başlığıda var. Ben çok memnunum yanı
O baya pahalı sanırım ya yoksa bende onu çok beğeniyorum sen ne kadara aldın ben ne bileyim ona vereceğim paranın yerine bi temizlik robotu alsam daha karlı olur diye düşündümPhilips maraton çok ama çok memnunum benden gören arkadaşlar aldı kesinlikle tavsiye ederim