kızlar bana bi akıl verin............

T

tılsım33

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi tılsım33
2 yıla yakındır süren bi ilişkim var seviyorum aşıgım ama bitürlü olmayan eksik bişeler var ne odugunuda bilmiyorum evlenmeyi düşünüyoruz ev için eşye bile aldık bi kaçtane aileside biliyo.
beni sevmedigini düşünüyom ama sevmedigini göstren tek şey benden çok arkadaşalrıyla beraber olmak istemesi bugunde görüşecektik arkadaşıyla gitti zaten herzaman görüşemiyok .offfffffffffffffffffff aslında ayrılsam diyom ya neyapacam bensenağlamasenağlama

• Konu Sahibi tılsım33
bence ayrılma eminmisin seni sevmediğinden. cok fevri davranıyosun arkadasına gitmesi normel bi durum değilmi?erkekler devamlı evde durmak istemezler özgürdür onlar baksana cogu kızlar bile böyleyken erkekleri düşünsene... bence seviyosan biraz bu hallerini umursama .. sen üstüne düşersen o dahada yapar bunu biliyorum bende yasadım ama umursama yada umursa ama belli etme gör bak hersey düzelir....... ama ayrılık bu gibi ufak seyde düşünme bundan ayrılık düşünürsen ooooo ne yapcan o zaman evliliği düşünme derim ben... ama hayırlısı olsunn.

• Konu Sahibi tılsım33
2 yıla yakındır süren bi ilişkim var seviyorum aşıgım ama bitürlü olmayan eksik bişeler var ne odugunuda bilmiyorum evlenmeyi düşünüyoruz ev için eşye bile aldık bi kaçtane aileside biliyo.
beni sevmedigini düşünüyom ama sevmedigini göstren tek şey benden çok arkadaşalrıyla beraber olmak istemesi bugunde görüşecektik arkadaşıyla gitti zaten herzaman görüşemiyok .offfffffffffffffffffff aslında ayrılsam diyom ya neyapacam bensenağlamasenağlama

bence ayrılma eminmisin seni sevmediğinden. cok fevri davranıyosun arkadasına gitmesi normel bi durum değilmi?erkekler devamlı evde durmak istemezler özgürdür onlar baksana cogu kızlar bile böyleyken erkekleri düşünsene... bence seviyosan biraz bu hallerini umursama .. sen üstüne düşersen o dahada yapar bunu biliyorum bende yasadım ama umursama yada umursa ama belli etme gör bak hersey düzelir....... ama ayrılık bu gibi ufak seyde düşünme bundan ayrılık düşünürsen ooooo ne yapcan o zaman evliliği düşünme derim ben... ama hayırlısı olsunn.

• Konu Sahibi tılsım33
canım bu konular çok hassas konular....
kendi kendine karar ver bence .... ama birbirinizi seviyorsanız arkadaşları bahane etme derim acizane...

• Konu Sahibi tılsım33
senin tariflerine uygun hatta daha fazlası benim kardeşimde var:eek:klava:
hep arkdasları hep arkadasları biz bıktık artık
onun arkadas tutkunluğundan onun da kız arkadası var ve çok seviyor
hatta evlenmeyi düşünüyor ama hep erkek arkadaslarıyla takılıyor
kız arkadasına da çalışıyorum diyor yani böyle de bi çelişki
yoksa o kız sen olmayasın arayıpta bulamadığım Şeniz

• Konu Sahibi tılsım33
ya ama zaten sık sık görüşemiyoruz tutup arkadaşıyla geçiriyo zamanını of sıyırcam şeytan diyo çek msjı bitti de kır telide sonra

• Konu Sahibi tılsım33
deişik planlar yap sen de çek biraz çocuu kendine.. gitmediiniz bi yere gidin, deişik bişiler yapın.. havalar da küselleşti, sizin oralar zaten hepten küseldir.. benim sefkilim yanımda olcak, ben onu arkadaşlarına bırakıcam, pehhh..!!

• Konu Sahibi tılsım33
Canım haklısın gerçekten de sana hiç vakit ayırmayıpta arkadaşlarıyla takılıyorsa yanlış yapıyo demektir.Sadece onun hayatında arkadaşları mı var.Bence bu durumdan rahatsız olduğunu dile getir.Hemen öyle bitirme dinle anla bakalım sebebi neymişş:1closedeyes:

• Konu Sahibi tılsım33
mistik bi şekilde msj çekip ayrılmak yerine derdini açıp bi şekilde duygularını da ifade edicek bi biçimde onunla düşüncelerini paylaşmayı denemelisin

verdiği tepki koordinasyonlarına göre bi karara varırsın sonra :p

ayrılmak yerine karşına alıp konuşmayı denemelisin bence canım
bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunu bahset
konuştuktan sonra tekrar aynı şeyleri yapıyorsa ozaman
ilişkiyi gözden geçirme zamanı gelmiştirCADIARZU
son olarak çok sevdiğim şu sözü eklemeden geçemicimşakkıdı
'sevdiğini özgür bırak.geri dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır zaten..'
umarım herşey gönlünce olur tatlım:kahve:

ya anlatıyorum 2 yıldır hep aynı konu konuşuyoruz söylüyorum yok öle bişe sen kuruntu yaratıyon kimse umrumda degil tek sen umrumdasın diyo.
zaten dün gece ilk msjı o çekti seni seviyorum diye bende agzıma gelen her lafı saydım ya yüzsüz yüzsüz beni ekmiş bide gece yarısı sevdigini söylüyo ama daha doluyum sayacam bi kaç laf daha uyuyunca hırsım geçermi dedim yok aynı suratla geri uyanmışım

senin tariflerine uygun hatta daha fazlası benim kardeşimde var:eek:klava:
hep arkdasları hep arkadasları biz bıktık artık
onun arkadas tutkunluğundan onun da kız arkadası var ve çok seviyor
hatta evlenmeyi düşünüyor ama hep erkek arkadaslarıyla takılıyor
kız arkadasına da çalışıyorum diyor yani böyle de bi çelişki
yoksa o kız sen olmayasın arayıpta bulamadığım Şeniz

yok canım ben teeeeeeeeee mersindeyim siz nerdesiniz:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla tatlım zor bi durum.. benimde böle bir sewğilim vardı ...inan 2 arada kalıyor insan .. ama ii düşün ewlenince de seni ihmal etmesin.. al karsına konuşş ...

evet olamaz ama zaten haftada 1 defa görüşebiliyoruz bvunuda tutup arkadaşrıyla geçirmesi normla degil
offf kafam çok karışık ya çok agır konuştum

yani haftada 1 görüşme şansınız varken bunu başkalarıyla geçirmesi hoş diil tabi.. 1 olur 2 olur neyse de sen bu kadar serzenişte bulunuyosan heralde 1-2 ile kalmıyo..üstelik nişanlısınız, evlilik hazırlıı yapıosunuz, halledicek bi sürü işiniz olmalı..

ayrılmak bi parça ağır olmuş tavır olarak ama bence seni arar zaten..

seni seviyorum olayına da gelirsek, sen beni ek ek sonra akşam ss die msg at.. o pek olmas.. çocuk kandırır gbi gelio bana..

kızlar sagolun ya yardımcı odlugun için ii ki varsınız

kiz valla sen tam beni kafadansin ha yaz msji sonra kir teli :)
saka bi yana ben olsam boyle biseyi cekemem
oldu cnm ben evde oturayim stresten strese gireyim beyefendi arkadaslariyla gezsin yok oyleeeeee

X