Kizlar bana bi akıl verin.....lütfen

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
Durum biraz karışık en sade haliyle anlatacağım. Dün gece sevgilimle benimle ilgilenmiyo diye kavga ettik. Kendi sorunları var biliyorum ama beni çok bosluyor. Bana küfretti dün sakin konuştuğum trip atmadigim halde bende yazıklar olsun sana dedim okundu bile yapmadı mesajımı. Her sabah ben uyandiririm onu işe ama bu sabah gurur yaptım uyandirmadim. Sonra sabah bana esti face dondurdum. 15 dk sonra beni aramis. Duymamisim geri döndüm engellemiş beni sonra kardeşimin whatsapptan msj attım çocukça davranmaya gerek yoktu bitti diyebilirdin falan diye oda bana ekran resmi yolladı facebook kullanıcısı olayını yanlış anlamış engelledim sanmış açıkladım neden soylemedin dedi 20 dk geçmeden kardesimdende engelledi. 1 saat sonra baktım ikimizinde engelini kaldırmış bana bir akıl verin şimdiye kadar hep ben gururumu cignedim aşkım için ama bu sefer yapmak istemiyorum Ama seviyorimda özlüyorum da... Ne yapmalıyım onun huyunu bilirim ölse msj atmaz inadından. Aklı eren biri beni neden eengellediğini ve sonra neden engeli kaldırdığını vede şimdi napmam gerektiğini söylesin lütfen cok kotuyum....

Sana kufreden bi adamla niye sevgili olasin hadi onun sana saygisi yok da senin kendine hic mi saygin yok
Bazı insanları olduğu gibi kabul ediceksek ederiz bende onu siniriyle kabul ettim ama tabi küfür ayrı yalan yok seviyorum ben onu kafam çok karışık

Aynı benle sevgilim, biz de böyle kavga eder hararetlenir söneriz. En güzeli yazmayıp özletmek süründürmek bence Ama becerebilirsen Anam erkek milleti umursamaz Anca biz dert çekiyoz

Aynı benle sevgilim, biz de böyle kavga eder hararetlenir söneriz. En güzeli yazmayıp özletmek süründürmek bence Ama becerebilirsen Anam erkek milleti umursamaz Anca biz dert çekiyoz
Döner mi yoksa başka birini mi bulur yazmiyim dimi ama oda yazmaz kafayı yicem

Seviyosa tabi dönecek kızım Ne hemen evham yaptın Dönmezse zaten bi daha aramasorma Dönecektir ama Hiç sevmese vazgeçse merakından alışkalığındna döner Erkekler öyle işte

Seviyosa tabi dönecek kızım Ne hemen evham yaptın Dönmezse zaten bi daha aramasorma Dönecektir ama Hiç sevmese vazgeçse merakından alışkalığındna döner Erkekler öyle işte

9 ayı geçti araya hiç ayrılık sokmadik tabi benim cabamla. Ama bu sefer yutmak istemedim hep ben eziliyorum ama herşeye rağmen onu seviyorum

Küfür çok iğrenç bişey ama bi insanın sinir anında bile küfür etmemesi kendini tutabilmesi için hayatında hiç küfür öğrenmemiş akça pakça olması gerek o da mümkün bişey değil pek Etmemesi lazım ama ettiğine pişman oluyorsa sonra küfğr etmesine takılma çok

Belliki ofke kontrolü yok tavrini koyki senin kolay olmadigini görsün boylelerine boyle yapmak lazim sonuçta sevgilin kocan deyil o yuzden cok sabretmene gerek yok kanımca simdiden kufreden daha ilerde ne yapar birde hemen seni heryerden engellemis belliki inatcida boylelerine hep ezilirsin iyi düşün tasin tabiki gavgalar olur ama yapicıligada bakacaksin oda sende idareleri olcaksiniz yoksa hayat zindan olur ikiniz icinde alllah hayirlisini nasip etsin

Kufur ediyor ama seviyorum...

Ayrilmaniz icin bir sebep kalmamis gorunuyor.

Bak şimdi iyice anlaman için sıralıyorum.
1.Adam sana küfrediyor.
2.Yaşını çok merak ettim engellemek ne demek nasıl bir ergenliktir ? Gerçekten en son eski sevgilim beni her kavgamızda engelleyip duruyordu ve sırf bu neden ondan soğumama en büyük etken.
3.Senin onu engellediğini sanıp o da seni engelliyor sonra sen durumu açıklayınca bi daha engelliyor kısacası dengesizlik yapıyor.
Bence daha fazla maddeye gerek yok kendi iyiliğin ve huzurun için böyle ergen ve dengesiz bi adamla daha fazla muhattap olmamalısın. Hatta sen engelle onu gitsin. Cidden kafan rahat olur böyleleri çekilmez çünkü

O anda soylememesi gerekiyordu hem özür dilicegi yerde engel basiyo bana her yerden o zoruma gitti

Çocukça olduğunu ona söyledim ben 23oda 24 yaşında küçük değiliz tabi ama neden bilmiyorum hala seviyorum onu

Amin çok sağolun

Çocukça olduğunu ona söyledim ben 23oda 24 yaşında küçük değiliz tabi ama neden bilmiyorum hala seviyorum onu
Şu an seviyorsun evet. Ama böyle dengesiz kavgalarda engelleyen erkek tipi gerçekten hiç çekilmiyor huzur bırakmaz insanda böylesi. Ben de böyle ilk iki üç gün seviyorum özlüyorum diye dolanıyodum sonra kafam rahat etti biraz uzaklaşınca daha net görüyor insan şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum ondan

Peki hiç arayıp sordumu dönmek istedimi

Peki hiç arayıp sordumu dönmek istedimi
Evet 2 3 kere mesaj attı. Bi tanesi de o kadar kilişe ki rüyamda gördüm seni yazmış... ben de eee yani? dedim hiç öyle neyse demiş ben de hiç cevap vermedim çünkü kafamdan silmiştim onu. Zaten öyle ergenlikler yapınca ben soğuyorum en son yine gecenin köründe mesaj atmıştı ayrıldığımızı bi ortak arkadaşımız vardı adı x olsun x e söylemedin mi diye. Sabah gördüm söylesem nolur söylemesem nolur ki diye cevap verdim. Yani bunları böyle tersliyceksin. Orda bana dedi ki "her b*kunu ona anlatıyosun da söylememene şaşırdım hemen havalanma" vs dedi. Ben de yine öyle seviyesiz konuşmasından sonra kendisine gereken cevabı verip tamamen engelledim :) Geride bırak artık beni saçma sapan mesajlar atıp durma gecenin köründe rahatsız oluyorum vs dedim. Onun yapmasına en sinir olduğum engelleme olayını en son ben ona yaparak onu orda bıraktım. Böylelerine taviz vermeyeceksin çünkü değişmezler daha da kötü olurlar. ilk mesaj atması da üniversite konusundaydı nasılsın üniversiteyi ne yaptın tarzında nereye girdiğimi sordu. Bana yaptıklarından sonra istediği tepkiyi vermedim. Onun beklediği ona hemen attığı ilk mesajda yelkenleri suya indirip dönmemdi ama ben öyle birşey yapmayınca her seferinde kendi içinde kudurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…