- 16 Ağustos 2023
- 44
- 11
- 43
-
- Konu Sahibi kleopatra02
Evet ikimizde var kızım 21 ve 16 yaslarindaEşinizin çocuğu var mı? Kızlarınız kaç yaşında?
Yani eşinizle alacağınız ortak karar bu. Arkadaşım o yaşta doğurdu, kızı var. O da çok düşğnmüştü ama şimdi iyi ki diyor. Tamamen sizin şartlarınıza, ortamınıza bağlı.Evet ikimizde var kızım 21 ve 16 yaslarinda
Yavrum bebek olmuş zaten ne demek ne yapmalıyımbaştan düşünmen gereken bir şey değil
Esimle çok mutluyum anlasiyoruz bi yanım istiyor bu yanımda yaşım ileri bi sorun olur mu cocukta anane olacağım yaşta anne olmak söylemeden aldirsam günahı çok fazla bilmiyorum kafam çok karisikYani eşinizle alacağınız ortak karar bu. Arkadaşım o yaşta doğurdu, kızı var. O da çok düşğnmüştü ama şimdi iyi ki diyor. Tamamen sizin şartlarınıza, ortamınıza bağlı.
Çocuk sadece sizin değil ki söylemeden aldıramazsınız eşinizden de imza isteyeceklerdirEsimle çok mutluyum anlasiyoruz bi yanım istiyor bu yanımda yaşım ileri bi sorun olur mu cocukta anane olacağım yaşta anne olmak söylemeden aldirsam günahı çok fazla bilmiyorum kafam çok karisik
Resmi nikah ile evli iseniz aldiramazsiniz onayı olmadan almazlar asla mecbur söyleyeceksiniz ortak karar vereceksiniz43 yasindayim ilk evliliğinden iki kızım var babalarını vefat etti 3 yıl önce 2.evliligimi yaptım bugün 2 günün gecti test yaptim pozitif esim çok istiyor henüz söylemedim bende bu yaştan sonra o bbebege ne kadar verimli olabilirim bilmiyorum ne yapmaliyim sizce
Resmi nikah ile evli iseniz aldiramazsiniz onayı olmadan almazlar asla mecbur söyleyeceksiniz ortak karar verecen
Yani bunu çocuğu yaparken düşünmeniz gerekmiyor muydu?43 yasindayim ilk evliliğinden iki kızım var babalarını vefat etti 3 yıl önce 2.evliligimi yaptım bugün 2 günün gecti test yaptim pozitif esim çok istiyor henüz söylemedim bende bu yaştan sonra o bbebege ne kadar verimli olabilirim bilmiyorum ne yapmaliyim sizce
O zaman dediğim gibi söylememe gibi imkanınız yok maalesef özel hastane bile olsa nikah olunca eş imzası olmadan almazEvet resmi nikahliyim
Korunuyorduk tamamen plansız olduYani bunu çocuğu yaparken düşünmeniz gerekmiyor muydu?
Aldirmama asla izin vermez yarın kan testi vereceğim bakalım hayırlısı artık tesekkurlerO zaman dediğim gibi söylememe gibi imkanınız yok maalesef özel hastane bile olsa nikah olunca eş imzası olmadan almaz
O zaman artık olan olmuş yapacak bişey yok sağlıklı olsunAldirmama asla izin vermez yarın kan testi vereceğim bakalım hayırlısı artık tesekkurler
İnşallah hayırlısı teşekkür ederimO zaman artık olan olmuş yapacak bişey yok sağlıklı olsun