kızlar bana acil olarak yardımınız lazm ( özellikle Ankaralılar ve Ankarada yaşaynlr)

LAVINYA20

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
94
2
298
Ankara
arkadaşlar bu çarşamba günü için erkek arkadaşımla tüm gün baş başa vakit geçirmeyi planlıyoruz. Ankarada gidilebilecek güzel kahvaltı yerleri ya da güzel bir restaurant veya güzel vakit geçirebileceğimiz bir öneriniz var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim bu site herkesin derdine derman oluyor bnmkine de olur diye umut ediyorum :)

Canım henüz 6 aylık bir ankaralıyım.
Eşimle incek tarafında bir yere gitmiştik havalar soğuk gerçi ama arabanız varsa orayı tercih edebilirsiniz.
Köy kahvaltısı sunuyorlar.Sevimli bir havası var onun dışında Şehrin içinde olalım dersen madoyu zaten düşünmüşsündür diye düşünüyorum.
Vallahi öyle çok güzel diyebileceğim bir yer de pek gelmiyor aklıma.
İncek'i tercih ederseniz çok razla restorantta bulabilirsiniz.Umarım güze bir yer bulursunuz.
Bende takip edeyim belki hoş bir kaç yer öğrenirim

bahceli 7. cadde uzerinde hobby cafe kizilaydan koleje cikarken happy days favorilerim.. yine kizilayda sevdgm mekanlar vardi ama tarif etmem imkansizki simdiden ii eglenceler dilerin

Ankaraya ilk geldiğim zamanlar aklıma geldi nereye gitsek diye nasıl da düşünürdüm .
Kızılayda yüksel caddesinde ormancı diye bir yer var kahvaltısı iyidit fiyatları da bir çok yere göre uygundur.
Bahçelievlerde Hacettepe Konservatuarın karşısında Seyir var açık büfe kahvaltı
Yine bahçelievler 7.cadde de 7on Heaven ,Dolunay Restaurant ,Hobby Cafe diye yerler var
Eğer para konusunda sıkıntımız yok derseniz Lİva Bahçeli ve Mado yu da öneririm şimdilik aklıma gelenler bunlar.

kızılayda seçkin mekanlar olarak ben sana
ykmnin üst katında FLZ restoranı öneririm
kahvaltı güzel, elit bir mekan
fiyatlar uçuk değil, kızılaya tepeden bakarsın
yada yine kızılayda metronun yüksel çıkışında
park bulvar kafe var, orası da güzel bir mekan

eryaman tarafında göksu park var, harika kafeler var, gölü var yeşillikli
yürüyüş imkanı olan bir park

çankaya taraflarını pek bilmem
ama kuğulu parkın tam içinde çok harika bir restoran var adını unuttum
tunalıda bu dediğim yer, tunalıda güzeldir zaten.
bide bahçeli 7. cadde işlektir güzeldir

ben göksuda marina cafede kahvaltı yapmayı planlamıstım ama arkadasım soguk olur dedi cok da hevesliydim hala da öyleyim gerçi :) FLZ ye gitmedim hiç ama bi arkadaşım da tavsiye etmişti orası olabilir ama ben daha cok güzel manzara olsun diye göksuyu cok istiyodum. soguk cok etkiler mi sizce

öğrenciyiz ve arabamız yok o yüzden şehir içinde bi yer tercih etmeliyiz. bir de dediğin gibi havanın soguk olması hep engelliyo bizi göksu var bnm aklımda soğuk olur diye pek yanaşmıyo arkadasım

iyide orası yaz kış faal bir yer
camla kaplı kafeler, soğuk olacağını zannetmem
hele bide güneş olursa çok güzel olur
bence merkez kalabalıklığından uzakta, güzel bir kahvaltı, biraz yeşillik,biraz ördekler vs. güzel olur
ben olsam göksu derdim
üşürseniz hemen karşısında migros var oraya da gidebilirsiniz, yada optimum var eryaman 1. etap girişinde

Seyir cafeyi çok severim orası da olabilir muhtemelen de orası olcak gibi kahvaltısını beğenirim oranın ama daha farklı yerler arıyorum uzun zmndır ilk defa bütün günü beraber geçirebilicez

ayy valla cok güzel anlattın hmn ikna çabalarına başlıyorum canım :))))

benim daha mezun olmama 1 sene var ama bizim de Ankarada yaşama planımız var inşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…