Kızlar balkonunu mutfağına katan var mııı

çehregxuxl

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
1.008
3
316
Ankara
Benim mutfağım küçük, biraz da olsa büyüsün diye duvarı kırdırıp balkonu mutfağa katmayı düşünüyoruz. Şu anda balkonumuz cam balkon ama mecburen pvc olması lzm. Balkonumun boyu 3 metre, eni 1 metre... Yakınlarda aranızda yaptıran var mı, memnun mu, ne kadara mal olur acaba, bir de camları ücret karşılığı alırlar mı ki. Yoksa çöpe mi gidecek onlar?

mutfak balkonunu bende mutfağa dahil ettiricem.
annem yaptırmıştı bir ara gidince resim çekip eklerim.
kenarlarına kemer yaptırıp yaptırmamakta çok kararsız kalmıştı ve yaptırmadı,en doğru kararı vermiş bence.

mutfak balkonunu bende mutfağa dahil ettiricem.
annem yaptırmıştı bir ara gidince resim çekip eklerim.
kenarlarına kemer yaptırıp yaptırmamakta çok kararsız kalmıştı ve yaptırmadı,en doğru kararı vermiş bence.

Bence de cnm öyle yapınca ayrı bir bölme gibi oluyo. Kemersiz daha güzel bence de...

walla canım bende yeni kapattırdım mutfağımın balkonu.küçük olunca mecburen öyle yapıyoruz.aslında hiç sevmşyorum insan 2 dk olsa balkona çıkmak istiyor.ben sana ekliyim resim bir tane.tam olarak açtıramadım çünki kiler olarak yaptırdığım yerde kocaman borular vardı o yüzden tam açtıramadım.senin imkanın varsa tümden açtır bence.

$20092011082.webp

Güzelim bizde balkonu aldırdık.. Çok ferah ve kullanışlı oldu.. baştan başa pvc camla harika görünüyor mutfağımız:) şimdi ip perde istiyorum bakalım gerçekten harika olucak;)

walla canım bende yeni kapattırdım mutfağımın balkonu.küçük olunca mecburen öyle yapıyoruz.aslında hiç sevmşyorum insan 2 dk olsa balkona çıkmak istiyor.ben sana ekliyim resim bir tane.tam olarak açtıramadım çünki kiler olarak yaptırdığım yerde kocaman borular vardı o yüzden tam açtıramadım.senin imkanın varsa tümden açtır bence.

Eki Görüntüle 262905

Cnm çok güzel olmuş güle güle kullan, bak kocaman köşem koymuşsun ne güzel... Bnm de köşemim vardı bu eve geçince anneme verdim :59: Cnm merak ettiğim duvarı kırdırma ve pvc toplam size ne kadara mal oldu?

Güzelim bizde balkonu aldırdık.. Çok ferah ve kullanışlı oldu.. baştan başa pvc camla harika görünüyor mutfağımız:) şimdi ip perde istiyorum bakalım gerçekten harika olucak;)

Güle güle kullan cnm, memnun olman ne güzel... Sana da sorayım duvarı kırdırma ve pvc ne kadara mal oldu? Perdeni falan hallednce bi resim koy da bakalım :nazar:

Back
X