hahaaDüğün telaşında unutma ihtimalim çok yüksek olduğu için kendimce bir liste çıkardım. Biraz detaylıca ama :) Umarım işinizi görür..
BALAYI HAZIRLIKLARI
Kullanılacak bavulların düğünden önce hazırlanması
Nüfus cüzdanıları çantaya konacak
Bilet ve otel faturaları çantaya konacak
Diş fırça ve macunları
Tarak-Fırça
Cımbız, törpü ve tırnak makası
Plaj havluları
İç çamaşırları
Bikiniler
Plaj kıyafetleri
Günlük kıyafet
Gece kıyafetleri
Çanta ve portföy
Sandalet, plaj terliği ve topuklu ayakkabılar
Takılar
Plaj Şapkası
Plaj çantası
Saç tokaları
Makyaj malzemeleri
Oje, aseton ve bolca pamuk
Parfüm
Güneş gözlüğü
Güneş kremleri ve yağları
Güneş sonrası nemlendirici
Şampuan
Saç kremi
Şarj cihazları
Fotoğraf makinesi
Yedek piller ve adaptör
Ağrı kesici, yara bandı
kızlar şimdi balayı listelerinizi görünce kendi balayım geldi aklıma bnde uzunca bi liste yapıp gzl bi bavul hazrlamıştım geçen haziran ayında... neyse bz düğün gecesi bara falan gttik snra otelde kaldık o gn ama sabah 5 te falan otele döndük 6 buçuktada yola çıkmamız lazım uyumayalım uyanamayız ddik 7yi 10 geçe havaalannda lazım 2mizde bi gzl uyyakalmışız gözümü bi açtım saat 7 !! bide kıbrısa gcez en geç 7yi 10 geçe alanda olmamız lazım daha gelinliğimi kutuya falan yerleltirmemişim düşünün neyse onu oraya bunu buraya tıkıştırdık atladık arabaya bavulu aldım frladık adımız anons edilio nyse son anda yetiştik ohh ddik otele gttk biraz dnlendik hadi ddik havuza...bn bavulu bi açtım oda ne!!! duvağım,gelinlik aykkabım hepsi bnmle:)) bikinimin bitanesinin altı var diğerinin üstü var kızlar halimi tahmn bile edemezsinz :)) gülermsn ağlarmısın neyse ordan almak zorunda kaldık bişiler :))) şimdi gülerek hatırlıorz o ayrı tabi:)
BRC :)))))
yüzümde bir gülümseme ile yüreğim hoplaya hoplaya okudum yazını :) biraz eğlence, biraz hayal kırıklığı ile.. yine de mutlu olmuştun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?