- 11 Ocak 2012
- 469
- 6
- 96
Otel mukemmel herseyiyle.Herkese oneririm.Yemekleri olsun ikramlari superdi.Ozel balayi suitinde kalmistim biraz tuzluydu ama degdi yani.Sonucda kac defa balayina gidecez ki:))Cok fazla kiyafet gerekmiyor.9-10 gun kaLdik ve goturduklerimin cogunu giyemedim.Ustelik de ucakda ekstradan para odemis olduk, valizim fazlaydi diye.Balayi ciftlerinin gidecegi tam bir ask gemisi diyebilirim.Odamizda ozel ikramlar vardi, yatagimizda gul yapraklari falan.Temizlik bakimindan da cok memnun kaldik.Hemen hergun havlular degistirildi ve odalar temizlendi.Rahat olacaginiz iki uc kat elbise yeterde artar bile.Ozel gece kiyafetleri lagzim tabi malum balayi ciftisiniz.Mayo alabilirsiniz yaniniza, bayanlara ozel havuzu var, otelin ustkatinda..Biri topuklu, digeri gunluk rahat birer ayakkabi yeterli.Kamera ve fotograf makineside goturun o anlari olumsuzlestirmek icin..Sakin havlu kisisel temizlik bakim urunu almayin.Dis fircasi, sabun, sampuan, yikanma lifi,dis macunu, tarak, havlular bornozlar bol bol var.Esimde bende cok memnun kaldik.Nasipse yine gitmek istiyoruz.Biz gunduzleri bol bol gezdik turistik yerleri...Araba kiralamistik esnafi biraz paragoz soyliyim.Turistleri tamam da kendi insanini bile kaziklamayi seviyorlar.Taksicileri, araba kiramala yerleri vede turistik esya satan saticilari cok fenalar.Beraya giderken hemen onun oldugu cadde ki araba kiralama yerini hic onermiyorum.Adini unuttum simdi, herturlu pis isi yapan adamlara benziyorlar bogazinda altin kolye ve yanlarindada rus kadinlar.Aramizda tatsizlik cikmisti, cok uyaniklar arabayi full kaskolu kiraladik.Bize birsuru masraf cikardilar.Gozumuzu korkuttular akillarinca.Polise gidip sikayette bulunduk bizde.Ortaligi bos bulmuslar.Boylelerine dikkat edin aman deyim.Beranin hemen yaninda rus oteli vardi.Belki simdi yoktur bilemem.Antalyayi cok begenmedim nasil bu kadar une kavusmus onuda anlamadim.Diger deniz kiyisindaki illerimize gore bir farki yok.Otel cocuklu aileler icinde cok iyi. Palyaco ve cizgi film karakteri gibi ozel iki-uc kisilik bir takimlari var, cocuklari eglendirmek icin.Gitmek isteyenlere siddetle oneririm.Allah mesud etsin..sevgiler...
Son düzenleme: