Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba,bende 5 aydır baküdeyim..ve tahminimce 5 haftalık hamileyim.. İdrar testleri pozitif çıkıyor.. Kan testine gidicem ama nereye gideceğimi pek bilemiyorum,önerebileceğiniz hastane varmı,sonrası içinde herşey olumlu giderse inşallah,bayan bi kadın doğum uzmanı lazım tabi.. Kızlar buarada bişey sormak istiyorum.. Bana komple vücut için sir ağda yapan bi güZellik salonu lazım, lazere gidemiyorum haliyle.. Varsa bildiğiniz biyer yardımcı olursanız sevinirim
Turk amerikana gitme canim orasi berbat biryer.burda ozeller cok ama iste guven duygusuda var.17 yil icinde bakude gitmedigim hastane arastirmadigim yer kalmadi.heleki buranin devlet hastaneleri.dunyanin en buyuk acisini yasattilar bana.saglikli bir sekilde hemde 3400 gr agirliginda dunyaya getirdigim oglumu.hemsirenin elinden dusurmesi sonucunda kaybettim.hemde dogumdan 3gun sonra.oyuzden devlet hastanelerinden uzak dur.canim kendini nerde guvende hissediyorsan oraya git.
Kızlar merhaba, bende 4 aydır Baküdeyim, eşimin işi nedeniyle uzun yıllar buradayız gibi görünüyor. 10 aylık bir kızım var. Ben kızım için çocuk doktoru arıyorum. Önerebileceğiniz doktor var mı?
Hanımlar benim doğumum hakan tanrıverdi tarafından oldu kızımı bakü de doğurdum.iyi bir doktor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun .Ben de Bakü'de yaşıyorum. 1 yıldan biraz fazla oldu.Benim eşimde Azeri tanışmak isterdim sizinlekizlar bende bakude yasiyorum esim azeri evlendigim beri buradayim bende patliyorum evde oturmaktan...
Merhaba ben de Bakü deyim 2,5 yıldır bir kızım var 16 aylık burda tanışmak istedim nerde kalıyorsunuz?Hayırlı olsun .Ben de Bakü'de yaşıyorum. 1 yıldan biraz fazla oldu.Benim eşimde Azeri tanışmak isterdim sizinle