Kızlar BAKÜ de yaşayan Türk var mı ?

Kızlar merhaba,bende 5 aydır baküdeyim..ve tahminimce 5 haftalık hamileyim.. İdrar testleri pozitif çıkıyor.. Kan testine gidicem ama nereye gideceğimi pek bilemiyorum,önerebileceğiniz hastane varmı,sonrası içinde herşey olumlu giderse inşallah,bayan bi kadın doğum uzmanı lazım tabi.. Kızlar buarada bişey sormak istiyorum.. Bana komple vücut için sir ağda yapan bi güZellik salonu lazım, lazere gidemiyorum haliyle.. Varsa bildiğiniz biyer yardımcı olursanız sevinirim

Ttebrikler canım Allah bizede o günleri gösterir inşallah. kan testi için herhangi bi hastaneye gidebilirsin bence problem olmaz. sir ağda içinse yardımcı olamıycam:KK43:( nceki yazılarda baya doktor ismi var diğer sayfaları oku bi arkadaş tavsiye etmişti

Araştırdım buldum,burda sir ağdaya lipuçka diyolarmış :) türk amerikana gitmeye karar verdim..aradım,araştırdım,iyi gibi duruyo..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,baküdemi yaşıyosunuz?

Ben 17 yildir bakude yaşıyorum. Suan 5.dogumu yapacagim.10gun sonra bebegime kavusacagim:) son dak.kadar merkezi gömrük hospitalina gidiyordum.cok güzel bir okadarda cok pahali bir hastane.ama arkadaslarimin israri uzere oksijen klinikasinda hakan beye karar verdim:)) memnun kalirsam yazarim:)

Turk amerikana gitme canim orasi berbat biryer.burda ozeller cok ama iste guven duygusuda var.17 yil icinde bakude gitmedigim hastane arastirmadigim yer kalmadi.heleki buranin devlet hastaneleri.dunyanin en buyuk acisini yasattilar bana.saglikli bir sekilde hemde 3400 gr agirliginda dunyaya getirdigim oglumu.hemsirenin elinden dusurmesi sonucunda kaybettim.hemde dogumdan 3gun sonra.oyuzden devlet hastanelerinden uzak dur.canim kendini nerde guvende hissediyorsan oraya git.

Turk amerikana gitme canim orasi berbat biryer.burda ozeller cok ama iste guven duygusuda var.17 yil icinde bakude gitmedigim hastane arastirmadigim yer kalmadi.heleki buranin devlet hastaneleri.dunyanin en buyuk acisini yasattilar bana.saglikli bir sekilde hemde 3400 gr agirliginda dunyaya getirdigim oglumu.hemsirenin elinden dusurmesi sonucunda kaybettim.hemde dogumdan 3gun sonra.oyuzden devlet hastanelerinden uzak dur.canim kendini nerde guvende hissediyorsan oraya git.

Canım çok üzüldüm :KK43: sevinç hanıma gittim,gayet güzel ilgilendi benimle.. Memnun kaldım aslında.. Zaten 6 aya kadar burdayım,sonra tr dönüp orda doğum yapıcam inşallah

6 aya kadar hakan beye gidebilirsin.kendini trde gibi hissedersin onun yaninda.ben keşke diyorum hamileligimin en basindan ona gitseydim:KK43: hepimiz icin hayirlisi olsun:)

Ya öyledir eminim ama bayan olması önceliğim.. Daha rahat ederim gibi hissediyorum.. Bu arada bu kadar yıl napıyosun buralarda.. Ben xatai tarafında oturuyorum,çok sıkıcı burası :KK43:

Kızlar merhaba, bende 4 aydır Baküdeyim, eşimin işi nedeniyle uzun yıllar buradayız gibi görünüyor. 10 aylık bir kızım var. Ben kızım için çocuk doktoru arıyorum. Önerebileceğiniz doktor var mı?

Kızlar merhaba, bende 4 aydır Baküdeyim, eşimin işi nedeniyle uzun yıllar buradayız gibi görünüyor. 10 aylık bir kızım var. Ben kızım için çocuk doktoru arıyorum. Önerebileceğiniz doktor var mı?

Merhaba jansef,baku medical plaza hastanesinde hüseyin beyi tavsiye ederim.benim de 13 aylık kızım var.ayrıca doğumumu da orada yaptım,iyi bir hastane.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar benim doğumum hakan tanrıverdi tarafından oldu kızımı bakü de doğurdum.iyi bir doktor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaa sen karsta doğurmadın mı memleketin de doğursaydın ya :KK43:

Merhaba kızlar eşimin işi dolayısıyla bakuye geliyorum 10 aylık bir bebeğim var 1 yaş aşılarını nasıl yaptınız orda imkan var mı yaptırmaya ya da alternatif ne yaptınız tesekkürler şimdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tekrar merhabalar bayanlar;
Bende geçen haftalarda HB Güven Klinik - Önder Tulumbacı adlı Türk doktora gittim. Kendisi sıcakkanlı, ilgili ve çok umutlu konuşan bir doktor. Beni muayene etti ve TSH ve HSQ adlı tahlilleri yaptırmamı istedi. Fakat Güven Klinik' te HSQ tahlili çok fazla bir fiyata yapılıyor. Bu tahlili sizler yaptırdınız mı ve yaptırdıysanız hangi daha uygun hangi hastaneleri önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Baküdeki hastanelerin hepsi aynı canım,işin düşmeye görsün soyup soğana çeviriyolar.. Bende mecbur kalıp yaptırmıştım bi kaç tahlil,200 azn verdim..tr de bedavaya yapılıyor aynıları :/ hamilelik içinmi istedi

Evet canım hamilelik için istedi. Galiba haklısın, böyle durumlarda eli taşın altına koymak gerekiyor. Yapılacak pek bişey yok.

Merhabalar

Bende 1 aydır Bakü'deyim. Pek sevdiğim ve alışabildiğimi söyleyemeyeceğim İstanbul'dan sonra.

Bir süredir Türk Hastanelerini araştırıyorum. Aranızda iyi bir cilt doktoru, dermotolog bilen var mı? Roaccutane diye ciddi olarak takip gerektiren bir hap kullanmaya başladım fakat tahlillerim ve kontrollerim için nereye gideceğimi bilmiyorum.

Ve bazı bloglarda okudugum şeylerden dolayı rastgele gidip muayene de olmaya çekiniyorum. Yazılara göre Azeriler için 50 Manat (50x3=150 TL) olan bir muayene Türkler için 600 Manat (600x3=1.800 TL) olabiliyormuş, dediklerine göre...!

Bazı bloglarda da (daha da vahimi) Bakü'deki doktorlar roaccutane bilmiyor deniyor...

Velhasıl kelam bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız sevinirim.

kızlar selam, bende baküdeyim. 1 yaşında kızım var. komşu yok bişey yok vallahi çok bunaldım

Nerimanov da oturan varmı....arkadaş arıyorum kendime ve oğluma..2 yaşında olusum..geleli iki ay oldu..çok sıkıldık biz yalnızlıktan ..:KK43:

X