Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım hoşbulduk :) ama takas düşünmüyorum kapandığım için satıyorumBit pazarına hoşgeldin cnm .hayırlı satışlar.Yelek çanta ve düzleştiricinin fiyatını öğrenebilirmiyim cnm ve takas düşünürmüsünhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...yakkabilar-ve-cizmeler-eklendi.725083/page-44 benim ürünlerim
kızlar bordo çanta sıfır ama mango değil üzerinde ki yazı yanlışlık olmasın 35 ayakkabı 39 numara o da sıfır 35 tl omuzlar deri olan hırka sıfır değil ama bir iki kere giyildi 10 tl Adidas yelek orjinal 40 tl sarı kazak 10 tl siyah kazak alt kısım deri olan 5 tl
canım s beden ama ben normalde m bedene de uyumlu buyuk kalıbı çunkubedenleri nedir? alt kısmı deri olan kazak?
canım s beden ama ben normalde m bedene de uyumlu buyuk kalıbı çunku
tamam canım alt kısım deri olan kazağı ayırıyorumCok beğendim bana ayirirmisin yanina birşeyler de bakayim
beden standart canım zaten yarasa kıl olduğu için beden sorunu yaşamazsın sadece bir kere giyildi kazak canım ama önü hırka gibi duğmeli iki şekildede kullanabilirsinSari simli gibi olan hirka mi kazak mi o renkte bbirşey lazim bana bedeni nedir
teşekkur ederim canım sıfır ayakkabılarayakkabılar çok güzelmiş..
beden standart canım zaten yarasa kıl olduğu için beden sorunu yaşamazsın sadece bir kere giyildi kazak canım ama önü hırka gibi duğmeli iki şekildede kullanabilirsin