Kızlar bakire olupta Jinekolojik muane olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hepsı psıkolojık bende de oluo arada ne yapsam düşsem kalksam acaba ?dıyorum. şeytan oynuyor bizimle hep vesevese verıyor!! duygusal deıl mantıklı düşününce rahatlıyor ınsan

merhaba ben çok merak ediyorum liseye giderken bisiklettn düşmüştüm azcık şeymdem kan gelmişti acaba kızlık zarım bozulmusmdr doktora gitsem utanıyorum

tam olarak hangi taraftan geldiğini hatırlamıyorum doktora gitsem yanlış anlar mı ...

merhaba ben çok merak ediyorum liseye giderken bisiklettn düşmüştüm azcık şeymdem kan gelmişti acaba kızlık zarım bozulmusmdr doktora gitsem utanıyorum

aynısı bende oldu canım hiiiç korkma evlendım çok korkardım bende bekarken öyle kolay kolay bozulacak yerde degıl o kızlık zarı ....

yanıt için teşekkürler ,liseden beri kabusum oldu ama şimdi biraz rahatladım.

ya tam olarak nerden gelmişti açık açık da soramıyorum ama ben tam olarak o zaman anlayamamıştım,umarım olumsuz bir durum yoktr çünkü ben kimseyle ilişki yaşamadım evlendiğimde yanlış anlaşılmak istemiyorum...

kizlar makattan rahim icindeki olaylari nasil gorebiliyorlar hicbisey anlamadim ben
makat dedigimiz sey bagirsaklara bagli degil mi yahu.
rahim ici ile ne alaka?

benim ablama 2 defa makattan usg aleti sokularak bakıldı rahim ve yumurtalık hakkında bilgi almak için ve gereken teşhiside dr bu yöntemle koydu.

Hangi durumlarda bakırelerde de vajınal muayene yapmak zorunda kalınıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…