Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bakire olupta Jinekolojik muane olan varmı?
ya hepsı psıkolojık bende de oluo arada ne yapsam düşsem kalksam acaba ?dıyorum. şeytan oynuyor bizimle hep vesevese verıyor!! duygusal deıl mantıklı düşününce rahatlıyor ınsan
merhaba ben çok merak ediyorum liseye giderken bisiklettn düşmüştüm azcık şeymdem kan gelmişti acaba kızlık zarım bozulmusmdr doktora gitsem utanıyorum
merhaba ben çok merak ediyorum liseye giderken bisiklettn düşmüştüm azcık şeymdem kan gelmişti acaba kızlık zarım bozulmusmdr doktora gitsem utanıyorum
ya tam olarak nerden gelmişti açık açık da soramıyorum ama ben tam olarak o zaman anlayamamıştım,umarım olumsuz bir durum yoktr çünkü ben kimseyle ilişki yaşamadım evlendiğimde yanlış anlaşılmak istemiyorum...
kizlar makattan rahim icindeki olaylari nasil gorebiliyorlar hicbisey anlamadim ben
makat dedigimiz sey bagirsaklara bagli degil mi yahu.
rahim ici ile ne alaka?