• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakire olupta Jinekolojik muane olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bekarken bende gideyim dedim annem çok kızdı bozduracakmısın kendini felan birileri saçma şeyler anlatmış. evlendikten sonra gittim çok utandım ama halada utanıyorum

bilinen bi doktormydu ben burcu diye bi doktora gitmştm :)) bakırköyde

altıntepe kızılaya gitmiştim ben canım, anadolu yakasında. iyiydi doktorum, tahlillerde öle bişi çıkmamıştı yine de baya bi soru sorduydum hep cevaplamıştı sağolsun. ismini hatırlamıyorum ama.

saglık kuzum saglık bu tıpta utanma olmaz zemuszemus
tabiki çok haklısınız. ama ben bu muayeneye kendi isteğimle kendi merakımla gitmiştim, akıntı fazla gibi gelmişti bildiğimden değil. o yüzden ister istemez kadın doktora gittim, zaten hem utanıyodum hem korkuyodum. atlattım çok şükür.

ya ben bekarken 6 yıl boyunca senede 5 den fazla kadın doğuma gittim adet düzensizliğimle ilgili bir problemden dolayı her defasında doktorlar alttan baktı akıntım falan içinde baktılar ama hiç bişey sokmadılar ne spekulum nede parmak makattan sokup bakıyorlardı nasıl kızlık zarı şeyimizin ucunda değil spekulum dediğiniz şey bir kadına bile zor girerken kıza nasıl giriyor aklım almadı tamam kızlık zarı hemen pıt diye bozulan bişey değil ama doktor parmağını yada spekulumu soktuğu an gider kızlık zarı.diyorsunuzki doktor aptalmı işini biliyor ee madem öyle çapa tıp fakültesinde koskoca prof baktı bana niye orama değilde makatıma soktu demekki prof işini bilmiyormuş.......

kızlarda alttan muayene dış dudaklar çekilerek bakılıyor eğer akıntı gibi şeyler varsa kulak temizleyici çubuk yada spatula gibi şeylerle akıntı vajinan girişinden alınıyor acıyor ama rahat bırakacaksınız kendinizi hem utanacak ne varki doktor şeyinize bakmıyor işini yapıyor.

ya ben bekarken 6 yıl boyunca senede 5 den fazla kadın doğuma gittim adet düzensizliğimle ilgili bir problemden dolayı her defasında doktorlar alttan baktı akıntım falan içinde baktılar ama hiç bişey sokmadılar ne spekulum nede parmak makattan sokup bakıyorlardı nasıl kızlık zarı şeyimizin ucunda değil spekulum dediğiniz şey bir kadına bile zor girerken kıza nasıl giriyor aklım almadı tamam kızlık zarı hemen pıt diye bozulan bişey değil ama doktor parmağını yada spekulumu soktuğu an gider kızlık zarı.diyorsunuzki doktor aptalmı işini biliyor ee madem öyle çapa tıp fakültesinde koskoca prof baktı bana niye orama değilde makatıma soktu demekki prof işini bilmiyormuş.......

senin sorunun ordandı demekki oraya bakmış Allah Allaaah. herkese illa burdan mı bakcak. spekturum soktu demedim ben, ufak bi spatulayla ucundan akıntı aldı dedim. oradan inen akıntıya ancak oradan bakılıyo demekki. senin sorunun farklıymış. benim doktor da o zaman sapıktı ki kadın şeyimi görmek için ordan muayene etti ölemi -tatlicadiarzu- hey yarabbim sen büyüksün.

bende soktayım su an jınekolojık muayeneyi makattan nasıl yapıyolar ya????

biz zaten oramıza birşey soktu demedikki.. nereme ne soktu bilmiyorum o an hissetmedim. Ama özel bir klinikte adı çok duyulan bir doktor bakire bir kız olduğunu bile bile zarar vermez heralde diye düşünüyorum.. Korktum sadece paylaşmak istedim giden varmı diye :)

kızlarda alttan muayene dış dudaklar çekilerek bakılıyor eğer akıntı gibi şeyler varsa kulak temizleyici çubuk yada spatula gibi şeylerle akıntı vajinan girişinden alınıyor acıyor ama rahat bırakacaksınız kendinizi hem utanacak ne varki doktor şeyinize bakmıyor işini yapıyor.

sen de amma çelişiyosun arkadaşım, alakaya çay demle :kahve:

sen de amma çelişiyosun arkadaşım, alakaya çay demle :kahve:

Hakikaten çok saçma yani.. bakire bir kıza hiçbir doktor spekulum takmaz yada bakire olduğunu bile bile parmaklamaz.. sadece biz evli değiliz bişey değiliz.. birşey olurmu diye tedirgin olup sorduk.

bende soktayım su an jınekolojık muayeneyi makattan nasıl yapıyolar ya????

Şunuda söyleyeyimm.. makattan parmağını sokup rektal tuşe diye birşey yapıyolar.. bu muane aslında kızlık zarının ortasındaki deliğini tamamen açılmasını sağlayıp rahmi gözlemlemek.. Makattan parmağını sokup kızlığna bakmadan akıntını yada içerde kist mist oldğunu görmesi mümkün değil. illaki kızlığının olduğu yere bakmak zorunda.

arkadaşlar bende size yardımcı olmaya çalıştım eğer akıntı varsa spatula yada kulak temizleyici çubukla vajinanın ucundan akıntıyı doktor alır dedim spekulum yada parmak sokmaz korkmanıza gerek yok kızlık zarınız gitmez dedim ama acı duyulur tabi sonuçta dudaklarınızı çekip bakıyor akıntı dışında başka sorunlarınız olunca anlarsınız parmağın yada usg aletinin nereye girdiğini.ben akıntı içinde gittim canım kulak temizleyici cubuk ile aldı ve sonra krem verdi.zaten o masaya yattınız zaman ben bekarım demenize gerek bile yok doktor kızlık zarını gayet iyi görüyor.

arkadaşlar bende size yardımcı olmaya çalıştım eğer akıntı varsa spatula yada kulak temizleyici çubukla vajinanın ucundan akıntıyı doktor alır dedim spekulum yada parmak sokmaz korkmanıza gerek yok kızlık zarınız gitmez dedim ama acı duyulur tabi sonuçta dudaklarınızı çekip bakıyor akıntı dışında başka sorunlarınız olunca anlarsınız parmağın yada usg aletinin nereye girdiğini.ben akıntı içinde gittim canım kulak temizleyici cubuk ile aldı ve sonra krem verdi.zaten o masaya yattınız zaman ben bekarım demenize gerek bile yok doktor kızlık zarını gayet iyi görüyor.

ben farklı bişey mi dedim de yok profesör bilmiyomuş da öle değilmiş diyosun???

ben sanamı yazdım o cevabıda üstüne alınıyorsun kesin benim çocuğum kadarsındır ters cevap veriyorsun ben seni aşağıladımmı direk birinizin adınamı yazdım bu böyledir bende yaşadım korkmanıza gerek yok demek istedim gel birde döv istersen.

yaşınız annem kadar olabilir ama söyledikleriniz öyle değil. :olmaz:

ben sanamı yazdım o cevabıda üstüne alınıyorsun kesin benim çocuğum kadarsındır ters cevap veriyorsun ben seni aşağıladımmı direk birinizin adınamı yazdım bu böyledir bende yaşadım korkmanıza gerek yok demek istedim gel birde döv istersen.
arkadaşlar gerginlik çıkarmaya gerek yok allahaşkına sonuç itibariyle tecrübelirinizi paylaşmanız çok güzel herkeze çok teşekkür ederim. Bilen daha önce muane olan birinden duymak daha farklı rahatlattı beni..

ya kızlar gerilmeyin şimdi bende yazmak isdemedim yazayım o halde bende eşimle kaçtıgımda bekaret muanesine gonderdiler adli tıp tarafından ... doktor once sordu ilişki yaşadınmı yaşamadınmı diye bende hayır dedim oda vajina dudaklarını cekerek baktı vajene ve kızlık zarımın saglam oldugunu soyledi ...
yani bir alet yada bi maşa sokmadı ...
makattanda bişi yapmadı ... yani dr bakirelere oyle onları tehlikeye sokacak bişiler yapmaz ki ben orda bakire olmayıp bakireyim cvbı verebilirdim ... yada bakire olup bakire degilim diyebilirdim ... adam bişi yapmadı baktı gecti sadece ...

ınsanın srunları olupta yardım almak istemiş olabilir ancak genel olaral uslubunuz okadar rahatsız ediciki,okurken bile insan irrite oluyor.
Orama burama bişi sokmak kelimesi yerine "vajinal muayene" demek daha şık durmaz mı acaba?

Back