Kızlar bakire olupta Jinekolojik muane olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Dallandırıp Budaklandırıp Kişiselleştirmeyelim...

Eğer vajinal bi problemeniz varsa gayette ederler :)

bekarken ben de gitmiştim..

gayet acıp bakmıstı adam..hatta zar hakkında da bılgı vermıstı..

herhangı bır aletle ıcıne gırmedıyse sorun yok.. ki hemen bozulcak sey degıl kı ..hemen ucunda da degıl..
takma hiç..doktor kendını riske atar mı hıc..

ya arkadaşlar makattan da muane yapıyor doktorlar bekarları.......nette araştırırsanız bulursunuz

Son düzenleme:
Doğru evet.. birçok insan geri kafalılığı yüzünden kızlarını evlenene kadar kadın doğum uzmanına götürmüyorlar bekaretine bir zarar gelicek diye oysaki her genç kızın yılda 1kez kadın doğum uzmanına görünmesi gerekiyor.. malum kadın hastalıklarının yaşı hayli düştü..

ben kist yuzunden bi ara devamlı gitmiştim ama direk soruyodu bekarmısın diye evet deyince ultrasona yollardı ama diger rahatsızlıkları bilemiyorum

bende muayene oldm . yanlız muayene olucak arkadaşlar lütfen en başta sölesin bekar olduğunu .
benmde kızlık zarım hakkında bilgi verdi doktorum .

kizlar makattan rahim icindeki olaylari nasil gorebiliyorlar hicbisey anlamadim ben
makat dedigimiz sey bagirsaklara bagli degil mi yahu.
rahim ici ile ne alaka?

merak ediyorum ne dedi? bna çok çentikli ve çok kanaman olmaz dedi..

kizlar makattan rahim icindeki olaylari nasil gorebiliyorlar hicbisey anlamadim ben
makat dedigimiz sey bagirsaklara bagli degil mi yahu.
rahim ici ile ne alaka?

Makattan parmağını sokunca kızlık zarı aralanır. Bu sıradada vajen girişini gözlemler doktor.. yara filan varmı diye. Akıntı varsa akıntıya bakar. Zaten sana ıkın diyor.. O sıradada makattan parmağını sokup vajinayı daha görünür hale getiryor.

makattan bakarken rahmin durumu ve yumurtalıklar ile ilgili bilgi sahibi olur..vajinayada parmağını sokmasının amacı budur zaten

Bakire olmayan birni parmakla değil spekulum'la muane edilir diye biliyorum.. :)

Bakire olmayan birni parmakla değil spekulum'la muane edilir diye biliyorum.. :)

spekulumda kullanılır ama ayriyetten rahmi,n durumu yumurtalıkların yeri vs bunları parmakla yapar..jinekolojik muane diye nette arasan parmakla muane kısmınada rastlarsın..

üzerimde çok fena etkisi kaldı.. sanki bacaklarımı açınca sanki orası aralanıyor gibi oluyo.. bu kötü bişeye işaretmi acaba :S o dudakların aralandığını hissediyorum normal bişeymi bu :S

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
sewgılı arkadasım masaya yatmadan once sole ben bakıreyım dıe dr lar genelde soruyor bakıremısın dıe sen sole unutma o dıkkatlıce muane edıoyor.

dilara niye uçmuş acep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…