Kızlar bakire olupta Jinekolojik muane olan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Jineokolojik muane oldum. çok endişeliyim.. Bekar kızlarda alttan muane yapılmaz dediler ama doktorum bunun bekarete hiçbi zrarı olmucağnı söyledi.. Muane ederkende ayriyetten bana kızlık zarım hakkındada bilgi verdi.. Birşey olmuşmudur diye çok endişeleniyorum.. varmı aranızda böyle bakire olupta muane olan? yakınlarınızdan veya..

canım eğer sadece dıştan bakarak ve sadece vajina dudaklarını çekerek alet sokmadan yaptıysa bişey olmaz korkma ama alet soktuysa sanırım zarar vermiştir yoksa dediğim gibi yaptıysa korkma

alet kullanmadıysa bence sorun yoktur ... bir doktorda kendini tehlikeye atıp bakire birini alttan muayene edip zararlı bişey yapacagı imkansız ... uzulme bence bi sorun yoktur ..

Zaten ayrıyetten bılgı verdı dıyosun.Bunu neden o an doktoruna sormadın kı?Ayrıca bakıre olan bırıne bu muayenenın yapılmadıgını bılıyorum ben.

bende muayene olmuştum aletle bakmak isteyince makattan baktı bir sorun çıkmadı doktorun öyle bir durumda seni bilgilendirirdi zaten öyle birşey yapcağını sanmıyorum

kaşıntı ve kokulu akıntı olması durumunda oluyor böyle muayene
bişey olmamıştır ne olucak bu kadar korkma

Ben bakireyken makattan muayane olmuştum bakirelere ordan bakıldığını ilk kez duydum ben yaa, sonuçta doktor bakmadan önce sorar bakiremisin değilmisin diye bu sebepten.

alet kullanmadıysa bence sorun yoktur ... bir doktorda kendini tehlikeye atıp bakire birini alttan muayene edip zararlı bişey yapacagı imkansız ... uzulme bence bi sorun yoktur ..

hayır hiçbir alet kullanmadı dediğiniz gibi sadece çekerek baktı.. ben zaten şu sebeble muane olmaya gittim.. çok takıyodum yok attan düştüm bozultu yok ağaçtan atladım bozuldu yok bisiklete bindim bozldu fln küçükken çok hakretkli bi cocuktm yerimde durmzdm aağaç tepesinden inmezdm hbire düşerdm ederdm.. içime kurt düştü gittim :) bakret kontrlü gbi bişey oldu açkcası yani.. bu yzden gittiğimi bile bile bi zrar vermemştr diye düşünüyorum yinede giden bilen birinden bilgi almak istedim çok teşekkür ederim hepinize :) içim rahatladı allh razı olsn..

bişey olmamıştır canım takma kafana rahatla biraz

ben çok kolay bişey sanıyorum onu :) canım acırdı dimi öyle birşey olsa? siz evlininz sanırım biliyorsunzdur.

canım ne taktın sen bu konuyu adamın işi gucu yok senin zarınlamı urascak :umursamaz:

:))) hiç güleceğim yoktu ya.. haklısında ortalık ktü insan kaynıyo.. yaptığı bi dikkatsizlik benim hayatıma mal olucak (

beeeeenn
2 sene önce akıntı şikayetimle gittim, ufak bi spatula gibi bişeyle akıntımdan aldı acıcık içine soktu. ben ödlek tabi doktora diyiverdim bişi olmaz dimi diye, azar işittim. "yanımda hemşire var bişey yapmadığıma dair şahitlik etmesi için duruyor burda, kızlığına zarar versem ben o tazminatın altından kalkabilirmiyim, işimi bilmiyomuyum ben" falan baya bişi dediydi. :kedi:iyiki senin doktor kızmadı sana.

e yani şimdi düşününce, doktor manyakmı öle zarar vercek bişeyi nie yapsın.

şimdi hatırladım, böle bi konu 6-7 ay önce de açılmıştı. "ayyyy Türkiyede alttan muayene yokki seni yemişlerrrr" diyen bissürü kişiye yanlış bildiklerini anlatmaya çalışıp sonunda cinnet geçirmiştim, reca ederim yine bana cinnet geçirtmeyin.lmaz: kızlık dediğimiz olay şeyimizin ucunda değil. kaydirigubbakcemile3

Doğru haklısın. birçok insan herkeze yanlış bilgi veriyor. beni çok fazla dolduruşa getirdiler. ben Kadını en fazla 5 kere aramışımdır her seferinde asistanı çıktı.. :)) rezil oldum takıntılarım yüzünden.. 3ay sonra muaneye gidicem hangi yüzle gidicem hiç bilmiyorumm:) içim rahatladı şimdi sende bunudiyince gerçkten ama benim jinokologtan önce bi arif verimliye görümem lazım :)) bu cumartesi randevum var.. ilaç milaç versin bukadar tkıntı iyi değil bende :))):bbo:

:roflol: :roflol: :roflol:
alemsin he :roflol:
heralde yani adam bişi biliyoki yapıyo sendende simir için kultur almıslar yani o kadarcık seyden ne olcak hey allam :roflol: :roflol:

ya sen beni görcektin, muayeneden çıktım başım dönüyo sedyeye yattım sanki başka bişi yaptı bana hayret bişi :))))))) oraya değdi sanki boğazımdan çıktı gibi boğazım acıdı korkudan :))))))))))))))) ben de korktum, korkuyoruz işte. ne kadar bilsen öğrensen de, ne kadar eğitimli olsan da kolay yenilcek korkular değil. tamamen psikolojik.

:roflol: :roflol: :roflol:
alemsin he :roflol:
heralde yani adam bişi biliyoki yapıyo sendende simir için kultur almıslar yani o kadarcık seyden ne olcak hey allam :roflol: :roflol:
yok adam deildi kadındı yaf. adama gidecek cesaret yok bende. :kedi:

bilinen bi doktormydu ben burcu diye bi doktora gitmştm :)) bakırköyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…