Kızlar bakire olupta hamile olanlar var mı ?

Sız kafayımı yedınız 6 aydır evlıyım ben vajınusmus sorunum var bu yuzden sızce normal degılmı boyle sorular sormam onu bırakın burası herkez ıcın acık bır alan her boyle soru soran erkek mı oluyor yada her boyle soru soran sacma mı oluyor erkek olan bir ınsanın ne ışi olur bakırelık sorusuyla ya allah askına cvp verıp yardımcı olucaksanız olun olmucaksanızda sacma sacma cevaplarınızla ugrastırmayın benı lafa bak gelmısler erkek dıyorlar ya merak ettim sormak ıstedım bumu sızın cevabınız bumu sızın yardımcı olmanız !

Ben vajinismus atlattım sayılır ama atlatamasaydımda hamile kalcağıma inanırdım bu durumda olan çok insan var ve mucize bebekleride var tabi...bi tanıdığımın bebeğinin bu durumj yaşarken vajinismus bebeği olduğunu öğrendim olma ihtimali var yani kimseye bakmayın...

Taytin uzerinden surtununce hamile birakma korkusu , ah ergenlerimiZz
ben burda
koltuga oturdum ya buraya benden once bı erkek boşaldıysa onlar da kot pantolonumu taytımı kilodumu zarımı gecip beni hamıle bırakmıs olabılecegını dusunuyorum gunlerdır perısanın bu dusunce beynımı kemırıyor dıyenı duydum

Ben vajinismus atlattım sayılır ama atlatamasaydımda hamile kalcağıma inanırdım bu durumda olan çok insan var ve mucize bebekleride var tabi...bi tanıdığımın bebeğinin bu durumj yaşarken vajinismus bebeği olduğunu öğrendim olma ihtimali var yani kimseye bakmayın...
tsk Ederim cevabın ıcın canım bende boyle bısey oldugunu duydum dıye sordum ogrenmek ıstedım allah razı olsun burdakı cvp veren kızlara gore ornek bırısın yardımcı oldun boyle soru sorduk dıye erkek yaptılar bızı ya sınır oldum

Back
X