- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.122
- 498
- Konu Sahibi Sibelsibelsibelsibelsibel
-
evlı oldugunu sonradan mı ekledın mesajını ılk okudugumda ben goremedım ayrıca uslubun çok çirkin tepkini daha uygun bir dille dile getirebilirsinneyın kafasını yaşıyorsun sen kızım evlıyım ben ne taytından bahsediyorum sen her boyle soru soran erkek mi oluyor safmısın sen
evet canım normal dogumda yırtılıyormusMümküm bazı zarlar doğumda bozulur çünkü esnek olduğundan
orda uc kız benı anlıyor da bır sızler mı anlamıyorsunuz evlıyız dedık gene erkek yaptınız sunu unutmayın her bu soruyu soran erkek olmaz tamam mı ve benım tepkım gayet normal bazıları hakaret bıle etmış onların uslubu cırkın olmuyorda bır benım mı oluyor bence yorumlara bır goz at kım cırkın fark edersın belkievlı oldugunu sonradan mı ekledın mesajını ılk okudugumda ben goremedım ayrıca uslubun çok çirkin tepkini daha uygun bir dille dile getirebilirsin
ınsallah ya vajınısmustan kurtulamıyorum cunku :/kalabilirsin boyle hamile kalan cok insallah duzelir sorunun ilk bas soru banada tuaf gelmisti aciklayinca anlasildi.
bırılerı hakaret etmiş dıye senın de etmen mı gerekıyor ılk yazdıgında bakıre ama hamıle olunabılır mı dıye yazmıssın sonra duzenlemıısn o mesaja kımse duzgun bır cevap vermezdı madem evlısın madem vajınısmussun bunu belırt hala bakıreyım ama hamıle olabılır mıytım seklınde sor kımse sana erkeksın demezorda uc kız benı anlıyor da bır sızler mı anlamıyorsunuz evlıyız dedık gene erkek yaptınız sunu unutmayın her bu soruyu soran erkek olmaz tamam mı ve benım tepkım gayet normal bazıları hakaret bıle etmış onların uslubu cırkın olmuyorda bır benım mı oluyor bence yorumlara bır goz at kım cırkın fark edersın belki
en azından ben kımseye ergen dıye laf atmadım en azından ben kımseye lan olum defol gıt demedim dıkkatını cekerım ve sordugum soruda tuaf olan yanlıs anlasılacak bır durum yok verıcegınız cevap var yada yok yada olamaz gıbı cevaplar olabılır dı ama sız ne yaptınız ortaya suc atıp erkek dedinız anlıyan sorumu anladı guzel cvp verdı gerısı anlamıyanın sorunu canım yardımcı olmak bu değilbırılerı hakaret etmiş dıye senın de etmen mı gerekıyor ılk yazdıgında bakıre ama hamıle olunabılır mı dıye yazmıssın sonra duzenlemıısn o mesaja kımse duzgun bır cevap vermezdı madem evlısın madem vajınısmussun bunu belırt hala bakıreyım ama hamıle olabılır mıytım seklınde sor kımse sana erkeksın demez
tamam açıkladın sonradan herkes herseyı duzgun ıfade edemez eklemıssın evlı oldugunu ama "safmısın kızım neyın kafası "falan bunlar guzel kelımeler mı sence guzel oldugunu ve sana yakıştıgını dusunuyorsan sen bılırsın
bız zaten denıyorduk hep belkı denıye denıye yırtılır zorla kebdılıgınden dıye dusunduk ve denerkende spermler ıcerı gırer hamıle kalma durumu olabılır dıye dusunduk cunku spermler tamamen ıcerı gırıyor tek sorun vajınısmus problemı var dıye yırtılmıyorayrıca sorununa gelırse çok dusuk bır ıhtımal de olsa ilişkiye gırme çalışmaları sırasında ola ki bır sperm içeri kaçar yumurtaya kadar ulşır Allah ol dedıkten sonra olur sen hamılelık belırtılerı mı yasıyorsun yada suphelendıgın ılışkıden sonra ne kadar zaman gectı
aman oyle sert zorlamalar yapmayın kanaman olur yavas yavas bunun egzersızlerı var bıldıgım kadarıyla onları bılıyor musun yardım aldın mı hıc bu konudabız zaten denıyorduk hep belkı denıye denıye yırtılır zorla kebdılıgınden dıye dusunduk ve denerkende spermler ıcerı gırer hamıle kalma durumu olabılır dıye dusunduk cunku spermler tamamen ıcerı gırıyor tek sorun vajınısmus problemı var dıye yırtılmıyor
yok hayıraman oyle sert zorlamalar yapmayın kanaman olur yavas yavas bunun egzersızlerı var bıldıgım kadarıyla onları bılıyor musun yardım aldın mı hıc bu konuda
bence bu konuda bır uzmandan destek al ya da utanıyorsan burda vajınısmusu yenecegız dıye bır topık var orda yenen bır çok kız var onlar sana egzersızler hakkında yardımcı oluryok hayır
Vajinusmusun tedavisi mumkundur. Bir psikolog olarak belirtmeliyimki bunu yasayan yuzlerce insandan sadece birisiniz, yani bu sorunu yasayan sadece siz degilsiniz, o yuzden utanmadan esinizle birlikte en kisa zamanda bir psikologa gorunun ve duzenli tedavilere baslayin. Kendi kendinize yenmeye calisirsaniz hem siz hem de evliliginiz cok yipranir.. saglikla ilgili hicbir seyden lutfen cekinmeyin..bız zaten denıyorduk hep belkı denıye denıye yırtılır zorla kebdılıgınden dıye dusunduk ve denerkende spermler ıcerı gırer hamıle kalma durumu olabılır dıye dusunduk cunku spermler tamamen ıcerı gırıyor tek sorun vajınısmus problemı var dıye yırtılmıyor
Sen bunlara bakma bir boktan habrrdar degiller snra gecmsler sen erkeksn diyorlar senin sordgn soruyu annrm yasamis kixlk zari esnekms bakire olmadina ragmen hamile kalms dogmda patlamsEvlı ve Bakıre olupta hamile olanlar var mı aranızda ?
merhabalar..ıkı senedır vajınısmusla basım beladaydı ha yendım ha yenıyorum derkennn bır ansınız hamıle oldugumu ogrendımmm..evet ılıskıye gıremedım ve hamıleyımm..rabbımın mucızesıEvlı ve Bakıre olupta hamile olanlar var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?