Kızlar bakire olupta hamile olanlar var mı ?

neyın kafasını yaşıyorsun sen kızım evlıyım ben ne taytından bahsediyorum sen her boyle soru soran erkek mi oluyor safmısın sen
evlı oldugunu sonradan mı ekledın mesajını ılk okudugumda ben goremedım ayrıca uslubun çok çirkin tepkini daha uygun bir dille dile getirebilirsin

evlı oldugunu sonradan mı ekledın mesajını ılk okudugumda ben goremedım ayrıca uslubun çok çirkin tepkini daha uygun bir dille dile getirebilirsin
orda uc kız benı anlıyor da bır sızler mı anlamıyorsunuz evlıyız dedık gene erkek yaptınız sunu unutmayın her bu soruyu soran erkek olmaz tamam mı ve benım tepkım gayet normal bazıları hakaret bıle etmış onların uslubu cırkın olmuyorda bır benım mı oluyor bence yorumlara bır goz at kım cırkın fark edersın belki

bırılerı hakaret etmiş dıye senın de etmen mı gerekıyor ılk yazdıgında bakıre ama hamıle olunabılır mı dıye yazmıssın sonra duzenlemıısn o mesaja kımse duzgun bır cevap vermezdı madem evlısın madem vajınısmussun bunu belırt hala bakıreyım ama hamıle olabılır mıytım seklınde sor kımse sana erkeksın demez

tamam açıkladın sonradan herkes herseyı duzgun ıfade edemez eklemıssın evlı oldugunu ama "safmısın kızım neyın kafası "falan bunlar guzel kelımeler mı sence guzel oldugunu ve sana yakıştıgını dusunuyorsan sen bılırsın

ayrıca sorununa gelırse çok dusuk bır ıhtımal de olsa ilişkiye gırme çalışmaları sırasında ola ki bır sperm içeri kaçar yumurtaya kadar ulşır Allah ol dedıkten sonra olur sen hamılelık belırtılerı mı yasıyorsun yada suphelendıgın ılışkıden sonra ne kadar zaman gectı

en azından ben kımseye ergen dıye laf atmadım en azından ben kımseye lan olum defol gıt demedim dıkkatını cekerım ve sordugum soruda tuaf olan yanlıs anlasılacak bır durum yok verıcegınız cevap var yada yok yada olamaz gıbı cevaplar olabılır dı ama sız ne yaptınız ortaya suc atıp erkek dedinız anlıyan sorumu anladı guzel cvp verdı gerısı anlamıyanın sorunu canım yardımcı olmak bu değil

bız zaten denıyorduk hep belkı denıye denıye yırtılır zorla kebdılıgınden dıye dusunduk ve denerkende spermler ıcerı gırer hamıle kalma durumu olabılır dıye dusunduk cunku spermler tamamen ıcerı gırıyor tek sorun vajınısmus problemı var dıye yırtılmıyor

aman oyle sert zorlamalar yapmayın kanaman olur yavas yavas bunun egzersızlerı var bıldıgım kadarıyla onları bılıyor musun yardım aldın mı hıc bu konuda

Ne kadar ağır bişey olduğunu yaşayan biliyor malesef ben sorunu düzenlemeni vs görmedim başlığı okudum ve vajinismus dedim çünkü bilinçaltımda hep bu var ama benden sana tavsiye vajinismustan kurtulmak için hamile kalma çünkü normal doğum yapamayabilirsin önce tedavi ol özellikle kadın doğum doktoruna değil ki ben böyle bir hata yapıp paraları bayıldım ve kendim az çok atlattım psikolağa git alanında uzman olsun münkünse...sonra hamile kal ve hayatını yaşa..ben tam atlattığıma inanmadan hamile kaldım ve şuan vajinismus sezeryan doğum için tanı olarak geçiyor ayrıca korkuyorumda sezeryan olmak zorundayım çocuk sıkışır uapamam diye..ama doğumdan sonra ilk işim bundan tamamen kurtulmak olcak sende öyle yap mutlaka!!

Vajinusmusun tedavisi mumkundur. Bir psikolog olarak belirtmeliyimki bunu yasayan yuzlerce insandan sadece birisiniz, yani bu sorunu yasayan sadece siz degilsiniz, o yuzden utanmadan esinizle birlikte en kisa zamanda bir psikologa gorunun ve duzenli tedavilere baslayin. Kendi kendinize yenmeye calisirsaniz hem siz hem de evliliginiz cok yipranir.. saglikla ilgili hicbir seyden lutfen cekinmeyin..

Arkadaslar bu konu sahibi kisi baska konu acmisti bisey sorabilirmiyim diye.bende insanca biliyosam cevaplarim konu ne yazdim acin bakin mevzuya.adiniz erkek adi erkekmisin yazmis banada kendisi.bende 7-8yillik uyeyim hamileyim erkekmiyim sizce yazdim kalp kirmadan.konu sahibi en basta kendisi erkekmisin vs yazdi bir onceki actigi baslikta bence bana kusura bakmayin vs demesi lazimdi.vakit ayirip ilgilendim cevabimi aldim yani ki mide bulantim rahim agzi dikisim vs vardi yazarken demekki yardim etmeye calisinca boyle oldu.kendisi erkekmisin derken iyide baskasi sorarkenmi kotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…