- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Bu durumu yaşadım gebeliğin ilk haftalarında test yaptınız mıYa 2 gündür abartısız 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum prostatlı amcalara döndüm resmen baktım neden diye enfeksiyondan olurmuş gebelikten olurmuş. Enfeksiyon yok yanma veya kaşıntı veya kokulu akıntı yok sık idrara çıkma problemini yaşayan gebeler varmı?? Ne zaman başladı
Yok cesaret edemedim adete 5 gün var siz ne zaman yaşadınızBu durumu yaşadım gebeliğin ilk haftalarında test yaptınız mı
Ya peki sizin de 5 10 dakikada birmiydiBenim adetime iki gün kala test yapmıştım hiç beklemiyordum pozitif çıktıŞuan dört haftalık ve bende sürekli idrar sıkıntısı yaşıyorum uykudan bile uyandırıyor
Hayır benim bu kadarr değildi ama saat başı giriyorum lavaboya ama normal diyorlar bu durumaYa peki sizin de 5 10 dakikada birmiydi
Sizi tebrık edıyorumBenim adetime iki gün kala test yapmıştım hiç beklemiyordum pozitif çıktıŞuan dört haftalık ve bende sürekli idrar sıkıntısı yaşıyorum uykudan bile uyandırıyor
Benimde akıntım çok fazlaydı yani normalden fazlaydı diyebilirim hatta acaba enfeksiyonmu kaptım diye düşünüyordum bi de belirtilerim adet sancısıyla çok yakındı kasıklarımda batma oluyordu ve çok fazla acıkıyordum gece yataktan kalkıp yemek yiyordum neden böyleyim diye düşünüyordum bir baktım adet olmadımmmmSizi tebrık edıyorumadetıme 5gun var belırtıler hissedıyorum.regle az kala ne tarz belırtıler hissettiniz?akıntım var yoğun krem gibi bembeyaz
Yaa inşallah diyelim hayırlı olsun bu aradaRegle 2 gün kala sırf bundan şüphelenip test yaptım :)
Hamileymişim
Ah olabilir tabi geçmiş olsun bende üşüttüm ya aman diyip geçiyorum bugün olmuyor bu aradaIdrar yolu enfeksiyonu gibi geldi bana, ahh ne çektim ben de. Monurol ile 1 gecede geçiyor inatçı değilse
İdrarın renginde değişiklik varmıydıBenimde akıntım çok fazlaydı yani normalden fazlaydı diyebilirim hatta acaba enfeksiyonmu kaptım diye düşünüyordum bi de belirtilerim adet sancısıyla çok yakındı kasıklarımda batma oluyordu ve çok fazla acıkıyordum gece yataktan kalkıp yemek yiyordum neden böyleyim diye düşünüyordum bir baktım adet olmadımmmmhemen kadın doğuma gittim kese görünmedi alt taraftan muane etti doktor küçücük minicik annesine merhaba dedi
Yok ya geciksin adet hele negatif görmekten sıkıldımPsikolojik olarak yaşamaktansa bence test yap
Evet koyu renkteydi hatta şaşırıyordum neden böyle diye malum bir de tecrübesizlik var insanın aklına bin türlü soru geliyorİdrarın renginde değişiklik varmıydı
Benümde aynı bakalım 5 gün sonra belli olurEvet koyu renkteydi hatta şaşırıyordum neden böyle diye malum bir de tecrübesizlik var insanın aklına bin türlü soru geliyor
Haber verirsiniz artıkBenümde aynı bakalım 5 gün sonra belli olur
Veririm canımHaber verirsiniz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?