• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın bi kafayı yicem 2 gündür

Bu ilacı içince de 4 saat tutmak gerekiyormuş ben 1 saat bile tutamıyorum nasıl olacak
Gece yatmadan önce tuvaletini yap, daha sonra 1 bardak suya ilacı katıp iç ve yat. Sabaha kadar üretrada beklemiş ve tesir etmiş oluyor

Benimde sdetime 5 gün var geceleri tuvalete kalkıyorum, sizin kadar sık değil tabi, henüz test yapmadım, bende merak ediyorum acaba sebebi hamilelikmi🤔

Gece yatmadan önce tuvaletini yap, daha sonra 1 bardak suya ilacı katıp iç ve yat. Sabaha kadar üretrada beklemiş ve tesir etmiş oluyor
Ben yarım saatte bir tuvalete kalktığım için ben de o ilaç işe yaramadı. Bir yudum su içsem durmadan wcye gidiyorum bir bardak suya o ilacı attım 1 saat zor dayandım.

Ya 2 gündür abartısız 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum prostatlı amcalara döndüm resmen baktım neden diye enfeksiyondan olurmuş gebelikten olurmuş. Enfeksiyon yok yanma veya kaşıntı veya kokulu akıntı yok sık idrara çıkma problemini yaşayan gebeler varmı?? Ne zaman başladı
Bende öyleyim çok su içiyor musunuz

Hayırlı olsun canım çok güzel haber, birilerimizin testinin pozitif çıkması mutlu olması süper 🤩, senin bat ne zamandı bende yaptım 14 ocak bat ama negatif çıktı bir sonraki ay sanırım 🙄
Bat 14 ocak benimde ben ovülasyon testi yaptım baya koyu çıktı buradaki arkadaşlar gebelik testi yap diyince yaptım çıktı

Eklentiler

• 20210111_150403.webp
    20210111_150403.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 16
  • 20210111_172041.webp
    20210111_172041.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 18
Back