- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Bu ilacı içince de 4 saat tutmak gerekiyormuş ben 1 saat bile tutamıyorum nasıl olacakIdrar yolu enfeksiyonu gibi geldi bana, ahh ne çektim ben de. Monurol ile 1 gecede geçiyor inatçı değilse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ilacı içince de 4 saat tutmak gerekiyormuş ben 1 saat bile tutamıyorum nasıl olacakIdrar yolu enfeksiyonu gibi geldi bana, ahh ne çektim ben de. Monurol ile 1 gecede geçiyor inatçı değilse
Gece yatmadan önce tuvaletini yap, daha sonra 1 bardak suya ilacı katıp iç ve yat. Sabaha kadar üretrada beklemiş ve tesir etmiş oluyorBu ilacı içince de 4 saat tutmak gerekiyormuş ben 1 saat bile tutamıyorum nasıl olacak
Ben yarım saatte bir tuvalete kalktığım için ben de o ilaç işe yaramadı. Bir yudum su içsem durmadan wcye gidiyorum bir bardak suya o ilacı attım 1 saat zor dayandım.Gece yatmadan önce tuvaletini yap, daha sonra 1 bardak suya ilacı katıp iç ve yat. Sabaha kadar üretrada beklemiş ve tesir etmiş oluyor
Test yaptım pozitifBu durumu yaşadım gebeliğin ilk haftalarında test yaptınız mı![]()
Ben gebeymişim canım test yaptımBenimde sdetime 5 gün var geceleri tuvalete kalkıyorum, sizin kadar sık değil tabi, henüz test yapmadım, bende merak ediyorum acaba sebebi hamilelikmi![]()
Bende hamileymişimRegle 2 gün kala sırf bundan şüphelenip test yaptım :)
Hamileymişim
Bende öyleyim çok su içiyor musunuzYa 2 gündür abartısız 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum prostatlı amcalara döndüm resmen baktım neden diye enfeksiyondan olurmuş gebelikten olurmuş. Enfeksiyon yok yanma veya kaşıntı veya kokulu akıntı yok sık idrara çıkma problemini yaşayan gebeler varmı?? Ne zaman başladı
Gebeymişim canım ondanBende öyleyim çok su içiyor musunuz
Ah çok sevindim . Sağlıkla alın inşallah kucağınızaBende hamileymişim![]()
Gebeymişim canım ondan![]()
Ya çok sevindimmmm sağlıcakla kucağınıza alın inşallahTest yaptım pozitif![]()
Hayırlı olsun canım çok güzel haber, birilerimizin testinin pozitif çıkması mutlu olması süperBen gebeymişim canım test yaptım
Bat 14 ocak benimde ben ovülasyon testi yaptım baya koyu çıktı buradaki arkadaşlar gebelik testi yap diyince yaptım çıktıHayırlı olsun canım çok güzel haber, birilerimizin testinin pozitif çıkması mutlu olması süper, senin bat ne zamandı bende yaptım 14 ocak bat ama negatif çıktı bir sonraki ay sanırım
![]()