Gelinlik Modelleri kızlar bakın ben bu gelinlikleri çok beğendim

sonuncusu güzelmiş hem gelinlik hem de toz pembe ya da pudra renk ile nişanlık olarak da kullanılabilir.

evet cnm bende en sondakini koyacaktım aslında tek sonra ilkinn duağı çok hoşuma gtti ikincide peri masalı gibi duruyordu öbürününde üstü hoşuma gtmşti bende hepsini koydum :): ama benmde favorim sonuncusu

bence giyilebilir olan sadece sonuncusu ayrıca hoş da bir model birincisi tabiki güzel ama giyilebilir değil bence, tabii galler prensesi değilseniz iki ve üç ise gelinliğin masumiyetini bozacak ölçüde dekolte bence.. ama sonuncusu güzel :)

sonuncusu güzel diğerleri cesaret ister cidden..bir de bence gelinlik çok dekolteli olmamalı daha kibar ve masum olmalı..ama tabi zevk meselesi..

aralarından 3u begendım ama bence gelınlıkte cok dekolte iyi degıl. sonucta gece elbısesı degıl kı gelınlık.
ama herkesin tercıhı kendıne

2.si çok güzelmiş gerçektende

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuncusu çok hoş ama gelinliğin alt kısmı biraz daha kabarık olmalı bence..elbise gibi duruyor..ama mükemmel bi model:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…