Kızlar Bakın Bebişime

allah tamamını erdirsin inşallah.bizde 8+4 olduk.ben 12 gün önce doktora gitmiştim ama daha fasulye kadar dedi doktor.demek şimdi senin kadar olmustur bebeğim.sanki dün akşamdan beri içimde bi kıpırdamalar hissediyo gibi oldum.heycanlanıyorum tabiki.allah herkese nasip etsin inşallah

büyüyorlar işte annesi,kıpırdanmalar gazmışsırnaşık şey
yinede çok heyecan verici
teşekkür ederima.s.

arkadaşım ne güsel yazmışsın yaşadığın bunca sıkıntıya rağmen diyorsunki yinede güsel
bende çocuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor ....bende hamile kalsamda her sıkıntısına rağzım diyorum ama bazı arkadaşalr hamile kalınca böle sıkıntılara düşünce isyna ediyor ...çok kızıyorum biz dokotr kapısını aşındırmaktan ne yürek gücümüz nede maddi gücümüz kalmazken onlar sahip oldukların o değerli varlığın verdiği sıkıntılara isyan ediyolar bende hergün üzülüp isyan ediyorum olmuyor diye....
o yüzden yaznı çok beğendim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hep yüzünüz gülsün....hiç ayrımasın rabbim.....mide bulantıları takma cnm serum yesende önemli değil
benim arkadaşım hamile kaldığını 1 ay sonra öğrendi hiç bir belirtisi yoktu ama bir ayı geçince mide bulantıları senin gibi halsizlik idrar kaçırma problemleri 4 ay sürdü ama şuan çok sağlıklı bir bıcırığımız var çok güsel harika bir minik onu gördükce kokusunu aldıkca birdaha neden bu kadar acı çektiğimi anlıyorum ....umutsuzluğuma isyan ediyorum.....
merak etme cnm onu kucağına alacağın ve kokusunu içine çekecğin günü düşün bu sıkıntılarında allah sana başka sıkıntılar göstermesin

dırımkızı yorum içim çok teşekkür ediyorum.Dün bütün günümü hastanede geçirdim,akşam 11 gibi taburcu oldum.çok şükür şimdi daha iyiyim,bazı seyler gerçekten zor,kolumda bir yandan serum,diğer kolda bir yandan holter taktılar(tansiyon takibi için),bir yandan idrarım var diye kıvrandım durdum:çok üzgünüm:tansiyonumun 7/4 e kadar düştüğü oldu.Bebeğim iyiydi ama ben çok yıprandım o anlarda,mutluydum anne olacağım,bazen gözlerim doldu.tuvalete gittiğimde eşim bi yandan serumu bir yandan holteri tutuyordu,idrar yollarıdada kum olduğudan idrarım tam son damlasında acıdan gözlerim yaşarıyordu.1 saat içinde 9 kez wcye gittim sanırım.Şimdiden anladım ki annelik hem zor hem güzel birşey,kimseyi arayamadım kandil için,eve gelip biraz dua okuyup şükrettim yinede,uzun bir aradan sonra yemek yedim.Rüyamda çok tatlı ve güzel bir erkek bebğimin oldugunu onu öpüp kokladığımı gördüm.İnşallah arkadaşım Allah en yakın zamanda sanada bir bebek nasip etsin.Umutsuz olma umutsuz olduğumuz an bittiğimiz andır,her zaman küçük bir ışığımız olsun,olsun ki aydınlığı bekleyebilelim,11 ay sonra geldi bize mucize,birilerinin ben 6-10-15 yıldır uğraşıyorum 11 ay ne ki seslerini duyar gibiyim,ama benim için 11 ay ömür gibiydi,önemli olan süresi değil,hissettiğimiz özlem duygusudur.Hiç canını sıkma olur mu,Gülümse ,Mutlu ola.s.

dırımkızı, Sana birşey söyliycem. SAkın ümitsizliğe kapılma bende senin gibiydim. Çok doktorlar aşındırdım çokkk gitim çok paralar harcadım olmadı. Sonra bıraktım tatlile gitmek için planlar yaparken hiç beklemediğim andan kendiliğim den hamile kaldım. Yeterki inancını kaybetme sağlığın yerindeyse şükret ve bekle Allahım okadar büyük ki vermesi gereken zamanı o biliyor sen naparsan boş sabret arkadaşım sabrın sonu selamettir. Nasıl yaparsın bilmiyorm ama oyalıycak kendini bişeyler bul zamana bırak inan o istediği zaman sana kavuşcaktır hemde çok güsel çok duygulu bir anneye kavuşcaktır Çok mutlu olman dileğiyle Allah herkesin seninde gönlüne göre versin sevgiler:teselli:

Allah kucağına almayı nasip etsin,Hayırlı evlat olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlere meleklerinden göndersin inşallah.AMİN.Sağlıklı gebelikler diliyorum canım...a.s.

allah kucağına almayı nasip etsinn tüm isteyenlerede en kıa zamanda inşallahh

Allah bağışlasın canım. çok güzel bir duygu olsa gerek. Allah tamamına erdirsin Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar kelebekim canım allah sanada bebeğinede sağlık versin tebrik ederim darısı benimgibi bebiş isteyen herkezin başına inş.

ay ay kirkbin kere masallah
Allah nazarlardan saklasin insallah guzelim,insallah kucagina aldigin gunleri de grursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…