Kızlar Bakın Bebişime

teşekkür ederim canım
çok sağol 8+1 bugun
kalp atışlarınıda duydum
iyi olmaya çalışıyorum
şükrediyorum,sağlığım içinde dua ediyoruma.s.

al artık o fotorafı ordan mazallah nazar olmasın meleğin.

erkeğe benziyo gı bu naniknanik

Allah hayırlı evlatlardan eylesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah

durun ne alması...şimdi girdim KK ya ....bi bende bakayım....hayal kurayım....ayol nerden anladınız erkek diye.......ne bilmiş şeylersiniz....işte kelebek cim byny bekliyordum bende 3 gündür çarşambayı....tamam artık,sen bu işi başardın.........o resimlerde bebişinin dosyasında hep anı olarak kalacak....2-3 sene sonra düşünüyorum da seni....gebzelerden taaaa buralara bi çığlık.........oğlum kızım dur yapma bi rahat dursana....evde kırılmadık şey kalmadı...baban gelsin akşama aaaa yeter be.....biraz da o baksın....he he olacak sen de biliyorsun........

rabbim tamamına da erdirsin canım...
maşallahhh ...
darısı olmayanların başına...

:)caımcım sağol yazın için,valla bugun miniğimi gördüğüme çok sevindim,zaten ben onun yaramaz olacagına emınım:)sımdıden annesının sureklı mıdesıyle oynuyor :)
kalp atışlarınıda duydum bugun tıkır tıkır atıyor.valla büyümesinden çok şu an kendim sağlıklı olmayı istiyorum galiba.şimdilik birazcık uslu dursun,yoksa annesine serum takılmak zorunda kalıcak:)
çok sağol tatlım teşekkür ederim a.s.a.s.:teytey::hooray:

allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...darısı bizlerin başına:))

Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :)
darısı isteyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…