Ya kızlar benim 2 aylık bi kardeşim var bu konuyu annem açmamı istedi annem bebeği emziriyo fakat sürekli aranıyo ağzından memeyi çekice ağlıyo annemde doymuyomu diye mama veriyo internette falanda okuyo kakasını yapıyosa vermeyin diye ama .... sizce ne yapmak gerek aynı durumu yaşayan falan varmı akannehir :bbo: kafamçokkarıştı
Aranması açlıkla ilgili değildir. Eğer aç kaldığını düşünüyorsa bunu anlamanın tek yolu tartı değerleridir.
Sürekli emmek istemesi gaz kaynaklı olabilir. Gazlı bebekler acılarını sancılarını anne göğsünde unuturlar ve sürekli emmek isterler. Emdikçe de gazlanırlar. Kısır döngü anlayacağınız.
canım bu anlattığın daha çok gazlı yada kolik bebeklerde görülüyor.doymadığından olmayabilir birkaç gün mama vermeyip sadece emzirirsiniz ve kilosuna bakarsınız ve yeterli kiloyu alıyorsa yani günlük ortalama 15 gr civarı alıyorsa bu doyduğunu gösterir.birde 2 aylık bebekler psikolojik olarak meme benim ben ne zaman dersem yanımda olacak şeklinde kodlandığı için uyanık olduğu her an aranıyor olması normal
canım aynı sorunu ben de yaşadım çok fazla ınsan da doymuyor doymuyor dıye bağırıyordu ama sen yılmadan emzır ne kadar çok emzırırsen o kadar çok sutun artar eger kı sutunun yetmedığını duşunuyorsa sadece tarttır eğer kı kılo alamıyorsa o zaman mama verebılırsın :)