• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bakarmisiz

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Merhaba tip fakuldesin kadin doğuma randevu aldim az once e nabiza baktim randevum oraya cikmamis yarin tekrar tip fakültesini arayip randevumu teyit etmelimiyim e nabiza cikmayabilirmi sehir disindan gidicem cunku bosuna gitmis olmayayim bilgisi olanlar varmi

Merhaba tip fakuldesin kadin doğuma randevu aldim az once e nabiza baktim randevum oraya cikmamis yarin tekrar tip fakültesini arayip randevumu teyit etmelimiyim e nabiza cikmayabilirmi sehir disindan gidicem cunku bosuna gitmis olmayayim bilgisi olanlar varmi
bildiğim kadariyla fakulte hastanelerinin kendi bunyesinden randevu alınıyo mhrs den bağımsız.

Merhabalar, benim de yarın için tıp fakültesinden randevum var ve mhrs ve enabızda görünmüyor, daha önce de görünmemişti. Sistemleri entegre değil, sadece hatırlatma mesajı geliyor benim bulunduğum şehirdeki fakülteden. Geçmiş olsun😊

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim hastaneyi aradim randevum varmış e nabizda gorunmezmis sehir disindan gidicem diye bos yere telaslandirdim kendimi

Back