kızlar bakarmısısnız emzikle ilgili

murgiz canim sakin mama verme ilk gunler zaten az geliyo bende ok dert ettim basta ama sonra artik takmamaya basladim ve bana duseni yapiyordum.Bol bol icecek tuketiyordum ve birgun baktimki durup dururken goguslerimden sut akmaya basladi.Ve sukurki ogun bugundur sutum iyi.Sakin agzin durmasin habire icecek ic komposta meyve suyu sut su ne bulursan ic asitliler disinda.Ve sabret zamanla gelicektir.Birde kafaya takarsan oda keser sutu.Ve kesinlikle mamaya baslama.Gelicektir elbet azcik sabir.Bendede oluyordu ilk zamanlar sikinti bende sagdim falan ama simdi cok iyi.seninde duzene girer canim sabret.

emzigide alirsa ver benimki aciktimi aliyo tokken asla almiyo acikinca cok iyi oyaliyo emzik ise yariyo yani.sutun falanda kesilmez korkma yok oyle birsey.mama verirsen seni emmeyi birakabilir ama dikkat et.

ben kızıma hemen emzik vermiştim
çokda rahat ettim
özellikle uyuturken 7 aylık olduğunda
kendiliğinde bıraktı zaten
marka olarakta
nuk damaklı uyku emziği
almıştım
kullanımı çok rahattı
emziğin kulpu düzdü ve
bebek uyurken dönse yüzüstü
yatırdığın zaman bile hiç rahatsız etmiyordu
tavsiye ederim...

canım Allah analı babalı büyütsün. benim oğluşum hiçbir markayı kabul etmedi inanır mısın ve bakkal emziği denedim en sonunda. bir tek onu alıyor çok ilgiç, ben de bir kaç tane birden aldım çok eskimeden değiştiriyorum. zaten çok fazla da arası yok ama bazen tıpa gibi ağzına tıkıyorum valla acil yardım gibi oluyor. bu arada kendi sütünü emzirme işinden sonra göğüs ucuna sür çok faydasını göreceksin. sevgilerimle...

Annesi daha 7 günlük okadar memede kalması normal o şimdi çabuk yoruluyor yanı cenesı o yüzdende dınlene dınlene emıyor benım oğlum 3 aylık bende yaşadım aynı olayı bende sezeryanlıyım bende meme aldım ılk zamanlar kabul etmedı halen daha normalde emıyo ben memeden sonra uyurken verdım işde yaradı şimdide uyurken emdıkten sonra verıyorum rahat oluyo yanlızım cunkı bır iş yaptırmıyordu ama emzırdıkten sonra uykuya yatarken ağzına verıyorum bayağı uyuyor sende dene ama gecelerı ağzında bırakma ne olu ne olmaz yan yatır hep marka önemlı deyıl sen ona eczaneden damaklı meme al zaten sölersen 7 gunluk dıye onlar sana en ıyısını verıyor bı dene ama unutma o daha cok kucuk yorulduğu ıcın okadar memede kalıyo bıraz daha buyusun normale dönecek zaten

teşekkür ederim yorumlarınız ve bilgileriniz için
ya kızlar dra sordum emzik önermiyorum dedi 1 aylık olana kadar özellikle dedi
bende biraz daha sabretmeye çalışıyom emzik almamak için
sütümü sağıyorum memeden sponra ağlarsa veriyorum ama yatıp kalkarsa tekrara memee istiyo memesiz susmuyo yatmıyo yaramaz:)
bakalım nolcak halimiz
annişccim zaten içim dışım komposto su süt meyve oldu
dün yeşil soğanla bulgur yedim ve bi tarif yaptım sanki sütümü arttırdıtoz mayayı ılık suda bekletim biraz üzerine pekmez ekledim şerbet yaptım içtiöm sanki iyi gelid
bide havuç suyu içiyom
enisecim bende emzik alırsam zaten tokken vermeyi düşünüyorum
sağol melikecim allh hepimizinkini bağışlasın bize
yasemincim gögüs için herbişiyi kullnıym valla
lonişoh değilde medela purelen oda lonaloinli
garmastan
bepanten
kendi sütümü sürüyom ama geçmiyooooooo:KK43:(

canim simdi sutunun az gelmesi cok normall.Silmdi senin ictiklerin anca 10 gun sonra farkettirir.Yani 3 gun sonra baslar sutun gelmeye.cunku ben sutum gelmiyo diye ictim ictim sonra birden bi geldi sut sonra memislerim sut doldu hatta agri bile yapmis.sutun mutlaka gelicek birkac gun daha sabir goruceksin canim.

murgizcigim yaa çok şirin bebeişn allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım ..... kıs bend evalla hastanede kaldım oglumda ve gögüslerim maf olmuştu 2 günlükmü neydi hemen eşime emzik aldırıdm verdim agsına valla napım ahbire meme istiyodu aynı seninki gibi :)) valla canım ben wee ninkilerden damklı olanını kullandım .... ayy canım yaa ne güsel kurtuldun sıra bislerde ahh bisde şöle dogursak seningibi hayırlısıyla ne güsel olucak :)

teşekkür ederim yorumlarınız ve bilgileriniz için
ya kızlar dra sordum emzik önermiyorum dedi 1 aylık olana kadar özellikle dedi
bende biraz daha sabretmeye çalışıyom emzik almamak için
sütümü sağıyorum memeden sponra ağlarsa veriyorum ama yatıp kalkarsa tekrara memee istiyo memesiz susmuyo yatmıyo yaramaz:)
bakalım nolcak halimiz
annişccim zaten içim dışım komposto su süt meyve oldu
dün yeşil soğanla bulgur yedim ve bi tarif yaptım sanki sütümü arttırdıtoz mayayı ılık suda bekletim biraz üzerine pekmez ekledim şerbet yaptım içtiöm sanki iyi gelid
bide havuç suyu içiyom
enisecim bende emzik alırsam zaten tokken vermeyi düşünüyorum
sağol melikecim allh hepimizinkini bağışlasın bize
yasemincim gögüs için herbişiyi kullnıym valla
lonişoh değilde medela purelen oda lonaloinli
garmastan
bepanten
kendi sütümü sürüyom ama geçmiyooooooo:KK43:(

Arkadaşım öncelikle sağlıkla sıhatle büyüt inşallah bebeğinin ama neler yapıyorsun sen, o yediklerin sadece kilo yapar. Tatlı yersen su içmek istersin sütü yapanda sudur. Bolbol su iç, taze meyva suyu iç. Yani tatlıdan ziyade bolca sebze, taze meyva suları iç. Birde sütünü sağma, o da sütünü azaltır. Bebeğin emme esnasındaki çene hareketleri meme başına masaj yaparak sütün arttırırmış, onun için bolca emzir. Yalancı meme benim kızımda 2. aydan sonra aldı ben NUK damaklı kullanıyorum. Biliyorum çok zorlanıyorsunuz ama sabredin 1 aydan sonra yavaş yavaş düzene girecek.

canım ben dogdugundan beri süt olsun diye hiç özel bişey yemedim
günde 4 litereye yakın su ,meyve suyu ,süt komposto
ama mutlaka su
o kadar şey yeme bence hiç gerek yok saglıklı beslen ve elinde 1 litrelik su şişesi ile dolaş sürekli iç günde 3 litreyi filan bulsun bak nasıl sütün olur

sağolun arkadaşklar dediklerinizi uyguluyorum bol bol su içiyorum:)
gögüs uçlarım hala çok fena ama garmastan daha iyi geldi diğerleirine göre

canım sikon göğüs ucu kullansana süt ucundada biriktiği için çok rahatlatıyormuş. ben öyle yapmayı düşünüyorum. emdiği için sakıncasıda olmaz heralde memeden kesilme filan olayı. varsın emsinde meme ucundan emsin dimi :))

Bence Emzik Alman Lazim.şimdiki Emzikleri Doktorlar Bile öneriyo.damakli 0-3 Aylik Olan Emzik Alabilirsin.anneler Günün Kutlu Olsun Allah Anali Babali Büyütsün

canım bebişin hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah malesef benimkide öyleydi sürekli memede olmak istiyordu ama büyüdükce değişecek inan bana biraz sabır şu an 1.5 aylık oldu daha az memede kalıyor benimkisi emzik almadı her çocuk farklıdır

X