E
EU1
Ziyaretçi
murgiz canim sakin mama verme ilk gunler zaten az geliyo bende ok dert ettim basta ama sonra artik takmamaya basladim ve bana duseni yapiyordum.Bol bol icecek tuketiyordum ve birgun baktimki durup dururken goguslerimden sut akmaya basladi.Ve sukurki ogun bugundur sutum iyi.Sakin agzin durmasin habire icecek ic komposta meyve suyu sut su ne bulursan ic asitliler disinda.Ve sabret zamanla gelicektir.Birde kafaya takarsan oda keser sutu.Ve kesinlikle mamaya baslama.Gelicektir elbet azcik sabir.Bendede oluyordu ilk zamanlar sikinti bende sagdim falan ama simdi cok iyi.seninde duzene girer canim sabret.
emzigide alirsa ver benimki aciktimi aliyo tokken asla almiyo acikinca cok iyi oyaliyo emzik ise yariyo yani.sutun falanda kesilmez korkma yok oyle birsey.mama verirsen seni emmeyi birakabilir ama dikkat et.
emzigide alirsa ver benimki aciktimi aliyo tokken asla almiyo acikinca cok iyi oyaliyo emzik ise yariyo yani.sutun falanda kesilmez korkma yok oyle birsey.mama verirsen seni emmeyi birakabilir ama dikkat et.