Bilmiyorum şuan diyorum ki kan testini de beklesem mi haftaya mi gitsem ozmna kadar herşeyi belli olur diyorum sizceBak evde yaptıysan bir haftanın geçmesini beklemen lazım sadece kanda daha erken çıkıyor bende evde yapmadım o yüzden
O zaman biraz bekle canım nasıl hissediyorsan öyle yap hayırlısı olsun inşallahBilmiyorum şuan diyorum ki kan testini de beklesem mi haftaya mi gitsem ozmna kadar herşeyi belli olur diyorum sizce
O zaman biraz bekle canım nasıl hissediyorsan öyle yap hayırlısı olsun inşallah
Saol cnm benimO zaman biraz bekle canım nasıl hissediyorsan öyle yap hayırlısı olsun inşallah
Yaz yine bana güzel sonuçlarını inşallahSaol cnm benim
Çok istiyorum şuraya güzel sonuclar yazmayı inşallah nasip olurYaz yine bana güzel sonuçlarını inşallah
Lekelenme şeklinde mi adet mi oldunuzKan tahlili verdim geldim hafif kanama olmaya başladı
Çatlatma iğnesi olmuş muydun ? Kaçıncı gününÇok istiyorum şuraya güzel sonuclar yazmayı inşallah nasip olur
Hayır bir kızım var 3 yaşında ikinci çocuk 1 senedir olmadı doktor klomen verdi iğne olmadım adetli olduğunda gel dedi ama dediğim gibi 4 günüm geçtiÇatlatma iğnesi olmuş muydun ? Kaçıncı günün
Çıkar o zaman varsa.Hayır bir kızım var 3 yaşında ikinci çocuk 1 senedir olmadı doktor klomen verdi iğne olmadım adetli olduğunda gel dedi ama dediğim gibi 4 günüm geçti
İnşallahÇıkar o zaman varsa.
Kan vermeye gittim doktor küçükse çıkmaya bilir ama takip ederiz kan degerlerinden dedi inşallah çıkar yarını iple çekiyorumO zaman biraz bekle canım nasıl hissediyorsan öyle yap hayırlısı olsun inşallah
Hemen cıkmıyor muKan vermeye gittim doktor küçükse çıkmaya bilir ama takip ederiz kan degerlerinden dedi inşallah çıkar yarını iple çekiyorum
İnşallah inşallah çıkar canımKan vermeye gittim doktor küçükse çıkmaya bilir ama takip ederiz kan degerlerinden dedi inşallah çıkar yarını iple çekiyorum
Hayır yarın 3 te dedi ama ben takip ederim internettenHemen cıkmıyor mu
Teşekkür ederim dualarınız içinİnşallah inşallah çıkar canım
Et canım e nabızdan bak senHayır yarın 3 te dedi ama ben takip ederim internetten
Bakicam biraz dahi yüksek çıkmasına razıyım yani en azından o yolda bir kere daha ilerlemek istiyorum kızım için çok istiyoEt canım e nabızdan bak sen