Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme de olabilir olmayabilir de canım kan testi vermelisinArkadaşlar adetim bir hafta gecikti gecikmenin üçüncü günü test yaptım negatif çıktı gecikmenin dördüncü günü iki damla kahverengi kan iççamaşırıma damlamıştı ama başka kanamam olmadı gecikmenin beşinci günü test yaptım negatif çıktı ve gecikmeden beri sürekli kaşık ağrım var akıntım var adet olacakmış gibi hissediyorum ama adet olmadım göğüslerimde arada hassasiyet oluyor testler neden negatif sizce geç döllenme mi
test yapsan çıkar canım olabilir bende aynı belirtiler olm
Test için erken değil mitest yapsan çıkar canım olabilir bende aynı belirtiler olmuşyu
Benimde daha önce dört günüm geçmişti ama adet kesin olurum dedim kan verdim dört haftalık gebe çıktım bence direk kan verinBu ay klomen kullandım ve adetim 4 gün gecikti ama 4 gündür heran adet olacakmisim gibi ağrım var ve beyaz akıntım var kasıklarımda batma yani kramp gibi şeyler var aynı zmanda belim ve bacağım çok fena sizce gebelik söz konusu olabilir mi ?
Bide sadece göğüs uçlarım agriyo herahngi bir koyulasma yada başka bişey yok kaç gün daha beklesemtest yapsan çıkar canım olabilir bende aynı belirtiler olmuşyu
4 günden çıkar mı peki kanda intertte nir hafta yaziyorda onun için sordumBenimde daha önce dört günüm geçmişti ama adet kesin olurum dedim kan verdim dört haftalık gebe çıktım bence direk kan verin
İnşallah bnde hamileyimdirBenimde daha önce dört günüm geçmişti ama adet kesin olurum dedim kan verdim dört haftalık gebe çıktım bence direk kan verin
Çıkar canım ben tam dört gün geçti akşamına gidip kan verdim çıktı4 günden çıkar mı peki kanda intertte nir hafta yaziyorda onun için sordum
İnşallah öyledir içime bir umut doğdu sizde ama benim bebeğimin kalbi durdu maalesefİnşallah bnde hamileyimdir
İnşallah tez vakitte yeniden hamile kalırsın cnm benim çok üzüldümİnşallah öyledir içime bir umut doğdu sizde ama benim bebeğimin kalbi durdu maa
İnşallah öyledir içime bir umut doğdu sizde ama benim bebeğimin kalbi durdu maalesef
Bugün adet olmazsam inşallah yarın gidip veririm ama kasıklarım belim ayağım kaç gündür beni mahvetti rabbim inşallah hayırlı sonuç almamizi nasip ederÇıkar canım ben tam dört gün geçti akşamına gidip kan verdim çıktı
İnşallah canım benim inşallah vardır seninki şuan miyom ameliyatı oldum dün çıktım hastaneden sana dua edicem rabbim gönlüne göre versin agrılarını sıkıntı etme çünkü bende kan vermeye gittiğimde oldum yani dedim keşke kan vermeseydim dedim allahtan umut kesilmiyor mucize oluyor işteBugün adet olmazsam inşallah yarın gidip veririm ama kasıklarım belim ayağım kaç gündür beni mahvetti rabbim inşallah hayırlı sonuç almamizi nasip eder
Yarın bana o zaman haber vermeyi unutma yaz bekliyorumBugün adet olmazsam inşallah yarın gidip veririm ama kasıklarım belim ayağım kaç gündür beni mahvetti rabbim inşallah hayırlı sonuç almamizi nasip eder
Test yaptım cikmadiİnşallah canım benim inşallah vardır seninki şuan miyom ameliyatı oldum dün çıktım hastaneden sana dua edicem rabbim gönlüne göre versin agrılarını sıkıntı etme çünkü bende kan vermeye gittiğimde oldum yani dedim keşke kan vermeseydim dedim allahtan umut kesilmiyor mucize oluyor işte
Evdeki yaptın canımTest yaptım cikmadi
Bak evde yaptıysan bir haftanın geçmesini beklemen lazım sadece kanda daha erken çıkıyor bende evde yapmadım o yüzdenEvdeki yaptın canım
Ewt silik bile çıkmadıEvdeki yaptın canım