Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset test yapın istersenizAdetime 3gün var test yaptım çok silik çıktı bi bakarmısınız
Erken gebelik testinde bile görünmeyen kaset teste nasıl görünsünKaset test yapın isterseniz
Neye gülüyorsunuz acabaErken gebelik testinde bile görünmeyen kaset teste nasıl görünsün
Konu sahibi size gülmedim verilen tavsiyeye güldümNeye gülüyorsunuz acaba
Kaset testlerde 2-3gün kala gösteriyor erken gebelik yanıltıyor diye biliyorumErken gebelik testinde bile görünmeyen kaset teste nasıl görünsün
Ben burda çok dikkatli bakınca gördüm inşallah hamilesinizdir birkaç gün sonra yine test yapın bencePiskolejikman görüyorum galiba
Yok canım erken gebelik testi adı üstünde bu testler içinde en erken erken gebelik testi gösterir sonuç. Kaset testlerin duyarlılığı o kadar yüksek değil ama en garantisi kan testleri. Çünkü beta önce kanda yükseliyor sonra idrara geçiyor fakat yine de en garantisi regli gecikemsinden sonra test yapmak. Aceleci olup sonra üzülebilir insanKaset testlerde 2-3gün kala gösteriyor erken gebelik yanıltıyor diye biliyorum
Frelley marka yani yaptığım andan itibaren çok hafifvardı çizgiÇizginiz beyaz kuruma çizgisi gibi duruyor, ama inşallah vardır testin markası nedir days doctor ise hep çıkartıyor