- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 26
-
- Konu Sahibi MelekBusran
Çok sağolun.Amin insalaahBence büyük ihtimalle bir işaret.
Eşinizin sizi doğurtması; birlikte hareket edip inançla hedefinizi gerçekleştirmeye yönelik adım atmaya devam ederseniz, müjdeli haberi almanıza çok yakın olduğuna işaret ediyor bence. Rüyanız çok hayırlı. Allah size sağlıklı yavrular versin.
Umarım dediginiz gibidir teşekkür ederimrüyada doğum yapmak çok büyük bir sıkıntıdan kurtulmaktır.çok büyük müjdedir.sizin eşinizin yaptırması ikinizin bir sıkıntısının sona ereceğidir.inşallah gönlünüzden geçen olsun
Haklisiniz Ben çok kafaya takıyorum çocuk konusunu ben arasira görüyorum ama eşim çok düşünmüyo olursa olur diyor düşünmemesine rağmen böyle rüya görmüşbir de erkeklerin rüyası daha çok çıkar kadınlar duygusal rüya çok gördüğü için.
Burda kızlar güzel yorumlamış hayra yormuş ama rüyanızı herkese anlatmayın kimin ne niyetle yorduğunu bilemezsiniz hayra yorulursa hayr olur şerre yorarsan şer olur aklınızda olsunEşim bir hafta önce rüyasında beni doğum yaparken görmüş ve eşim doğurtuyormuş.Dediki doğumunu ben yaptım elimde çok güzel kız bebek vardı.Çok etkilenmiş ve bendeUzun zamandır istiyoruz sizce bir işaretmi?
Tavsiyeniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBurda kızlar güzel yorumlamış hayra yormuş ama rüyanızı herkese anlatmayın kimin ne niyetle yorduğunu bilemezsiniz hayra yorulursa hayr olur şerre yorarsan şer olur aklınızda olsun
Allah'ım gönlünüzün muradını versin inşallah
Umarım eşinizin rüyası gerçeğe dönüşür hakkınızda hayırlısı olsun
[/QUO
Amin hepimizin.Çok sağolun❤