• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kızlar bakarmısınız aradığınız herşey bende var :))

Tutu34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2016
1
0
0
35
Selam kızlar elimde sıfır etiketli 03-06 ay arasında hem kız bebek kıyafetleri etiketli sıfır Hemde erkek bebek kıyafetleri onlarda sıfırdır etiketleri üzerinde kaliteli ürünler battaniyeler kundaklar çoraplar patikler şapkalar ayakkabılar bu havlu bornoz takımları bunların hepsi ambalajlı etiketli elimde kalan ürünlerdir hepsini çok uyguna vermek istiyorum hem ben maddi anlamda rahatlıyım hem siz ucuza kaliteli sıfır Ciciler almış olun :)))

Travel sistem az kullanılmış pusetli bebek arabasıda vardır hepsinin ayrıntılı resimlerini whatsaptan göndererirm
Daha bitmedi :D

Philips avent elektrikli göğüs pompası en fazla 4 defa kullandım garantisi 1.5 yıl daha var faturası vs herşeyi var
El dooplerim var oda 1 ay anca kullanılmıştır :)
3.500. 12.00 kilo ağırlık taşıyan ortapetik sıfır bebek kangurusu
Bebek banyo küvet seti oda hiç açılmamış kolide kapalı (erkek bebek için uygun)
Yumuşak üstüne binilebilen kulakları ısırışabilen at mı diyim essek mi diyim bilemedim cnkü ben anlayamadm :D 0-3 yasa uygundur ilgilendiklerini zi bana bildirin whatsaptan resim atayım buradan beceremedim :(

Herkese hayırlı müşteriler :)

Back